merhaba;
Yaşadıklarımız farklı olsada seni çok iyi anlıyorum aslında.Ama üzülme şimdi olmasada çocuğun olucaktır elbet,tıp harikalar yaratıyor.Bu bir geçiş dönemi bence,kışdan yaza,yazdan kışa geçiyorsak öyle.Bendeki sıkıntılar tamamen kendimle alakalı, ruhumla alakalı ve eşimin ilgisizliğiyle...
Üzülme herşey yoluna girecektir,eşin ve sen mutluysan herşeyi toparlarsınız.
Aslında çok ilginç bugün kapıma halk eğitim merkezinin kursları için bir broşür bırakmışlar.aldım elime ve düşünüyorum gitmeyi:)) tesadüf:)
Aslında çok ilginç bugün kapıma halk eğitim merkezinin kursları için bir broşür bırakmışlar.aldım elime ve düşünüyorum gitmeyi:)) tesadüf:)
Elimden geldiğince seninde yazdığın gibi kendime zaman ayırmaya çalışıyorum.bol bol kitap okuyorum boş vaktimde.Ne biliyim saçımla başımla uğraşıyorum,fön çekiyorum,bişeyler yapıyorum.
Ama bazen ne yapsam olmuyo,içimdeki bu negatifliği atamıyorum.iş bulmam gerek bi an evvel.umarım bulurum ve kendime olan saygım geri gelir yine.yazın için çok teşekkürler.
önerilerin için çok teşekkürler.bende oğlum uyuduktan sonra bol bol kitap okuyorum,kendimi meşgul etmeye çalışıyorum.Bütün evlilikler böylemi bilmiyorum ama,bizimkisi bi tuhaf yani eşim çok ilgisiz,ne bir söz ne bir muhabbet.işten gelip yorgunum deyip uyuyakalıyo çoğu zaman.bütün gün yanlızlık çeken ben yine yanlız oluyorum akşamları.Bu beni daha da hayata küskünleştirir oldu.Ne yapsam kendimi bulamıyorum.En iyisi çalışmak ama iş başvurularımdan henüz ses seda yok.Spora gitmeyi bende düşünüyorum en kısa zamanda.Umarım bende yine senin gibi güvenimi tekrar kazanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?