- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.121
Yaparsın yaparsinBen yeni gönderdim misafirleri kafam şişti ağrıdan zonkluyor valabirde çocuk istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum vala
Günaydınlarrgünaydın kizlar
Dışarı çıkçen hazırlandım arkadaş beklerim sen nörün çalışın mınöğrüyonuz
ooohh gezmeler gezmeler benim yerime de gez hee çalıiyimDışarı çıkçen hazırlandım arkadaş beklerim sen nörün çalışın mı
huuu huuu sevin sevin yeni adet yeni denemeler :)Kızlar nasılsınız giremedim adetim kesin geliyor galiba bugün sabahtan beri ağrım var ameliyattan sonra ilk adet ya çok ağrılı geçecek galibabi yandan da seviniyorum geliyor diye
bnde dün dizi izledim azizi izledim yargınin yarısında bıraktim devam edicem bakalim aksam eve gidince:)Hoşgeldin canımm ben çay içiyorum Kalp yarasını izliyorum sen napıyosun
geçmiş olsun cnmKızlar nasılsınız giremedim adetim kesin geliyor galiba bugün sabahtan beri ağrım var ameliyattan sonra ilk adet ya çok ağrılı geçecek galibabi yandan da seviniyorum geliyor diye
Kuzumm hayırlısıyla geldin de kontrollerne git sıcak su torbası koy iyi gelir ayağının altına koy ama direk karnına değilKızlar nasılsınız giremedim adetim kesin geliyor galiba bugün sabahtan beri ağrım var ameliyattan sonra ilk adet ya çok ağrılı geçecek galibabi yandan da seviniyorum geliyor diye
Seviniyorum kuzumda sabahtan beri içim oyuldu resmen bacaklarım tutmuyor artık doktor olabilir demişti bakalım rahim filmi çekilecem ona seviniyorumhuuu huuu sevin sevin yeni adet yeni denemeler :)
Ilık duş yaptım kuzum su torbası da koymadım yattım sabahtan beri yataktan hiç çıkmadım afedersin zor söküldü ondan da ağrıdı galiba şimdi çok şükür daha iyiyim aynen kuzum ona seviniyorum zaten inşallah diğer tüp açıktır da uğraşmayızKuzumm hayırlısıyla geldin de kontrollerne git sıcak su torbası koy iyi gelir ayağının altına koy ama direk karnına değil
İnşallah kuzucum inşallahIlık duş yaptım kuzum su torbası da koymadım yattım sabahtan beri yataktan hiç çıkmadım afedersin zor söküldü ondan da ağrıdı galiba şimdi çok şükür daha iyiyim aynen kuzum ona seviniyorum zaten inşallah diğer tüp açıktır da uğraşmayız
Severim seniSeviniyorum kuzumda sabahtan beri içim oyuldu resmen bacaklarım tutmuyor artık doktor olabilir demişti bakalım rahim filmi çekilecem ona seviniyorum
Vala kuzum yarım saat oldu dışardan geldim yemeği koydum o pişiyor uyumak üzereyim uyku bastırdıHiç giremedim de buraya siz naparsınız nasılsınız
Bende seni seniiSeverim seni
Aman uyuma kız hem yemek varmış ocakta hem kerahat vakti zaten tuhaf tuhaf rüyalar görürsünVala kuzum yarım saat oldu dışardan geldim yemeği koydum o pişiyor uyumak üzereyim uyku bastırdı