- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.721
Koley gelsin bakemGünaydın ciciş ben çalışıyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koley gelsin bakemGünaydın ciciş ben çalışıyore
Valla ben sabah kalktım duş yokdu bugün elimi yüzümü yıkadım ekmek poğaça almaya gittim yürüyüş de olsun diye çıktım eve gelene kadar dötümü rüzgar soğuk resmen kırbaçladı sonrada kahvaltı evi dünden temizlediydim şimdi şöyle bi toparlayacam sonrada çörek otu kahvesi yapıp keyif yapıcımkizlar duşlar alindi saç bakımı cilt bakimi yapildimi kahvalti yapıldı mi yazın bakal im:)
Evett hepsi tamam saçlar maşalanacak ve dışarıkizlar duşlar alindi saç bakımı cilt bakimi yapildimi kahvalti yapıldı mi yazın bakal im:)
Yaaa kıyamam çok mu rüzgar var bende gelecim bendeee gayfe içmeyeValla ben sabah kalktım duş yokdu bugün elimi yüzümü yıkadım ekmek poğaça almaya gittim yürüyüş de olsun diye çıktım eve gelene kadar dötümü rüzgar soğuk resmen kırbaçladı sonrada kahvaltı evi dünden temizlediydim şimdi şöyle bi toparlayacam sonrada çörek otu kahvesi yapıp keyif yapıcım
Evet çok soğuktu dötüm donduYaaa kıyamam çok mu rüzgar var bende gelecim bendeee gayfe içmeye
İlk defa duyuyorum nasıl tadı menengiç dibek gibi hafif mi yoksa türk kahvesi gibi acı mı ?Evet çok soğuktu dötüm dondu
Gel balımm çörek otu kahvesi bağımlısı yapayım senide
Kuzum nohut ve çörek otu var içinde sadece nohut çörek otunu hafifletiyor çörek otunun acılığı biraz hissettiriyor tabi kendini şeker de kullanıyorum ben zayıflamak için içtiğim denİlk defa duyuyorum nasıl tadı menengiç dibek gibi hafif mi yoksa türk kahvesi gibi acı mı ?
Hmm afiyet olsun kuzum benimKuzum nohut ve çörek otu var içinde sadece nohut çörek otunu hafifletiyor çörek otunun acılığı biraz hissettiriyor tabi kendini şeker de kullanıyorum ben zayıflamak için içtiğim den
oh afiyet olsun cnm sefan olsun3 sene olacak nerdeyse hiç böyle bişey yapmamıştım o bensiz çok gitti arkadaşlarıyla bi yerlere dün gece kahve içmeye gittik sabah kahveye gitti beyefendi bende hiç haber vermeden çıktım kendime bi çay ısmarladım içiyorum nasıl güzel oluyormuş özgür olmak. Şerefe Eki Görüntüle 2960435
Sağol kuzum arada bi ders vermek iyi oluyor ipleri tamamen ellerine vermemek lazım bu erkek milletinin ben o hataya düştüm baştan alıştı pasif olmamaoh afiyet olsun cnm sefan olsun
Dojuz buçuk geç mi ben niye sabahın köründe uyaniyoz diye sinir olurdum dokuz buçukta uyansam bigün bile
mavispreyboya bir mucizee bebeklinick S sebbo
Uzun zaman sonra bu kadar geç uyanmışım günaydın kıslarr Mutlu Sabahlarr
Bende sabah 7.30 dedi mi ayaktayımDojuz buçuk geç mi ben niye sabahın köründe uyaniyoz diye sinir olurdum dokuz buçukta uyansam bigün bile
Kuzummm afiyet bal olsun iyi yapmışsın keyfini3 sene olacak nerdeyse hiç böyle bişey yapmamıştım o bensiz çok gitti arkadaşlarıyla bi yerlere dün gece kahve içmeye gittik sabah kahveye gitti beyefendi bende hiç haber vermeden çıktım kendime bi çay ısmarladım içiyorum nasıl güzel oluyormuş özgür olmak. Şerefe Eki Görüntüle 2960435
Dun sobiyetimi bitirdimafiyet olsun loplop et olsun muHaydi gelin beraber olsun kıslarr soğuk baklava yiyelim
mavispreyboya bir mucizee bebeklinick S sebbo
Afiyet olsun tabii şöbiyette ayrı güzeldirDun sobiyetimi bitirdimafiyet olsun loplop et olsun mu