Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

@bir mucizee @PETRA1012 ee kızlar dökülün bakalım enişte beyleri nerden nasıl buldunuz evlenmeye ikna ettiniz 😂🤪 Fatmazell Fatmazell @Nosking kız biri daha vardı bizden sanki de nick gelmedi aklıma o da kedi severdi 😂😂😂
Biz Snapchat’te tanıştık o beni buldu yaşım küçük olduğu için evlenmek istemedim kandırdı beni erkenden evlendik iyi ki de evlenmişiz:KK36:

Misafirhanelerde yatıp kalkıyorum evimiz olsun evimizden kalkayım buralarda sürünüyorum şöyle böyle evlenelim ikimizden bir parça olsun derken kandım:KK70:
Allah'ım nereden nereye getirmiş konuyu 😂😂 seninde kanasın varmış ve yavrum ❤️😅
İyiyim hamdolsun
Sen nasılsın
Yaş kaçtı fatmazelcigim♥️

😂😂😂
Ama sende citirmissin be 😅
Ben yaşlandım diyorum sen çıtır diosun 😂😂 sen kaçsın ?

Ee sende çıtır çıtırmışsn 🥂🤪 bana çıtır diyince bende çok büyük bir yaşda sandım seni
Yok hayır aslında bir şey olmadı ama ben çok düşünen bir insanım her şeyi sürekli çok düşünürüm keşke gamsız biri olsaydım :KK42:
Sorma sorma tüm kadınların ortak çilesi çok düşünmek 🤦 salıver düşünceleri gitsin
Anlatmak istersen dinleriz nedir seni düşündüren

Ee sende çıtır çıtırmışsn 🥂🤪 bana çıtır diyince bende çok büyük bir yaşda sandım seni

Sorma sorma tüm kadınların ortak çilesi çok düşünmek 🤦 salıver düşünceleri gitsin
Anlatmak istersen dinleriz nedir seni düşündüren
Sağol kuzum anlatacak bir şey yok dediğim gibi hayatta olan biten her şeyi düşünmek yoruyor sadece 😕

X