- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.361
Hiç üzülemem canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeklinick kedili aplamızı diyorsun sanırsam@bir mucizee @PETRA1012 ee kızlar dökülün bakalım enişte beyleri nerden nasıl buldunuz evlenmeye ikna ettiniz Fatmazell @Nosking kız biri daha vardı bizden sanki de nick gelmedi aklıma o da kedi severdi
Biz Snapchat’te tanıştık o beni buldu yaşım küçük olduğu için evlenmek istemedim kandırdı beni erkenden evlendik iyi ki de evlenmişiz@bir mucizee @PETRA1012 ee kızlar dökülün bakalım enişte beyleri nerden nasıl buldunuz evlenmeye ikna ettiniz Fatmazell @Nosking kız biri daha vardı bizden sanki de nick gelmedi aklıma o da kedi severdi
Kız kimseye abla deme yav çok tuhaf oluyorum benim gözümde burada ki herkes yaşıtbebeklinick kedili aplamızı diyorsun sanırsam
Ne kadar tuhaf yabebeklinick kedili aplamızı diyorsun sanırsam
Kaç yaşındasın rprnn bende abla deyince bir mobbinge uğramış hissettimKız kimseye abla deme yav çok tuhaf oluyorum benim gözümde burada ki herkes yaşıt
Hmmm değüşük nasıl kandırdı ama orasını merak ediyorm ne dedi De ikna ettiBiz Snapchat’te tanıştık o beni buldu yaşım küçük olduğu için evlenmek istemedim kandırdı beni erkenden evlendik iyi ki de evlenmişiz
Ne güzel nasılsınNe kadar tuhaf ya
Tam aklima geldiniz topigi arıyordum etiket geldi
Kız biliyorm birinin buna dur demesi lazmdı ben kendimi feda ettim işte dur dedim ben 25Kaç yaşındasın rprnn bende abla deyince bir mobbinge uğramış hissettim
Misafirhanelerde yatıp kalkıyorum evimiz olsun evimizden kalkayım buralarda sürünüyorum şöyle böyle evlenelim ikimizden bir parça olsun derken kandımHmmm değüşük nasıl kandırdı ama orasını merak ediyorm ne dedi De ikna etti
İyiyim hamdolsunNe güzel nasılsın
Kız biliyorm birinin buna dur demesi lazmdı ben kendimi feda ettim işte dur dedim ben 25
22 ben çok şükür iyiyim kedilicimİyiyim hamdolsun
Sen nasılsın
Yaş kaçtı fatmazelcigim
Ama sende citirmissin be
Allah'ım nereden nereye getirmiş konuyu seninde kanasın varmış ve yavrumMisafirhanelerde yatıp kalkıyorum evimiz olsun evimizden kalkayım buralarda sürünüyorum şöyle böyle evlenelim ikimizden bir parça olsun derken kandım
Ben yaşlandım diyorum sen çıtır diosun sen kaçsın ?İyiyim hamdolsun
Sen nasılsın
Yaş kaçtı fatmazelcigim
Ama sende citirmissin be
Birşey mi olduBugün pek konuşasım yok neden bilmiyorum bi bunalmışlık hissi geldi bugün bana hiç bir şeyden zevk almıyorum keyfim yok
Ocakta 29Allah'ım nereden nereye getirmiş konuyu seninde kanasın varmış ve yavrum
Ben yaşlandım diyorum sen çıtır diosun sen kaçsın ?
Yok hayır aslında bir şey olmadı ama ben çok düşünen bir insanım her şeyi sürekli çok düşünürüm keşke gamsız biri olsaydımBirşey mi oldu
Ee sende çıtır çıtırmışsn bana çıtır diyince bende çok büyük bir yaşda sandım seniOcakta 29
Sorma sorma tüm kadınların ortak çilesi çok düşünmek salıver düşünceleri gitsinYok hayır aslında bir şey olmadı ama ben çok düşünen bir insanım her şeyi sürekli çok düşünürüm keşke gamsız biri olsaydım
Sağol kuzum anlatacak bir şey yok dediğim gibi hayatta olan biten her şeyi düşünmek yoruyor sadeceEe sende çıtır çıtırmışsn bana çıtır diyince bende çok büyük bir yaşda sandım seni
Sorma sorma tüm kadınların ortak çilesi çok düşünmek salıver düşünceleri gitsin
Anlatmak istersen dinleriz nedir seni düşündüren
A aaa.Bugün pek konuşasım yok neden bilmiyorum bi bunalmışlık hissi geldi bugün bana hiç bir şeyden zevk almıyorum keyfim yok