- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.747
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.441
İiş üstünde mi yakaladımYaaaa mucize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İiş üstünde mi yakaladımYaaaa mucize
yok olmadı inat ediyor yaptırmıyor aşiZAturre veya Corona olammasina çok sevindim canım
Aşısıni olmadı mı adamcağız
Ne kadar da benyok olmadı inat ediyor yaptırmıyor aşi
Nowİiş üstünde mi yakaladım
Aaa ayıpsın kiz cokmu aradin bu konuyu bulmak icin
Mööö
Hepiniz bu moda mı geçtiniz yoksam
Oysa ben bu moddayım
Bilemedim kız benim aklıma kötü bir sey gelmedikizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma falan iste kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arakadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar
Bir ilişki kurmak istiyor belli kikizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma falan iste kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arakadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar
A aaa
Geçmiş olsun sebocumyok olmadı inat ediyor yaptırmıyor aşi
Yaz balam öğrenelim niyetinikizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma falan iste kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arakadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar
Nosskii bu senin sütün olamaz demi ooovv noooo
Twins kızA aaa
Twins değil mi ya üçüz mu
Masallah canım nazar değmesin sutunun bollugunaTwins kız
Sütün yağlı kısmı sonradan geliyor. Ilk süt su gibi.
Şişelere yağlı sütten eşitlemek için üçe böldüm yarim doldurup
Üstüne eklicem şimdi 2 sise de almaz
Fazlası dolaba sabah lazım olacak
Şişeler küçük kız bakma çok göründüğüneGeçmiş olsun sebocum
Yaz balam öğrenelim niyetini
Nosskii bu senin sütün olamaz demi ooovv noooo
Maşallah sübhanallah sütüne bereket çocuklarına şifa olsunŞişeler küçük kız bakma çok göründüğüne
Ikisinin tek öğününe yetmiyor
Doktorlar gene yasağğğ koydu bende bu moddayıım tıp resmenn gece hayatıma karşı yoksa bende yıkama yağlama yapıyor olabilirdim
Oysa ben bu moddayım
Kız vallahi yok o kadar şişeler küçükMasallah canım nazar değmesin sutunun bolluguna
Çocuklarına yarasin inşallah
Üüüf sevmem yasak niye yasak koydu kiDoktorlar gene yasağğğ koydu bende bu moddayıım tıp resmenn gece hayatıma karşı yoksa bende yıkama yağlama yapıyor olabilirdim
begensemde ailem kimseyle evlenmeme izin vermez çok yoruldum her şeyden şuan kiz arkadaşlarımla bile konuşmak içimden gelmiyor en kötü flört ederim diyorum bi an is olmadığı zaman evden çıkasım bile olmuyor :))yazsam bile sadece numaram bu kaydet dicem o ayri konuda sanki yazarsam devamı gelecek gibi okadar gevezeydi ki zor ayrıldım yanindan:))orda çalışırken otobüste karşılaşırsak ara ara konuşurduk hic bu kadar yakin gelmemişti bana anlamadim valla yarin yazarım olmadi:)Bir ilişki kurmak istiyor belli ki
Beğenmiyor musun bu çocuğu sen ?
Bence begeniyorsan şans vermelisin uzak durma