Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Oooohhh geyif sizde evde olsam ben de onları yapardım
Gel yer değişelim ben çalışayım sen Firdevs hanımı izle
Bi zamanlar çalışırken bende derdim evde olsam istediğim saatte kalksam sabah şekerleri programları izlesem derdim nasıl bi içten dua ettiysem 3 yıldır evde sürünüyorum iş iş diye

Evde olunca yatınılmıyor ki inan ben denedim olmadı sen çalışıyorsn öyle olacak sanıyorsun aslında olmuyor büyük bir çelişkidir bu evdeyken çalışmak istersin çalışınca evde olmak
Ahahqhhq çoook haklısın kuzum
Ahahaha ben de evdeyken iş bulup çalışsam çalışan kadınlarla konuşurken ev hanımlığındqn utanıyodm şimdi de bıktım ev hanımı olmak istiyorum

Kızlar napiyonuz?
Dünden beri bi alışveriş batağına bulaştım durmadan hesap yapıyorum.
Onu alırsam 50 tl daha ucuz, bunu alırsam 40 tl kupon derken baya bi matematik yaptım
Bu kadar matematiği üniversite sınavında yapsaydım şimdi boğaziçi mezunuydum
Beynim yandı
Kimse de merak etmemiş beni

Ne aldın kuzu trendyoldan mı

Ay he ya ne indirimmis arkadaş
Çocukların eksikleri vardı canım bi de bebek bezi stokladım bol bol
Istedikleri kadar ş.çabilirler artık
Ahahaha çok iyi etmişsin kız devir ekonomi devri 2 3 yaşa kadar stokla
Benimde var alacaklarım inşallah aşamları halledersem,

Ayyy kızlarr internet alışverişi demişken bende n11 den gecelik aldıydım o kadar ucuztuki öyle kaliteli birşey beklemiyor dum neyse ben bu gazla yorum yaptım sen yorum yaparken ismini soyadını gizlemeyi unut kabak gibi gecelik ürününün altında benim adım soyadım bide tek ben yorum yapmışım kısa çaplı bi anksiyete krizi geçirdim canlı destek hattı varmış oraya yazdım hemen sildiler Merve hanım burdaysan bi kez daha Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…