Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Ayy ne güzel ya kader denen şey çok güzel Cidden inşallah hep çok mutlu olursun 🌺❤️
Diğer konuya gelirsek utanma 😂😂 bizde bulduğumuz her mekanı değerlendiririz değişik birşey var mı diye Merak ettim
Kader gercekten
Benim arkadaşlarım hadi lan oradan sen mi evlencen sen evlenmezsin ki kaçar adım uzaklasirsin filan oldular

Bide o gün buluşmaya gidiyorum ayakkabimin tabanı fırladı
Yani tam eve donmelik durum ama dönmedim
Halen düşünürüm ayakkabının tabanı ne alaka niye fırlar 😂
Neyse öyle zor bela yürüyorum
Bu sefer show TV de gözlüklü bir muhabir var ya o durdurdu zorla röportaj yapıyor
Diyorum ki önemli isim var
Zaten sorduğu soruya da heyecanliyim aklım buluşmada , sacmaladim haliyle , yayınlamadilar
İyiki yayınlamadilar buluşmaya gitmiştim beni ifsalayacaklar bilmem ne Kızılay'ın ortasında 😂😂😂😂

Kader gercekten
Benim arkadaşlarım hadi lan oradan sen mi evlencen sen evlenmezsin ki kaçar adım uzaklasirsin filan oldular

Bide o gün buluşmaya gidiyorum ayakkabimin tabanı fırladı
Yani tam eve donmelik durum ama dönmedim
Halen düşünürüm ayakkabının tabanı ne alaka niye fırlar 😂
Neyse öyle zor bela yürüyorum
Bu sefer show TV de gözlüklü bir muhabir var ya o durdurdu zorla röportaj yapıyor
Diyorum ki önemli isim var
Zaten sorduğu soruya da heyecanliyim aklım buluşmada , sacmaladim haliyle , yayınlamadilar
İyiki yayınlamadilar buluşmaya gitmiştim beni ifsalayacaklar bilmem ne Kızılay'ın ortasında 😂😂😂😂
Şans işte ya evlilik kader hiç beklenmedik anda oluyor zaten 😂

bir mucizee bir mucizee mavispreyboya mavispreyboya ee kızlar dökülün bakalım enişte beyleri nerden nasıl buldunuz evlenmeye ikna ettiniz 😂🤪 Fatmazell Fatmazell Nosking Nosking kız biri daha vardı bizden sanki de nick gelmedi aklıma o da kedi severdi 😂😂😂
Ahahaha kedili kedili 🤣🤣
Biz Snapchat’te tanıştık o beni buldu yaşım küçük olduğu için evlenmek istemedim kandırdı beni erkenden evlendik iyi ki de evlenmişiz:KK36:
Allah Allah bbak sennn güççük fattiye 🤣
Kız kimseye abla deme yav çok tuhaf oluyorum 😂😂 benim gözümde burada ki herkes yaşıt
Iııhh aranızda en büyük benim ellem 🥴ama siz yinede appa demen 🤣
Ne kadar tuhaf ya
Tam aklima geldiniz topigi arıyordum etiket geldi 🙈
Pozitifi gördüğün anda yapış kuzu 🤣
Misafirhanelerde yatıp kalkıyorum evimiz olsun evimizden kalkayım buralarda sürünüyorum şöyle böyle evlenelim ikimizden bir parça olsun derken kandım:KK70:
Çok çabuk kanmışsın yeaaahh azcık sürüneydi özgür kuş 🤣
Bugün pek konuşasım yok neden bilmiyorum bi bunalmışlık hissi geldi bugün bana hiç bir şeyden zevk almıyorum keyfim yok:KK42:
Sekiss yap kocinle 🤣
Yani eşin at binmeye alışık zaten sayende de 😂😂😂😂😂 bide sen tadını çıkar dedim 🤪
Tirbiyisiz 🤣🤣
Geldim looo gecelik aliyidim 🤣🤣
Zar atiyorlardir belki 🤪😂
Kocam olsa kesin atardık ama yok hasta olmuş kocişim atamazdık🤤
Şimdi bu alıntıyı görünce zar ne diyecekler gelince hahahaa:KK70:
Kızlık zarı mı o 🤪🤪🤪
Ben okulda gördüm 🤣
Yandım buna ben
Nerde yandın
Okulda gördüm de yandım🤣🤣🤣
Canım benim anlat içini dök hepimizin yaşadığı sorunların ucu aynı kapıya çıkıyor imkanın varsa terapiye mi gitsen kuzum iyi gelir dediğim gibi stres herşeyi engelliyor benimde imkanım olsa gidecem de şuan o durumda değiliz kafandakileri atman için bi yol gösterir bide burda araştır tabi ama çok takılma iyi yada kötü diyene sonuçta kimse doktor değil herkesin vücudu farklı bazen bende okuyorum baya etkiliyor burdaki şeylerde insanı çoğu zaman kötü etkiliyor beni inşallah Allah dertlerine çağre olacak doktoru karşına çıkartsın dualarımdasın yaşadıkların kolay şeyler değil ama zamanı vardır öyle düşün üzülme kuzum benim 🤗🤗🤗💜💜💜🌷🌷❤️
Ahh kuzum benim teşekkür ederim ♥️ ♥️ ♥️ arada geliyorlar işte 😍😍🤗🤗
Aa yok utandım 🙈

Biz eşimle benim zaten evlenmeyecem annemlerle de yaşayamam özgürlük namına bişey yok , bari kpss girip kazanıp başka şehirde yaşayayım deyip kpss çalışmaya başladığım dönemde karsilasmisiz ben bilmiyorum 🤷 kpss sinavina girdim çıktım sınav açıklandı faceme bı girdim tonla mesaj var hepsi bundan. Bu kim ay dedim anneme, annem çıkaramadım ama tanıdık birine benziyor bizden biri bu dedi
Bana oradan yazmış face'de beni bulup :KK57::KK57::KK57:

Hatta o sabahta yazmış tam. Belki onu da gormesem son mesajı olacaktı, sonuçta ne zamandır yazıyor görüldü olmuyor spama düşüyor vazgecebilirdi kim bilir

Bende sen kimsin filan derken zaten o an ve buluşana dek çok yoğun bir etkileşim oldu 3 hafta sonra kendimi hazır hissettim buluştuk
5. ayimizda da evlendik 🙈
Siizi gidi Siizi sosyal medya aşıkları 🤣🤣🤣
Nesi var mucizenin 😞 ?
İyiyim kuzu bilojim bozuldu eccık şimdi mısır yiyorum düzeldi ahahahaha 🤣 🤣 🤣

tenor.gif

Hepiniz bu moda mı geçtiniz yoksam:KK8::KK8::KK8:
tenor.gif

Oysa ben bu moddayım :KK70:

X