- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.601
Anladım. Allah kolaylık versinAnnemde kalıyorum 3 aydır
Annem engelli yürüyemiyor
Babaannemle altlı üstlü oturuyorlar babaannem yardım ediyor
Yardim dediğim de ikisi birden ağladığı zaman anca ana kucağını falan sallıyor işte yaşlı kadın sonuçta
Kardeşim var o da üniversite sınavına hazırlanıyor bu sene
Bi taraftan annemle ilgileniyor sabahları bana yardım ediyor
Durumlar bi tuhaf anlayacağın.
Kaynanamgil malatyada oturuyorlar lojman müsait değil diye çağırmadık hiç
Taşındıktan sonra gelecek o da.
Ama ben bu sene zaten evdeyim kaynana hakkımı ise başlayınca kullanmak istiyorum.
Muhtemelen ayda bir 10 gün gelir kalır gerisi bende
Bak bende diyorum fark ettiysen
Kocayı hiç saymıyorum
Kızz ne romantikliği valla ben çıt çıkarmasına izin vermiyorum bu programı izlerkenİyi bakalım izleyin tabi romantik romantik koyun koyuna izleyin
Yaaa bendede aynı dert var omuzlarım sırtım tutuluveriyor birden inşallah güzel bi yer var duyduğum oraya gidecem bende artık doktora git git amann bıktım banada faydası olur inşallah özellikle şu tüpüme öyle bişey olursa çok büyük bi sıkıntıdan kurtulmuş olacam inşallahİzmirdeyim 200 lira
Yılda 4 kez gidilse iyi olurmuş
Ben ikinciye gideceğim önümüzdeki hafta
Çok faydasını gördüm, bana söylediklerinde ne kadar faydalı olabilir ki amaann diyordum sırtım omuzlarım boynum hep ağrıyordu, hep masaj yaptiriyordum eşime ama asla geçmiyordu sırtımda yirmi kilo taşır gibiydim.hacamat yaptırınca iki üç gün geçtikten sonra şok yaşadım oh be dünya varmış filan oldum yani. Memnunum o yüzden seanslarımi tamamlayacağım .
Kesilerin genişliği bir cm
Derinliği 1 mm canım.korkulacak ne var ki
Çekirdek kabuğuyla derini çizmek gibi
Yani gerçekten hergun başının etini yiyebilirim yaptır yaptır diye .Yaaa bendede aynı dert var omuzlarım sırtım tutuluveriyor birden inşallah güzel bi yer var duyduğum oraya gidecem bende artık doktora git git amann bıktım banada faydası olur inşallah özellikle şu tüpüme öyle bişey olursa çok büyük bi sıkıntıdan kurtulmuş olacam inşallahçok sağol kuzum tavsiye ettiğin için
Aşk mantık entekağğmm
Ikisi de değil aslındaAnnene acil sifalar veya kolaylıklar dilerim canım.
Sonradan bir kaza sonucu mu oldu
Doğuştan mı olmuş
Amin kuzucum insallahAnladım. Allah kolaylık versin
Allah yardımcınız olsunIkisi de değil aslında
10 yıl önce beyninde tümör tespit edildi ameliyat oldu
Ardından standart kemoterapi radyoterapi.
Sonra iyiydi çalışmaya başladı falan.
Yaptıgı iş de öyle basit değil ağır sanayide çalışıyordu.
Geçen sene bu zamanlar tümörün aynı bölgede tekrar oluştuğunu söylemişler apar topar yeniden ameliyata alındı
Ama bu sefer toplayamadı kendini.
Sol tarafı felçli kaldı
Kemoterapi hala devam ediyor kaçıncı kür oldu sayısını unuttuk
Arada bi radyoterapi verdiler bi de fizik tedaviye gitti sol tarafı için ama hiçbir şey değişmedi tabi
Tümör oluşumu hala var tamamen temizlenmemiş
Her sabah çok şükür bugün de yaşıyor diyoruz
Bu da onun sınavı ne yapalım
Keşke iyi olsaydı ama elden bir sey gelmiyor malesef
Amin kuzucum insallah
Amin canımAllah yardımcınız olsun
Reglle alakası varmı kuzum pazartesi bitecek ben bi ara yaptırayım demiştim şifa için ayın belli günleri vardı ama mesela tek bi problem var tüpüm için mesela o günlerin önemi yokmuş diye duymuştumYani gerçekten hergun başının etini yiyebilirim yaptır yaptır diye .
