- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.741
Afiyet olsun kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuzu
Mucizee nasılsın neler yaptın bugün pek aktif değildinAfiyet olsun kuzu
Çalıştım kuzu pek yazamadımMucizee nasılsın neler yaptın bugün pek aktif değildin
Pazar günü de mi çalışıyorsun artıkÇalıştım kuzu pek yazamadım
Sen de ne var yok
Belki tuzlu su iyi gelebilir ablakizlar sag taraftaki dis damaklarim mahvoldu ağrıdan öluyorum tuzlu su sirkeli su gargarasi yaptim antibiyotik vardı evde onada başladım yemek yiyemiyorum nasil geçecek bilmiyor um
He pazar Bi hafta ctesi Bi haftaPazar günü de mi çalışıyorsun artık
Amaaan muhasebeci değil miydin gı pazar günü ne işleri oluyormuşta sen özel şirkette falan mısın bu dizilerdeki gibi holding falanHe pazar Bi hafta ctesi Bi hafta
Holding molding nirden bulam dayıoğlu esnaf dükkanı burası yem gübre süt alım satım dağıtımları oluyo hergünAmaaan muhasebeci değil miydin gı pazar günü ne işleri oluyormuşta sen özel şirkette falan mısın bu dizilerdeki gibi holding falan
Hehehehehe anladım şimdi akraba olunca mecbur hafta sonlarıda gidiyorsun yok denmiyor olsun pazar da çalışsan para geliyor sonuçta değil miHolding molding nirden bulam dayıoğlu esnaf dükkanı burası yem gübre süt alım satım dağıtımları oluyo hergün
Yok len ne akrabası alakamız yok. Neyse yaa boşver senHehehehehe anladım şimdi akraba olunca mecbur hafta sonlarıda gidiyorsun yok denmiyor olsun pazar da çalışsan para geliyor sonuçta değil mi
Sen dedin dayıoğlu esnaf deyii e tamam boşverdim gitti herkes yok gine funda da neti yokmuş akşam 6 dan sonra giremezmiş faturası yenilenene kadarYok len ne akrabası alakamız yok. Neyse yaa boşver sen
Püf sana dedim gırgırına dayıoğlu diye beehSen dedin dayıoğlu esnaf deyii e tamam boşverdim gitti herkes yok gine funda da neti yokmuş akşam 6 dan sonra giremezmiş faturası yenilenene kadar
Karın ağrın bitti şimdi de hıçkırık mı başladıHıçkırık tuttu beni tuttu da kuruttu beni
Ölem de kurtulKarın ağrın bitti şimdi de hıçkırık mı başladı
Yaaaa apammm Allah gecinden versin şaka ettiydim gel gel sarılakÖlem de kurtul
Yaaaa apammm Allah gecinden versin şaka ettiydim gel gel sarılak
Canın sıkkın gibi ha ?
Amann her zaman sıkılır canm kocam bak Bi da sıktı benim ömrüm az gibi gelir bana belki de Allah ondan bize çocuk vermiyor o tek başına kalmasın diye diyor sen ol da sıkılmaCanın sıkkın gibi ha ?