Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

kizlar duşlar alindi saç bakımı cilt bakimi yapildimi kahvalti yapıldı mi yazın bakal im:)
Valla ben sabah kalktım duş yokdu bugün elimi yüzümü yıkadım ekmek poğaça almaya gittim yürüyüş de olsun diye çıktım eve gelene kadar dötümü rüzgar soğuk resmen kırbaçladı:63: sonrada kahvaltı evi dünden temizlediydim şimdi şöyle bi toparlayacam sonrada çörek otu kahvesi yapıp keyif yapıcım🤗

Valla ben sabah kalktım duş yokdu bugün elimi yüzümü yıkadım ekmek poğaça almaya gittim yürüyüş de olsun diye çıktım eve gelene kadar dötümü rüzgar soğuk resmen kırbaçladı:63: sonrada kahvaltı evi dünden temizlediydim şimdi şöyle bi toparlayacam sonrada çörek otu kahvesi yapıp keyif yapıcım🤗
Yaaa kıyamam çok mu rüzgar var 😅 bende gelecim bendeee gayfe içmeye😋😅

İlk defa duyuyorum nasıl tadı menengiç dibek gibi hafif mi yoksa türk kahvesi gibi acı mı ? 😋
Kuzum nohut ve çörek otu var içinde sadece nohut çörek otunu hafifletiyor çörek otunun acılığı biraz hissettiriyor tabi kendini şeker de kullanıyorum ben zayıflamak için içtiğim den😅

bn geri uyudum az once uyandım int takiliyorum bakiyim dedim size daha kahve icmedim evde temizlik var biterse bakcaz kahvemi alip tv karşısına geçmeyi düşünüyorum:)

3 sene olacak nerdeyse hiç böyle bişey yapmamıştım o bensiz çok gitti arkadaşlarıyla bi yerlere dün gece kahve içmeye gittik sabah kahveye gitti beyefendi bende hiç haber vermeden çıktım kendime bi çay ısmarladım içiyorum nasıl güzel oluyormuş özgür olmak. Şerefe
IMG_20211128_150246.jpg

3 sene olacak nerdeyse hiç böyle bişey yapmamıştım o bensiz çok gitti arkadaşlarıyla bi yerlere dün gece kahve içmeye gittik sabah kahveye gitti beyefendi bende hiç haber vermeden çıktım kendime bi çay ısmarladım içiyorum nasıl güzel oluyormuş özgür olmak. Şerefe Eki Görüntüle 2960435
oh afiyet olsun cnm sefan olsun:KK66:

3 sene olacak nerdeyse hiç böyle bişey yapmamıştım o bensiz çok gitti arkadaşlarıyla bi yerlere dün gece kahve içmeye gittik sabah kahveye gitti beyefendi bende hiç haber vermeden çıktım kendime bi çay ısmarladım içiyorum nasıl güzel oluyormuş özgür olmak. Şerefe Eki Görüntüle 2960435
Kuzummm afiyet bal olsun iyi yapmışsın keyfini
Çıkar keşke yakın olsa hemen eşlik ederdim amaaa gönüller bir olsun kuzumm bizde yemeğimizi yedik geldik çayımı demleyim fotoğraf atarım karşılıklı içiyormuş gibi 🥰

X