Gerçekten yaptır
Öncesinde cinsel ilişki hayvansal gıdalar filan hep yasak onları bir oku uygula git
Bu yılın hacamat günlerinden altın gün en şifalı gün olarak 21 Aralık var .Reglle alakası varmı kuzum pazartesi bitecek ben bi ara yaptırayım demiştim şifa için ayın belli günleri vardı ama mesela tek bi problem var tüpüm için mesela o günlerin önemi yokmuş diye duymuştum
Tamam kuzucum görüşmeye gidiyim bi o dedikleri nide araştırırım
Rabbim şifa versin kuzumIkisi de değil aslında
10 yıl önce beyninde tümör tespit edildi ameliyat oldu
Ardından standart kemoterapi radyoterapi.
Sonra iyiydi çalışmaya başladı falan.
Yaptıgı iş de öyle basit değil ağır sanayide çalışıyordu.
Geçen sene bu zamanlar tümörün aynı bölgede tekrar oluştuğunu söylemişler apar topar yeniden ameliyata alındı
Ama bu sefer toplayamadı kendini.
Sol tarafı felçli kaldı
Kemoterapi hala devam ediyor kaçıncı kür oldu sayısını unuttuk
Arada bi radyoterapi verdiler bi de fizik tedaviye gitti sol tarafı için ama hiçbir şey değişmedi tabi
Tümör oluşumu hala var tamamen temizlenmemiş
Her sabah çok şükür bugün de yaşıyor diyoruz
Bu da onun sınavı ne yapalım
Keşke iyi olsaydı ama elden bir sey gelmiyor malesef
Amin kuzucum insallah
Uyulsa güzel olur aslında kuzum da benim sorunum farklı ya yeterki çözümü olsun eşim beyide ikna edebilsem bitince giderim inşallahBu yılın hacamat günlerinden altın gün en şifalı gün olarak 21 Aralık var .
Bekleyemem dersen 2 Aralık'ta en yakın tarih
Adetliyken gidilmiyor tabi adet bitince gidersin.
Sağlık içinse günlerin önemi olmazmış evet
Ben biraz takıntı yaparım dinen de uysaydim keşke tüh derim diye günlerine dikkat etmeye çalışıyorum
Acısı da yok çok şükür, çok pahalı ama yaUyulsa güzel olur aslında kuzum da benim sorunum farklı ya yeterki çözümü olsun eşim beyide ikna edebilsem bitince giderim inşallah
İmkanın varsa o günler de git tabi benimde imkanım olsa giderim hiç bi sorun olmasa bile güvenilir bi yerde senelik vücut temizliği yaptırmak gerekiyormuş doktora gitmektense böyle şeyler daha çekici geliyor
Hayırlı geceler kuzumMinnoşlar ben uyuyorum bakalım bu gece rüyalarım da beni ne gibi süprizler bekliyor en son dün su sondaj makinası gibi bişey sen kaç metre göğe yüksel gel benim üstüme düşHadi cümleten hayırlı gecelerimiz olsun
Valla daha sabah eşimle tekrar konuştuk kasıklarıma yaptırsam felan dedim tartıştık yine çalışmayı bu yüzden çok istiyorum bilmediği herşeye karışıyor para konusunda sıkmaz ama şimdi kendim gideyim desem illaki para ondan çıkacak haberi olacak neysem bi süre daha ertelendi ama dediğin gibi ücret fazla kuzum da insanlar hep böyle şeylere yöneliyor fırsata çeviriyor onlarda işte benim gidecem merkez de akupunktur ozon tedavisi felanda yapıyorlar onlarda çok pahalı 300 - 400 lira seansları polikistik over için akupunktur düşünmüştüm onada gidemedimAcısı da yok çok şükür, çok pahalı ama ya
Yani altı üstü beş liralık kupa
12 taneden fazla kupa kullanılması uygun değil zaten
On kupadan 50 lira
200 TL nerden çıkıyor ben anlamadkm ama mecbur ödüyoruz, mecburiyetlerimizi güzel kullaniyorlar
Günaydın balımm nörünn nasılsın nire gidecen bugün gezmeye anlat bakım
Beraber temizlik yaptık bi banyo lavabo kaldı oraları da temizleyeceğim yorgun hissetmezsem daha sonra avmye kıyafet alışverişine çıkabilirizzzGünaydın balımm nörünn nasılsın nire gidecen bugün gezmeye anlat bakım