Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

kizlar acil bir sorum var korona belirtisinde mide bulantısı varmi dayim çıkardı da az önce çok korkuyorum sadece üşütmüşte olabilir bizde 2 -3 kisi korona cıktı işyerinden baya yaygınlaştı yine korkuyorum
Ben yok diye biliyorum kuzum yanlış bilgi vermeyim etrafımda geçirenlerden duyduğum hep grip oldum zannediyordum koku duyusu tamamen gidince test yaptırtım pozitif oldu domestosun kokusunu alamadım demişti bi yakınım çok geçmiş olsun

Kızlar size bişey danışacam benim reglim çok yoğun olurdu bi türlü sökülemez rengi kahverengi siyah gibi olurdu afedersiniz koku da olurdu göğüslerim aşırı sızlar sivilce çok çıkar karnım ağrırdı her açıdan baya ağır geçerdi ameliyattan sonra bi dün aşırı karın ağrısı oldu onun dışında herşey çok hafif gerçekten afedersiniz kanama eskisi gibi olmadı rengi açık hiç koku yok göğüs ağrısı aşırı olmadı sivilce çok çıkma dı pkodan mı öylr oluyordum acaba diyorum iyi bişey galiba böyle olması birşeyler düzeldi mi acaba ameliyattan sonra sizce

Ben yok diye biliyorum kuzum yanlış bilgi vermeyim etrafımda geçirenlerden duyduğum hep grip oldum zannediyordum koku duyusu tamamen gidince test yaptırtım pozitif oldu domestosun kokusunu alamadım demişti bi yakınım çok geçmiş olsun
mide bulantısı halsizlik terleme vardi dayımda hastahaneye gönderdim ambulans çağırıp az önce dua edin cnm şekeri yükselmiş olabilir diye tahmin ediyorum bn inşallah korona değildir

kizlar acil bir sorum var korona belirtisinde mide bulantısı varmi dayim çıkardı da az önce çok korkuyorum sadece üşütmüşte olabilir bizde 2 -3 kisi korona cıktı işyerinden baya yaygınlaştı yine korkuyorum
Eşimin vardı
Kustu da günlerce
Gittik koronaymis

Herkes şu an şebbo ablanın amcasına endişelendi o yüzden yazamamışlardır nasılsın ilk defa görüyorum sanırsam bu topikte seni:KK16:
Evet eskiden vardım tabii enegl yedim😝 sonra bebek düşününce yine kendimi burda buldum😁😁tek olmuyo

sen nasılsım enerjin iyi geldi

X