- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.301
Ahh ne güzel rabbim uzun sağlıklı ömürler versin evlatcıklarınaHakikaten konuşuyoruz ama resmi olarak tanışmadık
Ben nosking
Şu an Çatalca'da yaşıyorum ama Hatay'a tayinimiz cıktı yılbaşından sonra taşıncam.
Normalde çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim
Iki tane bebem var tüp bebekle oldular biliyorsun
Kitap okumayı çok severim ama kitapların tozunu bile alamıyorum 5 aydır
Bi de kahveye bayılırım en sevdiğim şey kahvedir
Hobilerim indirim takip etmek, ucuza bir sey almak, stok yapmak
Sen de biraz kendinden bahsetsene
Beni hiç tanımak istemedinSeni tanıyalım biraz
Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun?
Nelerden hoşlanırsın?
Günlerin nasıl geçiyor?
Ben isterim tanıt kendini aplacıkBeni hiç tanımak istemedin
Ikisi de kız canım.MAŞALLAHiki çoçuk zorr Kızmı erkekmi
Olacak kuzum aklıma geldikçe dua ediyorum hepAhh ne güzel rabbim uzun sağlıklı ömürler versin evlatcıklarınadarısı biz gibi isteyen herkese
Ben 22 yaşındayım diyarbakırda yaşıyorum aslen konyalıyımarkadaşlarımla vakit geçirmeyi kıyafet makyaj alışverişi yapmaya bayılırım kahve içmeyi severim ama bende çayın yeri başka
MucizemmmBeni hiç tanımak istemedin
Buyur gel kuzum misafir ederizIkisi de kız canım.
Seninki oğlan galiba nickinden öyle bi çıkarım yaptım
Olacak kuzum aklıma geldikçe dua ediyorum hep
Diyarbakıra hiç gitmedim bi gün gelecem ama
Ciğer yemek istiyorum orda ozellikle
Ikisi de kız canım.
BENİM OĞLAN CANıMIkisi de kız canım.
Hamileyken ciğer yasak yaBuyur gel kuzum misafir ederizhataya geliyormuşsunuz yakın buraya gelir gezersiniz ben ciğer sevmem ama herkes bayılır buradakiler ayrı güzel yapıyorlarmış öyle derler
Çocuktan fırsat bulamıyorsun demekki bende öyle olurum büyük ihtimalleBENİM OĞLAN CANıM
Allah isteyen her kese NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA BENDE İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALM HAYRLISI İKİZ GİBİ BÜYÜRLER ☺
Fatmazel Canm bende eskiden ahnahh nasl makyaj yapardm alış veriç yapardm Şu an makyajn yüzüne bakan yokBen aslen Azeriyim Türkiyeye evlendim geldim 5 sene bitti bile
Yaaa inşallah bebeklerde bi iz leke olmadı mı ya öyle derler ya canın çektiğini yemezsen leke iz olur diye hahahHamileyken ciğer yasak ya
Canım sürekli ciğer çekiyordu
Doğurdum bi kısmet olmadı
Nasipse orda yicem
Evet hem cocuktan fıraat yok hem eskisi gibi heves bi anne topuzu yqpıp çıkarsam evden şükürÇocuktan fırsat bulamıyorsun demekki bende öyle olurum büyük ihtimalle
Rabbim nasip etsin inşallah oğluna da bi kardesBENİM OĞLAN CANıM
Allah isteyen her kese NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA BENDE İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALM HAYRLISI İKİZ GİBİ BÜYÜRLER ☺
Fatmazel Canm bende eskiden ahnahh nasl makyaj yapardm alış veriç yapardm Şu an makyajn yüzüne bakan yokBen aslen Azeriyim Türkiyeye evlendim geldim 5 sene bitti
Birinin kolunda birinin ensesinde var ama hiç şekli ciğere benzemiyorYaaa inşallah bebeklerde bi iz leke olmadı mı ya öyle derler ya canın çektiğini yemezsen leke iz olur diye hahah
Hoşbuldum kendimi tanıtayım mımavispreyboya kuzumm hoşgeldin nasılsın
Ahahaha aynen bende sevmemHadi yaa oğlan kardeşi kaynana gibi demek ben kaynımı hiç sevmem o beni sever yenge diye sever sayar ama ben sevmem
Sen örtmen misin nosHakikaten konuşuyoruz ama resmi olarak tanışmadık
Ben nosking
Şu an Çatalca'da yaşıyorum ama Hatay'a tayinimiz cıktı yılbaşından sonra taşıncam.
Normalde çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim
Iki tane bebem var tüp bebekle oldular biliyorsun
Kitap okumayı çok severim ama kitapların tozunu bile alamıyorum 5 aydır
Bi de kahveye bayılırım en sevdiğim şey kahvedir
Hobilerim indirim takip etmek, ucuza bir sey almak, stok yapmak
Sen de biraz kendinden bahsetsene
Bana apla demesen mi yaşlı olduğumu hatırlıyorm,Ben isterim tanıt kendini aplacık
Yokarda anlattım noskimMucizemmm
Seninle direkt mevzuya daldık balim
Anlat bakalım
Tanıtt bebeğimmHoşbuldum kendimi tanıtayım mıAkşamdan beri hiç bildirim gelmiyor bende kimse konuşmuyor yine dağıldık zannediyordum yardırmışsınız yine
Siz istediniz apla dememiiiAhahaha aynen bende sevmemiki tane kayın görümce yok keşke olsaydı. Bi an önce evlenmeleri çabasındayım ama evlenmiyolar gahroluyom
Sen örtmen misin nos
Bana apla demesen mi yaşlı olduğumu hatırlıyorm,
Ben osbir yaşındayım.nisan gelirse 4 yıllık evli olcem. Denizlide yaşiyiz. Aslen gonya garaman oralardanım.başka gerisini biliyon bence
Yokarda anlattım noskim
Evet kız nerden anladınAhahaha aynen bende sevmemiki tane kayın görümce yok keşke olsaydı. Bi an önce evlenmeleri çabasındayım ama evlenmiyolar gahroluyom
Sen örtmen misin nos
Bana apla demesen mi yaşlı olduğumu hatırlıyorm,
Ben osbir yaşındayım.nisan gelirse 4 yıllık evli olcem. Denizlide yaşiyiz. Aslen gonya garaman oralardanım.başka gerisini biliyon bence
Yokarda anlattım noskim
Cıks ben böyle gizli ve gizemli takılacam anlatmamTanıtt bebeğimm