🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ay benimde tatil bitti yarın mesai başlıyor🥹
İyi çalışmalar tatlım benim iki haftam var daha 😁😁
benimde zayıflamam lazım ama hiç umrumda değil gibi yiyorum sürekli
Canımcim para biriktiremiyoruz bari kilo verelim 😁😁
Kmsl Hnd Kmsl Hnd senden bir diyet topigi bekliyoruz 😁😁

Selam kızlar gecen hafta tatilde biraz çözülmüştüm hemen kahvaltımı usturuplu yaptım 😁😁yarım saat yürüdüm , birazdan lessie yapacağım . Okul açılana kadar bir iki kilo versem bari kıyafetlerin darlığı gider 🥹🥹

İyi çalışmalar tatlım benim iki haftam var daha 😁😁

Canımcim para biriktiremiyoruz bari kilo verelim 😁😁
Kmsl Hnd Kmsl Hnd senden bir diyet topigi bekliyoruz 😁😁

Selam kızlar gecen hafta tatilde biraz çözülmüştüm hemen kahvaltımı usturuplu yaptım 😁😁yarım saat yürüdüm , birazdan lessie yapacağım . Okul açılana kadar bir iki kilo versem bari kıyafetlerin darlığı gider 🥹🥹
Geçen gün bir aydınlanma yaşadım eşimle awm ye gittik kendime kot alacam 42 beden giyiyorum normalde 40 beden alayım dedim pantolonu eşime gösterdim eşim bu çok büyük olur sana dedi🤣🤣yok ya dedim giydim tam oldu
Dedim tamam ben diyet yapmalıyım🤣🤣🤣

Yanımda tartı da yok ama çok dikkatli ilerliyorum 1 haftadır👏👏👏

3 hafta izin aldım.1 hafta Antalya’da ailece tatil yaptık.Ablam geldi Londra’dan 2 haftada ablamla gezdik Gökçe’ada’da falan kaldık kuzenler ile iyi oldu.Hastane işlerini hallettik çocuğu göz,çocuk doktoru,çocuk kardiyolojisine götürdüm ünide özel muayene aldık proflara.Kendimde kadın doğum endokrin falan hastane işleride çıktı aradan.Yarın mesai başlıyor çocuk annemde 2 hafta sonra artık alırım bir hafta benimle mesaiye gelir kitap kıyafet alırız sonra okul açılacak.Kitap paraları daha belli değil bakalım 40 falan bekliyoruz.Tatilde çok harcama oldu.
Çok verimli bir tatil olmuş 😍😍

Günaydın hanımlar sabah haslanmis tavuklu salata yedim kahvaltı yapmak istemedim ,
Beğendiğim iki tane elbise var kararsızım alacağım sanırım , Eylül de doğum günüm altın almak istiyorum belki gitmeden buradan bi bilezik veya künye alırım . 14 ayarlar çok hoşuma gidiyor ama çok zarar ediyor bozunca

Günaydın hanımlar sabah haslanmis tavuklu salata yedim kahvaltı yapmak istemedim ,
Beğendiğim iki tane elbise var kararsızım alacağım sanırım , Eylül de doğum günüm altın almak istiyorum belki gitmeden buradan bi bilezik veya künye alırım . 14 ayarlar çok hoşuma gidiyor ama çok zarar ediyor bozunca
Günaydın canım valla benim canımda geceden tost istiyordu yaptım sabah yedim🤣🤣🤣

14 ayarlar gerçektrn güzel oluyor aslında hatıra kalsın istiyorsan al 22 ayar alıyoruz ama ihtiyaç olunca hemen satıyoruz🥹🫢

Günaydın canım valla benim canımda geceden tost istiyordu yaptım sabah yedim🤣🤣🤣

14 ayarlar gerçektrn güzel oluyor aslında hatıra kalsın istiyorsan al 22 ayar alıyoruz ama ihtiyaç olunca hemen satıyoruz🥹🫢
Tost ne gizzzzzzzz😁😁😁😁
Bakayım biraz beğendiğim olursa alırım .
Bende kahve yanında cikilat yedim Allah affetsin

Selamsssss cadıyla gerçekten yoruluyorum ya maşallah hiç evde durmak istemiyor🤣🤣🤣

