- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.381
Kızlar hafta sonu eşimle bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabiliriz fikir verir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu yapamam işte zaten evde çok sıkılıyorum kendime uğraş bulmak istiyorum birşeyler yapmak istiyorumA aaa.
Sosyal medya detoksu yap bari bikac gün girme
Dediğim gibi sal düşünceleri komik şeylere takılSağol kuzum anlatacak bir şey yok dediğim gibi hayatta olan biten her şeyi düşünmek yoruyor sadece
Gezmediğiniz yerleri gezin başka birşey gelmedi aklıma ve kabul et çok değişik birşey dedimKızlar hafta sonu eşimle bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabiliriz fikir verir misiniz
Sinemalar açıldı sinemaya gidinKızlar hafta sonu eşimle bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabiliriz fikir verir misiniz
Yaa tamam öyle yapalımDediğim gibi sal düşünceleri komik şeylere takıl
Gezmediğiniz yerleri gezin başka birşey gelmedi aklıma ve kabul et çok değişik birşey dedim
At binmek güzel fikir kedilimm değerlendirmeliSinemalar açıldı sinemaya gidin
Yada atış poligonlarina
At binmeye de gidebilirsiniz
PlayStation oynayabilirsiniz
Evde olacaksanız kamasutra zarı alın ve yönlendirmeye göre sevişme oyunu oynayin
Son şey ne hiç bilmiyorumSinemalar açıldı sinemaya gidin
Yada atış poligonlarina
At binmeye de gidebilirsiniz
PlayStation oynayabilirsiniz
Evde olacaksanız kamasutra zarı alın ve yönlendirmeye göre sevişme oyunu oynayin
Yani eşin at binmeye alışık zaten sayende de bide sen tadını çıkar dedimAt binmek güzel fikir kedilimm değerlendirmeli
Bir tür zar hangi pozisyon gelirse onu yapıyorsun eğlenceli olur aslındaSon şey ne hiç bilmiyorum
Üzerinde farklı pozisyonlar ve mekanlar belirten zarlarSon şey ne hiç bilmiyorum
Yaaa güldürdün beni Allahta seni güldürsün kedilicimYani eşin at binmeye alışık zaten sayende de bide sen tadını çıkar dedim
Teendyoldan baktım memnun olan fazlacaÜzerinde farklı pozisyonlar ve mekanlar belirten zarlar
Zarı atiyon pozisyon çıkıyor birinde
Birinde mekan çıkıyor
Orada seks yapıyorsunuz
Bikac bı şey hakkında da yönlendiriyor tabi
Evlimiydin sende kuzumSon şey ne hiç bilmiyorum
Bende memnunumTeendyoldan baktım memnun olan fazlaca
Yani eşin at binmeye alışık zaten sayende de bide sen tadını çıkar dedim
Kız bu oyun varken at binmek neBir tür zar hangi pozisyon gelirse onu yapıyorsun eğlenceli olur aslında
Allah'ım bu fatmazel böyle detaylı anlatmadı güzel oyunmuş ama bize gelmezÜzerinde farklı pozisyonlar ve mekanlar belirten zarlar
Zarı atiyon pozisyon çıkıyor birinde
Birinde mekan çıkıyor
Orada seks yapıyorsunuz
Bikac bı şey hakkında da yönlendiriyor tabi
Açık hava da at binme fikri daha iyi geldiKız bu oyun varken at binmek ne
Allah'ım bu fatmazel böyle detaylı anlatmadı güzel oyunmuş ama bize gelmez
4 yıllık evliyim sen beni nasıl unutursun yaEvlimiydin sende kuzum
Hiç sormadım sen eşinle nasıl tanistin ?
Zar atiyorlardir belki