- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.201
Kızzz grup dağılıyor du sen ne diyon hortlattık yenidenKızlar napiyonuz?
Dünden beri bi alışveriş batağına bulaştım durmadan hesap yapıyorum.
Onu alırsam 50 tl daha ucuz, bunu alırsam 40 tl kupon derken baya bi matematik yaptım
Bu kadar matematiği üniversite sınavında yapsaydım şimdi boğaziçi mezunuydum
Beynim yandı
Kimse de merak etmemiş beni
Hepimiz bi gidiyoruz bi geliyoruz yıkılmadık ayaktayız hahahaKızlar napiyonuz?
Dünden beri bi alışveriş batağına bulaştım durmadan hesap yapıyorum.
Onu alırsam 50 tl daha ucuz, bunu alırsam 40 tl kupon derken baya bi matematik yaptım
Bu kadar matematiği üniversite sınavında yapsaydım şimdi boğaziçi mezunuydum
Beynim yandı
Kimse de merak etmemiş beni
Link at link ben de istiyom sexi bir gecelik hem ucuz hem sekisi olacakAyyy kızlarr internet alışverişi demişken bende n11 den gecelik aldıydım o kadar ucuztuki öyle kaliteli birşey beklemiyor dum neyse ben bu gazla yorum yaptım sen yorum yaparken ismini soyadını gizlemeyi unut kabak gibi gecelik ürününün altında benim adım soyadım bide tek ben yorum yapmışım kısa çaplı bi anksiyete krizi geçirdim canlı destek hattı varmış oraya yazdım hemen sildiler Merve hanım burdaysan bi kez daha Allah razı olsun
Fattiii profilini değişmişsin sevmedimHepimiz bi gidiyoruz bi geliyoruz yıkılmadık ayaktayız hahaha
Atarım bacı sizde faydalanın yalnız bedenleri S ve M kalmış ben M getirttim likralı bi kumaşı var oldu asıl olay 4.16 kuruş fiyatıLink at link ben de istiyom sexi bir gecelik hem ucuz hem sekisi olacak
Fattiii profilini değişmişsin sevmedim
NBB Siyah Gül Desenli Gecelik 43,15 TL yerine 4,16 TLLink at link ben de istiyom sexi bir gecelik hem ucuz hem sekisi olacak
Siyah ve beyaz aldım iki renkte çok güzelNBB Siyah Gül Desenli Gecelik 43,15 TL yerine 4,16 TL
Kuzu bide 2 alana 1 bedavaGecelik Modelleri ve Fiyatları - n11
Gecelik ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Gecelik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sıkıldım ondanLink at link ben de istiyom sexi bir gecelik hem ucuz hem sekisi olacak
Ayyy çok şeker kız yazın evde böyle çok giyiyorum çok rahat oluyorSiyah ve beyaz aldım iki renkte çok güzel
Atarım bacı sizde faydalanın yalnız bedenleri S ve M kalmış ben M getirttim likralı bi kumaşı var oldu asıl olay 4.16 kuruş fiyatı
Ohaa nasıl öle düşmüş hemen bakıyomama bana olmaz yaaNBB Siyah Gül Desenli Gecelik 43,15 TL yerine 4,16 TL
Kuzu bide 2 alana 1 bedavaGecelik Modelleri ve Fiyatları - n11
Gecelik ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Gecelik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yakıyosun o zaman ortalığıAyyy çok şeker kız yazın evde böyle çok giyiyorum çok rahat oluyor
Kaç kilosun kızçz banada dar geldide likralı kumaşı esniyor açılıyor ama sen bilirsin tabisiOhaa nasıl öle düşmüş hemen bakıyomama bana olmaz yaa
Allah seniYakıyosun o zaman ortalığı
Evit ama kırmızı taraftarıyım benLink atamadım bu nasıl sexi dimi
Iıım şey 84Kaç kilosun kızçz banada dar geldide likralı kumaşı esniyor açılıyor ama sen bilirsin tabisi
Ağzıyin tadini biliysinEvit ama kırmızı taraftarıyım ben
Bana olur gibi geldi ama üstüne baya oturur daha sexi olursunIıım şey 84
Ağzıyin tadini biliysin