- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.241
Napim bacim benim cilem bitmeznosking abla biz burdayız geldik sen yoksun
Ben yok diye biliyorum kuzum yanlış bilgi vermeyim etrafımda geçirenlerden duyduğum hep grip oldum zannediyordum koku duyusu tamamen gidince test yaptırtım pozitif oldu domestosun kokusunu alamadım demişti bi yakınım çok geçmiş olsunkizlar acil bir sorum var korona belirtisinde mide bulantısı varmi dayim çıkardı da az önce çok korkuyorum sadece üşütmüşte olabilir bizde 2 -3 kisi korona cıktı işyerinden baya yaygınlaştı yine korkuyorum
Allah kolaylık versin ablamNapim bacim benim cilem bitmez
Şu saat oldu daha yemek yiyemedim
mide bulantısı halsizlik terleme vardi dayımda hastahaneye gönderdim ambulans çağırıp az önce dua edin cnm şekeri yükselmiş olabilir diye tahmin ediyorum bn inşallah korona değildirBen yok diye biliyorum kuzum yanlış bilgi vermeyim etrafımda geçirenlerden duyduğum hep grip oldum zannediyordum koku duyusu tamamen gidince test yaptırtım pozitif oldu domestosun kokusunu alamadım demişti bi yakınım çok geçmiş olsun
İnşallah öyle birşey yoktur ablacım rabbim şifa versinmide bulantısı halsizlik terleme vardi dayımda hastahaneye gönderdim ambulans çağırıp az önce dua edin cnm şekeri yükselmiş olabilir diye tahmin ediyorum bn inşallah korona değildir
Eşimin vardıkizlar acil bir sorum var korona belirtisinde mide bulantısı varmi dayim çıkardı da az önce çok korkuyorum sadece üşütmüşte olabilir bizde 2 -3 kisi korona cıktı işyerinden baya yaygınlaştı yine korkuyorum
Saydigin belirtiler zatürreye de çok benziyormide bulantısı halsizlik terleme vardi dayımda hastahaneye gönderdim ambulans çağırıp az önce dua edin cnm şekeri yükselmiş olabilir diye tahmin ediyorum bn inşallah korona değildir
sadece kusmami vardı pekiEşimin vardı
Kustu da günlerce
Gittik
zatürre olmasına raziyim valla o derecedeyimSaydigin belirtiler zatürreye de çok benziyor
Allah korusunzatürre olmasına raziyim valla o derecedeyim
Merhaba canımMERHABA kızlarrr
Bende hic kimse yazmayacak sandımMerhaba canım
mrbBende hic kimse yazmayacak sandım
Herkes şu an şebbo ablanın amcasına endişelendi o yüzden yazamamışlardır nasılsın ilk defa görüyorum sanırsam bu topikte seniBende hic kimse yazmayacak sandım
evt haber bekliyorum cnm dayımdanHerkes şu an şebbo ablanın amcasına endişelendi o yüzden yazamamışlardır nasılsın ilk defa görüyorum sanırsam bu topikte seni
İnşallah hayırlı haberlerle ablacım içini ferah tutevt haber bekliyorum cnm dayımdan
Evet eskiden vardım tabii enegl yedimHerkes şu an şebbo ablanın amcasına endişelendi o yüzden yazamamışlardır nasılsın ilk defa görüyorum sanırsam bu topikte seni