Perşembe günü annemler babam büyük ablamlar gelecekler 👍👍

Kızlarrrrr hadi bakalım okullar açılıyor tatil modundan çıkılsın bakalım (yalnız ben hala tatildeyim cuma döneceğim inşallah)

Artık düzenli yoklama alacağım :KK4::KK4:

Başlıyoruz artık normal düzenimize dönelim dimi

Cedric1003 Cedric1003
okyonus okyonus
Penguen Penguen
O1deren87 O1deren87
Cankusunannesi Cankusunannesi
Zeynolin44 Zeynolin44

Hadi kızlar❤️❤️❤️❤️
Birinci sınıf öğretmenleri yoklamaya dahil olmasın 😄😄
Hakket ya düzenli yazalım ben harcadıklarımı yazayım
10 bin salın parke
10 bin koridor halı
3 bin yatak odası perde güneşlik
Oturma takımı salona halı perde alacağım
Mutfak masası alacağım
Eşyaları yenileyeceğim 😁😁

Birinci sınıf öğretmenleri yoklamaya dahil olmasın 😄😄
Hakket ya düzenli yazalım ben harcadıklarımı yazayım
10 bin salın parke
10 bin koridor halı
3 bin yatak odası perde güneşlik
Oturma takımı salona halı perde alacağım
Mutfak masası alacağım
Eşyaları yenileyeceğim 😁😁
Yok yok s en yoklamaları alacaksın🤣🤣

Süpersin canım hayırlı olsun güle güle kullan ❤️❤️

Günaydın kızlar birkaç günlüğüne Ankaraya geldim.Pazar günü döneriz ev taşıcam gidince artık kolilemeye başlarız eşyaları Allah kolaylık versin hepimize okullar açılıyor koşturmalı hayatım tekrar başlıyor

Günaydın kızlar birkaç günlüğüne Ankaraya geldim.Pazar günü döneriz ev taşıcam gidince artık kolilemeye başlarız eşyaları Allah kolaylık versin hepimize okullar açılıyor koşturmalı hayatım tekrar başlıyor
Selam canım niye taşınıyorsunuz tayin filan mu çıktı

İyi geceler canımcımlar😘😘

Evimize döndük özlemişiz valla ya 🫶🫶🫶

Yemeği dılardan söyledik annemle babamı da çağırdım beraber yedik kahve içtik onlar gittiler

Kızlarla başladık valiz boşalt balkon yıkandı ev süpürüldü silindi toz alındı 2 makina çamaşır kurutuldu

Markete gittik bayağı bir alışveriş yaptık

Eve geldik duşumuzu aldık şimdi dinlenme moduna geçeceğiz inşallah 🤲🤲🤲

Bu arada cadı kızım benim bütün makyaj malzemelerimi halletti sağolsun
Gelmeden trendyoldan hepsini yeni söyledim ve iyi paraya aldım ki bir daha eline vermeyeyüm

Birtek fondoten ve pudra kaldı onu da yerinde gidip yüzüme test edeceğim🤣🤣🤣

Günaydın kızlar ohhhh evimde uyanmak ne kadar güzel😍😍😍

Küçüğümle ben uyandık ona milkshake verdim içiyor bende kahvemi içiyorum ☕☕

Kahvaltımızı yapıp çamaşırları katlayıp anneme gideceğiz mangala💃🏻💃🏻💃🏻

Selam canımlar
Allah 1. Sınıf öğretmenlerine ve annelerine sabır versin Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Çok çok yorgunum eve gelip yatıyorum
Ben v savaş alanı
15 gundur Arçelik’ten parça bekliyoruz çamaşır makinemiz bozuldu , korkunc yorucu sıkıcı bir donemdeyim

Selam canımlar
Allah 1. Sınıf öğretmenlerine ve annelerine sabır versin Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Çok çok yorgunum eve gelip yatıyorum
Ben v savaş alanı
15 gundur Arçelik’ten parça bekliyoruz çamaşır makinemiz bozuldu , korkunc yorucu sıkıcı bir donemdeyim
Selam canın 🤣🤣🤣

İyi ki okuma yazma öğretmemişim öğretmen 2 gündür a yı gösteriyormuş sıkıldı şimdiden🤣🤣🤣

X