- 17 Ocak 2020
- 27.449
- 39.639
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.421
Kader gercektenAyy ne güzel ya kader denen şey çok güzel Cidden inşallah hep çok mutlu olursun
Diğer konuya gelirsek utanmabizde bulduğumuz her mekanı değerlendiririz değişik birşey var mı diye Merak ettim
ZAturre veya Corona olammasina çok sevindim canımcanım iyi şükür tahliller iyi cıktı üşütmüş sadece
Şans işte ya evlilik kader hiç beklenmedik anda oluyor zatenKader gercekten
Benim arkadaşlarım hadi lan oradan sen mi evlencen sen evlenmezsin ki kaçar adım uzaklasirsin filan oldular
Bide o gün buluşmaya gidiyorum ayakkabimin tabanı fırladı
Yani tam eve donmelik durum ama dönmedim
Halen düşünürüm ayakkabının tabanı ne alaka niye fırlar
Neyse öyle zor bela yürüyorum
Bu sefer show TV de gözlüklü bir muhabir var ya o durdurdu zorla röportaj yapıyor
Diyorum ki önemli isim var
Zaten sorduğu soruya da heyecanliyim aklım buluşmada , sacmaladim haliyle , yayınlamadilar
İyiki yayınlamadilar buluşmaya gitmiştim beni ifsalayacaklar bilmem ne Kızılay'ın ortasında
Biz sabahtan beri burdayız kız sen nerelerdesin esas
Okulda görüp evli sandımAyyy ama olmuyor ki böyle detaylı anlat
Kullandığın belliydi zatenBende memnunum
Kuzum arkadaştaydım giremedimBiz sabahtan beri burdayız kız sen nerelerdesin esas
İyi yapmışsın kuzum bende hep evde patlıyorum iki dedi kodu ney yapsaydınız bariKuzum arkadaştaydım giremedim
Yaptık yaptık yapmaz olur muyuzİyi yapmışsın kuzum bende hep evde patlıyorum iki dedi kodu ney yapsaydınız bari
NerdeeeenKullandığın belliydi zaten
Ahahaha kedili kedilibir mucizee mavispreyboya ee kızlar dökülün bakalım enişte beyleri nerden nasıl buldunuz evlenmeye ikna ettiniz Fatmazell Nosking kız biri daha vardı bizden sanki de nick gelmedi aklıma o da kedi severdi
Allah Allah bbak sennn güççük fattiyeBiz Snapchat’te tanıştık o beni buldu yaşım küçük olduğu için evlenmek istemedim kandırdı beni erkenden evlendik iyi ki de evlenmişiz
Iııhh aranızda en büyük benim ellemKız kimseye abla deme yav çok tuhaf oluyorumbenim gözümde burada ki herkes yaşıt
Pozitifi gördüğün anda yapış kuzuNe kadar tuhaf ya
Tam aklima geldiniz topigi arıyordum etiket geldi
Çok çabuk kanmışsın yeaaahh azcık sürüneydi özgür kuşMisafirhanelerde yatıp kalkıyorum evimiz olsun evimizden kalkayım buralarda sürünüyorum şöyle böyle evlenelim ikimizden bir parça olsun derken kandım
Sekiss yap kocinleBugün pek konuşasım yok neden bilmiyorum bi bunalmışlık hissi geldi bugün bana hiç bir şeyden zevk almıyorum keyfim yok
TirbiyisizYani eşin at binmeye alışık zaten sayende debide sen tadını çıkar dedim
Geldim looo gecelik aliyidim
Kocam olsa kesin atardık ama yok hasta olmuş kocişim atamazdıkZar atiyorlardir belki
Kızlık zarı mı oŞimdi bu alıntıyı görünce zar ne diyecekler gelince hahahaa
Yandım buna benBen okulda gördüm
Ahh kuzum benim teşekkür ederimCanım benim anlat içini dök hepimizin yaşadığı sorunların ucu aynı kapıya çıkıyor imkanın varsa terapiye mi gitsen kuzum iyi gelir dediğim gibi stres herşeyi engelliyor benimde imkanım olsa gidecem de şuan o durumda değiliz kafandakileri atman için bi yol gösterir bide burda araştır tabi ama çok takılma iyi yada kötü diyene sonuçta kimse doktor değil herkesin vücudu farklı bazen bende okuyorum baya etkiliyor burdaki şeylerde insanı çoğu zaman kötü etkiliyor beni inşallah Allah dertlerine çağre olacak doktoru karşına çıkartsın dualarımdasın yaşadıkların kolay şeyler değil ama zamanı vardır öyle düşün üzülme kuzum benim
Siizi gidi Siizi sosyal medya aşıklarıAa yok utandım
Biz eşimle benim zaten evlenmeyecem annemlerle de yaşayamam özgürlük namına bişey yok , bari kpss girip kazanıp başka şehirde yaşayayım deyip kpss çalışmaya başladığım dönemde karsilasmisiz ben bilmiyorumkpss sinavina girdim çıktım sınav açıklandı faceme bı girdim tonla mesaj var hepsi bundan. Bu kim ay dedim anneme, annem çıkaramadım ama tanıdık birine benziyor bizden biri bu dedi
Bana oradan yazmış face'de beni bulup
Hatta o sabahta yazmış tam. Belki onu da gormesem son mesajı olacaktı, sonuçta ne zamandır yazıyor görüldü olmuyor spama düşüyor vazgecebilirdi kim bilir
Bende sen kimsin filan derken zaten o an ve buluşana dek çok yoğun bir etkileşim oldu 3 hafta sonra kendimi hazır hissettim buluştuk
5. ayimizda da evlendik
İyiyim kuzu bilojim bozuldu eccık şimdi mısır yiyorum düzeldi ahahahahaNesi var mucizenin?
Hepiniz bu moda mı geçtiniz yoksam
Oysa ben bu
Yaaaa mucize
Hepiniz bu moda mı geçtiniz yoksam
Oysa ben bu moddayım
Öyle bi cümle kurmayalim, mutluyum, mutlusun, mutluyuz (çaktırma)
Aaa ayıpsınKacirmamissingüzeldi bu
Kizlar corona var uzak temas yasahtirBende bu moddayim gerçekten