hayata neden sitem ediyorsunuz ? gelin paylaşalım

hayata sitemim yoktur aslında "neden ben" demem yaradanın yazdığına sual olmaz...
ama insanlar için düşünürüm...
neden böyleler?
neden dürüst olamıyolar
neden fitne fesatlık oluyo içlerinde
3 günlük dünya zehir etmeye değermi
sanki onu yaradan yaptıklarını görmüyo gibi nasıl kuyu kazabiliyolar arkadan
ama tek umudum mahşer günü o kişilerle yüzleşmek
tek beklediğim bu
onların yüzlerinin kızardığını utandıklarını görebilmek...

Hayata sitem ediyorum çünkü ben hazır değilken beni büyümeye zorladı.
Henüz ben hayata karşı şeffafken, maskesizken; o beni maskeler takmaya, herkese rol yapmaya zorladı.
Mutsuz dahi olsam, kimseyi mutsuz etmemek için mutlu gibi görünmeye zorladı.
Sitem etsem ne faydası var ? :delphin:

Hayata sitem ediyorum çünkü ben hazır değilken beni büyümeye zorladı.
Henüz ben hayata karşı şeffafken, maskesizken; o beni maskeler takmaya, herkese rol yapmaya zorladı.
Mutsuz dahi olsam, kimseyi mutsuz etmemek için mutlu gibi görünmeye zorladı.
Sitem etsem ne faydası var ? :delphin:

tek sitemin bu olsun hacerim allah başka sitem vermesin :kahve:

biz bunları günlük yaşıyoruz :roflol:

.bende neden herkesin beni sırtımdan vurduğunu,hemde benim hiç kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde..tek suçum saf mı olmak,sessizmi olmaktı.kimsenin kalbini kırmaya kıymadığım içinmi aman incinmesim dediğim içinmi.iyi bi gelin olmaya çalıştığım,iyi bir eş olmaya çalıştığım içinmi yoksa.hodri meydan demediğimdenmi.ben böyleyim ama kim ne yaparsa yapsın allah büyüktür kimsenin ahı kimsede kalmaz..

çewremdeki abuk subuk insanLarın abuk subuk iLişkiLeri nasıL oLuyor da dewam edebiLiyor?ama benim düzgün giden iLişkim saçma sapan nedenLerden doLayı bitiyor?
bu ara en çok takıntıLı oLduğum konu bu...sewgiLi hayatıma bu yönden sitem etmek istiyorum... :)

hayata sitemin pek yok
yaşadıklarımın sınavım olduğunu düşünüyorum
yaşadım okadar sorunu geçti bittii.

yaayaşadıklarıma benim kaderim gözüyle bakıp sitem etmiyorum

tek sitemim bazen neden dünyaya erkek olarak gelmedim diye düşünmek oluyor

tabi ki yaradana hiç bir zaman sitem etmedim umarım etmem de:1rolleyes:
fakat insanların yok yere birbirini kırmasına ve karşındakileri anlamaya çalışmamasına sitem ediyorumm:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

ben sadece başkarı için yaşadığımı düşündüüğümden sitem ediyorum bencil olamadığımdan

nankörlüklerden bıktığım için hayata sitem ediyorum, çok cahil insanlarla sınandığım için,kalkmaya çalıştıkça hep bi darbe daha aldığım için hayat benle dalga geçtiği için sitem ediyorum hayatı sevmiyorum artık!.........

Son düzenleme:
hayatımdaki pek çok olumsuzluğu acıyı bir ders olarak görenlerdenim...ama çevremden kötü niyetli ve suiistimalci insanlar hiç eksilmiyor malesef buna bazen sitem ediyorum:çok üzgünüm:

erkek olarak gelmekkkkkkkk isterdim ama naprsın kader takdiri ilahiiiii öleeee istemişşşşşşş

rabbime sitemim yok allaha şükür ederim her zaman:)

ama hayata sitemim oluyo bazen sinirle üzüntüyle adaletsizliğe bazen kurallara bazen

çevremdekilere oluyo sitemlerim-tatlicadiarzu-

konuyla alakalı bi şarkı sölicem şimdi sizlere :utangac:

doymadım doyamadım
sevmelere seni ben
kimseyi koyamadım
yerine yeniden
saymadım sayamadım
sensiz geçen yılları ne inkar ne itiraz
bu yalnızca SıTEM..

:içelim:

sitem ediyorum anlaşılamamaya
yada yanlış anlaşılmaya yapmacık alıngan insanları görmeye tahamül edemiyorum
söylediğimi evirip çevirip aslında söylediğimi değilde duymak istediklerini gibi algılayanlara sitem ediyorum
kimseye bir kastım yok diyorum varmış gibi algılanıyorum
kendime sitem ediyorum kalp kırmamak için attığım taklaların sonunda kırılmış olduklarını gördüğümde
hemde boşu boşuna sebepsiz yere
sebepsiz yere akıttığım göz yaşlarıma sitem ediyorum
üzüldüm üzüldüğümede üzüldüm....
kısacası boşa geçirilmiş her dakikama sitem ediyorum

Back
X