- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.221
Ahahaha likralı dedin o kadar likralı mıBana olur gibi geldi ama üstüne baya oturur daha sexi olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha likralı dedin o kadar likralı mıBana olur gibi geldi ama üstüne baya oturur daha sexi olursun
Dudak dudağa var olur muSaksı bitkisi olan kalp kalbe çiçeğini bileniniz var mı kızlar
Kalp atışını duyar duymaz bez stoklamaya başlaAhahaha çok iyi etmişsin kız devir ekonomi devri 2 3 yaşa kadar stokla
Benimde var alacaklarım inşallah aşamları halledersem,
Noldu kız ne kaçırdımKızzz grup dağılıyor du sen ne diyon hortlattık yeniden
Nereye gidiyonuz gitmeyin ayolHepimiz bi gidiyoruz bi geliyoruz yıkılmadık ayaktayız hahaha
Küstüm dalga geçiyorsunDudak dudağa var olur mu
Kız ne biliyim benim kemiklerim iri oldu bana ay zaten fiyatına bakınca kesin çöptür ama yinede bi şansımı deneyim diye almıştım beğendim benAhahaha likralı dedin o kadar likralı mı
nosking abla biz burdayız geldik sen yoksunKalp atışını duyar duymaz bez stoklamaya başla
Aman çabuk büyüyorlar bilmem ne diye düşünme
Genellikle başlanılan ilk bez pişik yapmıyor aynısıyla devam edince simdiki aklım olsa her numaradan alırdım
Noldu kız ne kaçırdım
Nereye gidiyonuz gitmeyin ayol
Ayy ne güzel bişeymiş bilmiyordum şimdi baktımda varmı senin bakımı kolaymıSaksı bitkisi olan kalp kalbe çiçeğini bileniniz var mı kızlar
Kuzum benim hep kaktüs var geçen doğum günümde de arkadaş pathos sarmaşık almış birde o kalp kalbeden istiyorum trendyolda indirime girmişte bakımı zor diyorlar alıp almama arasında kararsızımAyy ne güzel bişeymiş bilmiyordum şimdi baktımda varmı senin bakımı kolaymı
Bende çiçek bakmayı çok severim ama bazı çiçek insanı çileden çıkarıyor yerini sevmiyor su dengesi baya zorluyor bide ne oluyor ne ölüyor bazısı ama bi dene istersen çiçek çok güzelmiş şöyle yüksek bi yere koyacan aşağıya doğru sarkacak çiçekde açıyor galiba bazı resimlerde varKuzum benim hep kaktüs var geçen doğum günümde de arkadaş pathos sarmaşık almış birde o kalp kalbeden istiyorum trendyolda indirime girmişte bakımı zor diyorlar alıp almama arasında kararsızım
Evet kuzum duruma göre bakacağımBende çiçek bakmayı çok severim ama bazı çiçek insanı çileden çıkarıyor yerini sevmiyor su dengesi baya zorluyor bide ne oluyor ne ölüyor bazısı ama bi dene istersen çiçek çok güzelmiş şöyle yüksek bi yere koyacan aşağıya doğru sarkacak çiçekde açıyor galiba bazı resimlerde var
Ama ben seni çok seviremKüstüm dalga geçiyorsun
Yaaa 4 lira demi onun kargo su dünya paradır ay yanında çorap ekledi benim deKız ne biliyim benim kemiklerim iri oldu bana ay zaten fiyatına bakınca kesin çöptür ama yinede bi şansımı deneyim diye almıştım beğendim ben
Tamam barıştıkAma ben seni çok sevirem
Yaaa 4 lira demi onun kargo su dünya paradır ay yanında çorap ekledi benim de
Kargo parasıyla 20 liraya geldiAma ben seni çok sevirem
Yaaa 4 lira demi onun kargo su dünya paradır ay yanında çorap ekledi benim de
hb bebeğim belli ederim geldiğimi:)
Nasılsın ablacımhb bebeğim belli ederim geldiğimi:)
çok şükür iyim cnm bu aralar elhamdülillah bugünde yikamadilar:))Nasılsın ablacım
İyi güzel güzel ablacımçok şükür iyim cnm bu aralar elhamdülillah bugünde yikamadilar:))