- 29 Haziran 2022
- 1.623
- 2.389
- 63
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Merhaba arkadaşlar. Ben 33 eşim 37 yaşında. Fikirlerinize ihtiyacım var. Evlenmeden önce eşim 2. Evre lenf kanserini atlattı. Atlattığı sene annesi vefat etti ve sonraki sene biz evlendik. Evlendikten sonra hastalık nüks etti (4evre) annesinin üzüntüsü ve düğün zamanı yaşadığı stres tetikledi büyük ihtimalle. Biz kemoterapiler hastaneler falan derken 1. evlilik yıldönümümüzü ilik naklinde hastane odasında kutladık. Neyse çok şükür onu da atlattı. 4 sene remisyondaydı. O sene arası tüp bebek tedavisi denedik olmadı. Eşim ilik naklinde yüksek dozda aldığı kemoterapiler yüzünden azospermi oldu. Bu sene kontrellerde boynunda kitle fark edildi. Biyopsi yapıldı sonuç bekliyoruz ama tekrarladı büyük ihtimalle. Eşimi çok seviyorum. Onsuz hayat düşüncesi beni mahvediyor. Benim sizden akıl istediğim nokta şu. Başından böyle bişey geçen var mı ya da yakınlarında bu durumu yaşayan? Bunca derde kedere nasıl katlanıyorsunuz veya katlanıyorlar? Allah kaldıramayacağımız yük vermezmiş evet ama bana çok ağır geliyor. Ne yapmalıyım? Hayat bana inanılmaz boş geliyor. Hep böyle acıyla mı geçecek bu hayat.