Hayat’a nasıl 0’dan başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin gerçekten de ihtiyacı olabilir ama bu site üzerinden kimseye yardım etmemenizi tavsiye ederim. Daha geçen gün burada biri herkesi kandırdı.

Diğer arkadaş adres istemişti isimleri karıştırdım bunu özelden size belirttim..Dilenmiyorum yazdıklarım iyi okunursa uyguna satılacak ürğnleriniz varmı diye sormuştum aslında.

Konu sahibinin gerçekten de ihtiyacı olabilir ama bu site üzerinden kimseye yardım etmemenizi tavsiye ederim. Daha geçen gün burada biri herkesi kandırdı.
Aslında para istense sizin gibi düşünürüm ama eşya da böyle düşünmek istemedim

Aslında para istense sizin gibi düşünürüm ama eşya da böyle düşünmek istemedim
Gerçek olmadığını mı düşünüyorsunuz

Şu konuyu okuyun isterseniz.

Gerçek olmadığını mı düşünüyorsunuz
Bilemem gerçek mi değil mi
Ama buraya açılan bu tarz konuları masum bulmuyorum

Zaten konu içeriğinde öyle büyük bi hayata yeniden başlama durumu yok
Bi şekilde en sonunda herkesin yardım etmek isteyeceği bi konuya döneceği çok açık

Ucuza eşya isteyenler için bi ton ikinci el sitesi var
Kim bi forum tercih eder ki kolaylık açısından bakarsak?

muhtarliginiza gidin anlatin oncelikle sokaginizin ileri gelenlerini taniyordur bizim sokakta kac tane ogrencinin evini kurdular bu sekilde dediginiz kadar zor durumdaysaniz zaten mutlaka el atacaklardir

tamam kiz sen de yassynin safligini gormeyen varsa gorsun der gibi herkese atma simdi babam hala dalga geciyor ama bizim yassy cok uyaniktir diye ahsjshsjshsjah

Konu sahibi bu arada eğitiminiz nedir? Çalışma imkanınız yok mu? Mesaj dilinizden eğitimli biri olduğunuzu çıkarıyorum -de -da yı ayırmışsınız vs. belki freelance iş imkanı bulabilirsiniz?

Arkadaşlar
ARkadaşlar postum ve yazdıklarım yanlış anlaşılmasını istemiyorum ben yanlızca nerelere başvuru yapabilirim ve evinizde temel ihtiyaçlarınızdan birini bile elden çıkarmayı düşünürseniz uyguna alabileceğimi dile getirmek amaçlı yazıyorum

Ahbap derneğine bakın eğer başvurmadıysanız. Yanlış bilmiyorsam ev eşyası yardımı da yapılıyordu, gördüğümü hatırlıyorum sanki.

Konu sahibi bu arada eğitiminiz nedir? Çalışma imkanınız yok mu? Mesaj dilinizden eğitimli biri olduğunuzu çıkarıyorum -de -da yı ayırmışsınız vs. belki freelance iş imkanı bulabilirsiniz?
Anasınıfı öğretmenliğinden mezunum..Çalışma imkanım olmadı erken evlendiğim için,9 aylık kızım var saatimin neredeyse 40 dakikasında onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum doğduğundan beri çok zor bi bebek.Bu yuzden çalışmak bana biraz uzak bi kelime maalesef.

Ahbap derneğine bakın eğer başvurmadıysanız. Yanlış bilmiyorsam ev eşyası yardımı da yapılıyordu, gördüğümü hatırlıyorum sanki.
Daha önce denk gelmediğim gibi hiç duymadım da aslında.Hemen bakıyorum şimdi teşekkürler

Letgo diye bir site var.Tayinciler tüm evi komple çok uygun fiyatlara veriyorlar
Canım halilarım koltuğum ve yatağım o gibi sitelerden zaten sürekli kolluyorum o tür siteleri,bunun harici başka neler yapabilirim arayışındayım teşekkür ederim yorumun için

Merhaba,
F..b da "Atma Ver" adında bir grup var.
İhtiyacınız olan ürünleri ve yaşadığınız yeri paylaştığınızda, o ürünleri elden çıkarmak isteyen kullanıcılar size ulaşıyor.
Belki aradığınız eşyaları oradan edinebilirsiniz.
Umarım yardımı olur. Allah yardımcınız olsun..

Çok teşekkür ederim bu tür sitelerden haberdar değildim sosyal ağ kullanmadığım için.Bakınmaya başliyacağm şimdi Allah razı olsun

Öyle büyük bir hayata yeniden başlama durumu yok mu ? Gerçekten mi ya ? Hani bu kadar kararmamıştır diye düşünmek istiyorum içinizin..2 yıllık evli,hamileyken eşyalarını satıp kaynanasına yerleşmiş,eşinin iş Durumu asla düzenli olmayan,üstelik üstü kapalı bi şekilde olsa da kaynanasından aşağılar tarzda haraketlerde bulunduğumu dile getirdim.Bomboş bir eve 9 aylık kızımla geldim ? Daha önemlisi ne biliyo musun ? Kızımı yere emeklesin diye koyamıyorum.Halı leş yer soğuk..ikametimi henüz almadığım için bu evde kalorifer yakamıyorum,bir ikamet için 2 hafta sonraya randevu verildi bu da kızımın daha 1.haftasından öksürüğe ve burun akıntısına sebep oldu..Bu denli nefret etmeyin insanlardan ya ben her detayı anlatmak zorunda değilim sadece uyguna verilecek eşya varsa almak istiyorum dedim avucumu açıp yalvarmadım size..Biraz anlayışlı olun hepimizin çocuğu var burasa yazdıysam o sitelerden daha uygun bişeyler bulurum diye.Sizin gibilerin dilince maskara olmak için değil.

21 yaşındasınız annesinin neden meslek sahibi olmadan evlendiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…