- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.547
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.181
Evde olunca yatınılmıyor ki inan ben denedim olmadı sen çalışıyorsn öyle olacak sanıyorsun aslında olmuyorYap vallahyağmur yağıyor zaten tam evde yatıp debellenmelik
Ayy valla o bi topluyordu güzel oluyordu tek tek soruyordu bizi hizaya getiriyor duRose aplamızda bi geleydi
Yıldızın silahı vardı ya onu gördün mü bittim ya ordaYasak elma geçen haftaki bölümünü izliyorum sen nörüyon
Gel yer değişelim ben çalışayım sen Firdevs hanımı izleOooohhh geyif sizde evde olsam ben de onları yapardım
İzlemez olurmuyum Schwarzkopf reklamı gibi film eşime diyorum saçlarını ille bu renk yapBu arada üç kuruş izleyeniniz var mı
Düştümü kız takip etmedim dünden beri hiçAltınla doların dötü soğudu
Evet gördüm para basıyor silah hahahaYıldızın silahı vardı ya onu gördün mü bittim ya orda
Ayy bayılıyorum ya bu diziyeİzlemez olurmuyum Schwarzkopf reklamı gibi film eşime diyorum saçlarını ille bu renk yap
Altınla doların dötü soğudu
Ahahqhhq çoook haklısın kuzumEvde olunca yatınılmıyor ki inan ben denedim olmadı sen çalışıyorsn öyle olacak sanıyorsun aslında olmuyorbüyük bir çelişkidir bu evdeyken çalışmak istersin çalışınca evde olmak
Ahahaha ben de evdeyken iş bulup çalışsam çalışan kadınlarla konuşurken ev hanımlığındqn utanıyodm şimdi de bıktım ev hanımı olmak istiyorumGel yer değişelim ben çalışayım sen Firdevs hanımı izle
Bi zamanlar çalışırken bende derdim evde olsam istediğim saatte kalksam sabah şekerleri programları izlesem derdim nasıl bi içten dua ettiysem 3 yıldır evde sürünüyorum iş iş diye
Düştümü kız takip etmedim dünden beri hiç
Aynen geçti ya bakam ne kadar düşecekaynen çeyrek düşüşe geçti
All işte evren napsın biziAhahqhhq çoook haklısın kuzum
Ahahaha ben de evdeyken iş bulup çalışsam çalışan kadınlarla konuşurken ev hanımlığındqn utanıyodm şimdi de bıktım ev hanımı olmak istiyorum
Ne aldın kuzu trendyoldan mıKızlar napiyonuz?
Dünden beri bi alışveriş batağına bulaştım durmadan hesap yapıyorum.
Onu alırsam 50 tl daha ucuz, bunu alırsam 40 tl kupon derken baya bi matematik yaptım
Bu kadar matematiği üniversite sınavında yapsaydım şimdi boğaziçi mezunuydum
Beynim yandı
Kimse de merak etmemiş beni
Ay he ya ne indirimmis arkadaşNe aldın kuzu trendyoldan mı
Ahahaha çok iyi etmişsin kız devir ekonomi devriAy he ya ne indirimmis arkadaş
Çocukların eksikleri vardı canım bi de bebek bezi stokladım bol bol
Istedikleri kadar ş.çabilirler artık