Annem başka şehirde,ne bi tanıdığım komşum var ne de arkadaşım.Zaten 1 hafta oldu buraya taşınalı anneme durumumu anlatsam da pek yardımcı olacağını sanmıyorum hayatımın her anında yanlızdımda.....Annen yokmu canım tencere tabak halı vs destek olurdu komşular da yardım eder böyle durumda bizim sokakta el birliği ile ev kurduk evi durumu gören boş durmaz
İSTanbul pendikteyim,açıkçası hiçbir sosyal ağ kullanmıyorum öyle bişey varsa o kadar çok işimi görür ki..hangi uygulama olduğunu söylemek yasakmı kiHangi şehirdesiniz ?? Bazı şehirlerde sosyal medyadan fazla eşyasını ücretsiz paylaşan insanlar var onu için soruyorum.
Forum da yardım istemek ve yardımlaşma yasak. Çünkü bir çok insan bu yüzden mağdur oldu. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ki insanların iyiliklerini suistimal eden çok insan var. Buradan bir kaç şey koparıp belli sitelerden satan olsun..vbMerhaba, herkesin evinde fazladan eşya vardır diye düşünüyorum. Hepimiz ufak birşeyler göndersek yardımcı olabiliriz. Ve çok güzel birşey yapmış oluruz. Özelden adresinizi yazabilir misiniz?
Açıkçası yanlış anlaşılmak istemem tabiki bu benim işime yarar ama biri çıkıp da ‘ kalkınamıyorsanız ne diye evlendiniz kardeşim derse haklıdır,bu duruma düşmekde istemem,üzer...Özelden mesaj yollayamadım bu arada size neden bilmiyorumMerhaba, herkesin evinde fazladan eşya vardır diye düşünüyorum. Hepimiz ufak birşeyler göndersek yardımcı olabiliriz. Ve çok güzel birşey yapmış oluruz. Özelden adresinizi yazabilir misiniz?
Teşekkür ederim birçok 2. El sitesine kayıt yaptım zaten halımı,koltuğumu ve eşimin aldığı baza ve yatağı oralardan aldık..Ana f...k hiç bakmadık bakacağım mutlaka..Teşekkürler yorumun içinForum da yardım istemek ve yardımlaşma yasak. Çünkü bir çok insan bu yüzden mağdur oldu. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ki insanların iyiliklerini suistimal eden çok insan var. Buradan bir kaç şey koparıp belli sitelerden satan olsun..vb
Konu sahibi için şunu söyleyebilirim ki F.......k gruplarında ücretsiz eşyalarını veren insanlar oluyor veya spotçular ucuza eşya satıyor ya da l...o gibi sitelerde de ucuza bulabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Şu işe her seferinde düşüyorsunuz vallaMerhaba, herkesin evinde fazladan eşya vardır diye düşünüyorum. Hepimiz ufak birşeyler göndersek yardımcı olabiliriz. Ve çok güzel birşey yapmış oluruz. Özelden adresinizi yazabilir misiniz?
bir de kaymakamlık ve belediyeye mutlaka başvurun, ibb de destek sağlıyor. Hem ibb ye hem pendik belediyesine başvurun
Çok teşekkür ederimKaymakamlığı gitmelisiniz.Muhtarlıga danışın önce ama kaymakamlıkdan yardım alan çok insan var çevremde
Aylık belli miktar mutfak desteği yakacak desteği GB yardımlar veriyorlar.
Yardım kuruluşları var onları İnternet sayfasından araştırıp kayıt olabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun
Başvurmuştuk.Benim ikametim kaynanamın evinde gözüktüğü için kaynanamın üstğne olan varlıklarından dolayı çıkmadı diye düşünüyorum..Geçen yılda çıkmamıştı bilmiyorum neye göre değerlendiriliyor cimere evin fotosunu göndererek bir mesaj yollamıştım hala dönüş olmadı onuda bekliyorumPandemi sosyal desteğe başvurdunuz mu e-devletten?
Anlayamadım ama sanırım yazdıklarımın doğru olmadığını imâ ediyorsunuz.Bir sebebim yok yalan söylemek için görüntülü konuşma bile yapabiliriz
Teklifiniz için sağ olun ama inanın hiç gerek yokAnlayamadım ama sanırım yazdıklarımın doğru olmadığını imâ ediyorsunuz.Bir sebebim yok yalan söylemek için görüntülü konuşma bile yapabiliriz
gondersinler gondersinler sonra ikinci el sitelerinde gorurler gonderdiklerinin kaca satildigini
Belki konu sahibi yardım istemiyordur onu da bilemem gerçi ama bana bu tarz konular hiç masum gelmiyor niyeysegondersinler gondersinler sonra ikinci el sitelerinde gorurler gonderdiklerinin kaca satildigini
bu arada reis kitaplari hala okula goturmemis cozuyor herhalde yksde 1.olacak bu gurur hepimizin djdksjsksjsksjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?