- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.101
Oooo Oohh gebelik topiği açıyom o zaman haydin gidiyikbebiş mi istiyorsun kaç yıllık evlisin belki aynı dönem gebe kalırız
Gerçi benimki sana geç mi oluranca yaz başı başlayacak gibiyim de
Oooo Oohh gebelik topiği açıyom o zaman haydin gidiyik
Hayırlısı olsun ablacım 2 buçuk senelik evliyim inşallah çabucak hamiş kalırsın uğraşmazsınbebiş mi istiyorsun kaç yıllık evlisin belki aynı dönem gebe kalırız
Kirlenmiyorsa senede 2-3 kere yeter zaten5 6 ayda bir yapıyorum çünkü evde sigara içen yok anca kirleniyortamam biz ikinci bebelere başladığımızda haberleşiriz inşallah ilkini bi tutturalım da
Yaa kedili yazın basında belki ben de 3.yü yaparım aynı topikte olalımbebiş mi istiyorsun kaç yıllık evlisin belki aynı dönem gebe kalırız
Anladım evet o kötü oluyor lojmanda hala soba yakan varmıymış ya bizimde ilk geldiğim sene kaloriferli ama kömür yakıyorlardı geçen sene doğalgaza geçitler rahatladık lojmanın içi simsiyah leş gibi kokardı heryerKirlenmiyorsa senede 2-3 kere yeter zaten
Sık yıkayınca yıpranıyor
3 sene önce taçtan perde almıştım.
Lojmanda oturuyoruz bu arada 2 sene soba yaktık geçen sene doğalgaza geçtik
Sobanın isinden 3 haftada bir perde yıkıyordum.
Görsen şimdi lime lime sağlam yeri yok
2 ay içinde taşıncaz diye yenisini almiyorum ama sürekli gözüm perdenin yırtıklarında
Nasip kuzum acelemiz yok Hayirlisi neyse öyle olsunHayırlısı olsun ablacım 2 buçuk senelik evliyim inşallah çabucak hamiş kalırsın uğraşmazsın
Hangi topikmis oooYaa kedili yazın basında belki ben de 3.yü yaparım aynı topikte olalım
Banada öyle geliyor inşallah iyidir büyük bir sıkıntısı yokdur grubuda pozitif olan insanlar bunu nasıl yapıyorsunuz diye açmıştıAllah ağır bir sınavdan geçirmiyor dur inşallah
Neşeli bir kızdı noldu bı anda nazar mı ettik
Ya da zor günlerini burada neşeyle mi örtüyordu kiZ,cagiz bilemiyorum.
Neyse döner umarım.
Yok kız açmana gerek yok zaten bilmeyen burayı hamilelik pozitif diye geliyordu ya beni çıkartamazsınız burdan bananeeOooo Oohh gebelik topiği açıyom o zaman haydin gidiyik
Köy lojmanı kuzum bizimkiAnladım evet o kötü oluyor lojmanda hala soba yakan varmıymış ya bizimde ilk geldiğim sene kaloriferli ama kömür yakıyorlardı geçen sene doğalgaza geçitler rahatladık lojmanın içi simsiyah leş gibi kokardı heryer
Çok çocuk iyidir kalabalık aile severimHangi topikmis ooo
Hem cesaretine hayran kaldım
Bı cocuga bulaştıktsn sonra ha bir ha üç çocuk ne farkeder mi dedin
Ahahaha ilk başta ben de öle sanmıştımYok kız açmana gerek yok zaten bilmeyen burayı hamilelik pozitif diye geliyordu ya beni çıkartamazsınız burdan bananee
Kız sebbo 3 ten fazla bildirimi görünce aha sebbo beni bildirim manyağı yapmaya geldi diyorumkizlar bn geldim napiyorsunuz
Hoşgeldin canımm ben çay içiyorum Kalp yarasını izliyorum sen napıyosunkizlar bn geldim napiyorsunuz
Koş kız bunlar temizlik yapıyor sabahtan berikizlar bn geldim napiyorsunuz
oo kolay gelsin kizlar bnde evde dinleniyorum:)Koş kız bunlar temizlik yapıyor sabahtan beri
Ben yeni gönderdim misafirleri kafam şişti ağrıdan zonkluyor valaKoş kız bunlar temizlik yapıyor sabahtan beri
Çocuk osuruk gibidirBen yeni gönderdim misafirleri kafam şişti ağrıdan zonkluyor valabirde çocuk istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum vala