Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Ahahaha çok iyi etmişsin kız devir ekonomi devri 🤣 2 3 yaşa kadar stokla
Benimde var alacaklarım inşallah aşamları halledersem, 🤣
Kalp atışını duyar duymaz bez stoklamaya başla
Aman çabuk büyüyorlar bilmem ne diye düşünme
Genellikle başlanılan ilk bez pişik yapmıyor aynısıyla devam edince simdiki aklım olsa her numaradan alırdım 🤣
Kızzz grup dağılıyor du sen ne diyon hortlattık yeniden 🤣🤣🤣
Noldu kız ne kaçırdım 🤣
Hepimiz bi gidiyoruz bi geliyoruz yıkılmadık ayaktayız hahaha:KK70::KK70:
Nereye gidiyonuz gitmeyin ayol🤣

Kalp atışını duyar duymaz bez stoklamaya başla
Aman çabuk büyüyorlar bilmem ne diye düşünme
Genellikle başlanılan ilk bez pişik yapmıyor aynısıyla devam edince simdiki aklım olsa her numaradan alırdım 🤣

Noldu kız ne kaçırdım 🤣

Nereye gidiyonuz gitmeyin ayol🤣
nosking abla biz burdayız geldik sen yoksun:KK70::KK70:

Ayy ne güzel bişeymiş bilmiyordum şimdi baktımda varmı senin bakımı kolaymı💜
Kuzum benim hep kaktüs var geçen doğum günümde de arkadaş pathos sarmaşık almış birde o kalp kalbeden istiyorum trendyolda indirime girmişte bakımı zor diyorlar alıp almama arasında kararsızım

Kuzum benim hep kaktüs var geçen doğum günümde de arkadaş pathos sarmaşık almış birde o kalp kalbeden istiyorum trendyolda indirime girmişte bakımı zor diyorlar alıp almama arasında kararsızım
Bende çiçek bakmayı çok severim ama bazı çiçek insanı çileden çıkarıyor yerini sevmiyor su dengesi baya zorluyor bide ne oluyor ne ölüyor bazısı 🤣 ama bi dene istersen çiçek çok güzelmiş şöyle yüksek bi yere koyacan aşağıya doğru sarkacak çiçekde açıyor galiba bazı resimlerde var😍😍😍

Bende çiçek bakmayı çok severim ama bazı çiçek insanı çileden çıkarıyor yerini sevmiyor su dengesi baya zorluyor bide ne oluyor ne ölüyor bazısı 🤣 ama bi dene istersen çiçek çok güzelmiş şöyle yüksek bi yere koyacan aşağıya doğru sarkacak çiçekde açıyor galiba bazı resimlerde var😍😍😍
Evet kuzum duruma göre bakacağım🤍🥰

kizlar acil bir sorum var korona belirtisinde mide bulantısı varmi dayim çıkardı da az önce çok korkuyorum sadece üşütmüşte olabilir bizde 2 -3 kisi korona cıktı işyerinden baya yaygınlaştı yine korkuyorum

X