- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.261
Anladım hayırlısıyla hamiş kalırsınız inşallah. Ama burası hamile pozitif topiği değilEvet eskiden vardım tabii enegl yedimsonra bebek düşününce yine kendimi burda buldum tek olmuyo
sen nasılsım enerjin iyi geldi
YokAnladım hayırlısıyla hamiş kalırsınız inşallah. Ama burası hamile pozitif topiği değilpozitif şeyler konuşma topiği sende mi hamile pozitif topiği zannettin yoksa
E iyi madem gelen öyle zannediyor daYokCanm bazen bi tek hamilelik kpnuşmayacaz yaa muhanbete geldimm
UMARIM DENK GELİRİME iyi madem gelen öyle zannediyor dabizimkiler yarına anca gelirler sanırsam öyle muhabbet olur ama eğlenceli oluyor
GelirsinUMARIM DENK GELİRİM
daha bekliyorlar doktora bile giremediler Allah hastahane ye düşürmesin kimseyiİnşallah hayırlı haberlerle ablacım içini ferah tut
Günaydın ablacım dayının sonuçlar ne çıktıgün aydın kizlar
Sebocum dayının durumu belli oldu mu geçmiş olsun canımmide bulantısı halsizlik terleme vardi dayımda hastahaneye gönderdim ambulans çağırıp az önce dua edin cnm şekeri yükselmiş olabilir diye tahmin ediyorum bn inşallah korona değildir
Aleykum selaaaammm hoşgeldinMERHABA kızlarrr
GÜNAYDINNN hoş buldumSebocum dayının durumu belli oldu mu geçmiş olsun canım
Aleykum selaaaammm hoşgeldin
Hazırlanıyorum kız kıza arkadaşlarla takılacağızNöğrüyonuz,
Kız ne güzel kafa dengi kız arkadaşların var ben evlendikten sonra hiç olmadıHazırlanıyorum kız kıza arkadaşlarla takılacağızbu sıralar çok çıkıyorum havalar soğuyunca ne yapacam acaba
Benimde öyle çok yok 3 4 tane anca lojmanda olduğum halde öyle fazla bir arkadaşım yok normalde derler ya lojmanda herkes gurbet kuşu birbirine bağlı olurlar komşuluk çok iyi olur diye hiç öyle değil eşimin iş yerinden arkadaşlarının eşleriyle takılıyorum sadece.Kız ne güzel kafa dengi kız arkadaşların var ben evlendikten sonra hiç olmadı
Nörek kız mesaiye devam ediyokNöğrüyonuz,
Kalın giyinip yine çıkHazırlanıyorum kız kıza arkadaşlarla takılacağızbu sıralar çok çıkıyorum havalar soğuyunca ne yapacam acaba
Evet evde durduğumda buhran geçiriyorumNörek kız mesaiye devam ediyok
Kalın giyinip yine çık
Evde ne işin var her gün aynı şey
Sil süpür yıka akşama yine aynı
Gezince bari insanın kafası dağılıyor
Seni tanıyalım birazGÜNAYDINNN hoş buldum