- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.861
kızlar iyi akşamlar yemekler yendi akşam kahveleri içildi mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tek umudum 2022:)2022 ye çok iyi girmeye çalışalım mı? Tertemiz çok güzel bir sayfa açalım mı ?
Arkadaşlarla içiyoruz sen napıyorsun ?Napiyosunuz kızlar
Vakit olsa içicem Türk kahvesi çok severim yaakızlar iyi akşamlar yemekler yendi akşam kahveleri içildi mi:)
Arkadaşlarla içiyoruz sen napıyorsun ?
Neyi şaka yapıp uydurdum dedi ?arkadaşlar annem kafami aşiri karıstirdi şaka yaptım uydurdum dedi ama aklim takildiya
Baktım yumurtlama göremeyince dedik içelim sarhoş olana kadar değil kızma aplam
Eve geçeceğiz birazdan. O zaman katılım yaparımHadi hareket yaa
Başladım yine
Neyi abla ?arkadaşlar annem kafami aşiri karıstirdi şaka yaptım uydurdum dedi ama aklim takildiya
Afiyet olsunnn ablammPilav ve çorba yiyesim yok, peynir yicem çok açım. Foto atiomEki Görüntüle 2964429
koltuk altimi alırken cok aci çekiyorum dediki senin hakkında arkadaşının biri kötü şeyler söylemiş arkadaşıma oda geldi bana anlatti kizina gelsin sahip ciksin o cok fena demis guya bnm icin dedimki arkadaşına deki konuşan konuşsun bn kizimi biliyorumde geç dedim bni seven kimse yok kötü konuşur lar normal dedim bir sürü derdim var birde onla uğraşamam adi neymiş kimmiş dedim oda adını bilmiyor um dedi sonra koltuk alma işlemi bitti şaka yaptim dedi ama çok deli oldum şüphelendiğim kiz vardi çünkü aklima takildi ister istemez cok gerildimNeyi şaka yapıp uydurdum dedi ?
Evet evett açalımmm2022 ye çok iyi girmeye çalışalım mı? Tertemiz çok güzel bir sayfa açalım mı ?
Vallahi salla,gül geç. Sen kendin i biliyorsun, demiş olsalar da sallakoltuk altimi alırken cok aci çekiyorum dediki senin hakkında arkadaşının biri kötü şeyler söylemiş arkadaşıma oda geldi bana anlatti kizina gelsin sahip ciksin o cok fena demis guya bnm icin dedimki arkadaşına deki konuşan konuşsun bn kizimi biliyorumde geç dedim bni seven kimse yok kötü konuşur lar normal dedim bir sürü derdim var birde onla uğraşamam adi neymiş kimmiş dedim oda adını bilmiyor um dedi sonra koltuk alma işlemi bitti şaka yaptim dedi ama çok deli oldum şüphelendiğim kiz vardi çünkü aklima takildi ister istemez cok gerildim
valla 2 senedir hic bir yaramazlık yapmıyorum ondan oncesine kefil olamamVallahi salla,gül geç. Sen kendin i biliyorsun, demiş olsalar da salla
Hiç gerilme de dememe gerek kalmadi ,,valla 2 senedir hic bir yaramazlık yapmıyorum ondan oncesine kefil olamam