Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

kizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma falan iste kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arakadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar

Bilemedim kız benim aklıma kötü bir sey gelmedi
Sen napcan yazcan mi şimdi

Bir ilişki kurmak istiyor belli ki
Beğenmiyor musun bu çocuğu sen ?
Bence begeniyorsan şans vermelisin uzak durma

yok olmadı inat ediyor yaptırmıyor aşi
Geçmiş olsun sebocum

Yaz balam öğrenelim niyetini
Nosskii bu senin sütün olamaz demi ooovv noooo

Masallah canım nazar değmesin sutunun bolluguna
Çocuklarına yarasin inşallah

Bir ilişki kurmak istiyor belli ki
Beğenmiyor musun bu çocuğu sen ?
Bence begeniyorsan şans vermelisin uzak durma
begensemde ailem kimseyle evlenmeme izin vermez çok yoruldum her şeyden şuan kiz arkadaşlarımla bile konuşmak içimden gelmiyor en kötü flört ederim diyorum bi an is olmadığı zaman evden çıkasım bile olmuyor :))yazsam bile sadece numaram bu kaydet dicem o ayri konuda sanki yazarsam devamı gelecek gibi okadar gevezeydi ki zor ayrıldım yanindan:))orda çalışırken otobüste karşılaşırsak ara ara konuşurduk hic bu kadar yakin gelmemişti bana anlamadim valla yarin yazarım olmadi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…