Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Benim şeyim niye böle oldu yaa hiç bişeye tıklayamıyom

Eklentiler

• Screenshot_20211123_165804_com.android.chrome.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 17
Yok gııı dolar dan altından başım döndü sebelek gibi geziyorum yaa
Bizim dolar euro çeyrek çok düğünden gelenleri annemler el koymuştu biz araba borcuna yatıracaktık o zamanlar şimdi çok mutluyuz onları borca vermediğimiz için kenarda altını olanlar şanslı

Yaa hahaha uyumam kız birazdan gelir benimki avmye gitçez bebe kıyafeti alçam arkadaşın bebesine yarın onu görmeye gitçez arkadaşlarla
Gitmesen olmuyor sen nasıl hissediyorsun bilmiyorum da gitsen duygularına yeniliyor insan geçende ben gittim kıyafet felan alırken bi tuhaf oldum bebek olmadan önce de hediye alıp gittiklerim oldu ama bu sefer bi tuhaf geldi o gün o kadar dolmuşumki sürekli gülecem kimseye bişey belli etmeyecem diye eve gelip yalnız kalınca oturdum iyice bi ağladım

Benim şeyim niye böle oldu yaa hiç bişeye tıklayamıyom
Arada bi oluyor öyle canım birşeyleri yenilemeye çalıştılar galiba yada şu reklamlardan bende de oluyor başka şeylerde oluyor bazen giriyorum oops uyarı felan yazıyor banlandım zannediyorum

Yok ondan değil de kuzum gittiğimizde hep bebek bezi maması doğumları falan konuşuluyor o yüzden gidesim gelmiyor ama eşimin iş arkadaşı olunca mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…