- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
Ay hiç öyle düşünme bence para biriktiren ihanet ediyorCanlarım nasılsınız ?
Özleştik yafuuuu
Para harcayınca buraya gelesin gelmiyor sanki size ihanet ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç öyle düşünme bence para biriktiren ihanet ediyorCanlarım nasılsınız ?
Özleştik yafuuuu
Para harcayınca buraya gelesin gelmiyor sanki size ihanet ediyorum
canım benim burdayım uygulaması olsa keşke kadınlar kulübünün bildirim gelir telefona .İşlerle uğraşıyorum başımızda bir iş var mahkemelik olacak işyeri i, yazıda başıma kaldı debelenip duruyorumKızlar kızlar nerelerdesiniz artıkkkkk
Cedric1003
Penguen
okyonus
O1deren87
Cankusunannesi
Zeynolin44
Rabbim yardımcısı olsun sınav işi zor iş stres sıkıntı.Mutlu pazarlar
Lgs sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar
Haftaya da benim kızın sınavı var
Küçüğüm sabahın 5 buçuğunda uyandı
Dünde awm ye gitmiştik çok yoruldu halbuki
Neyse erkenden 2 makina çamaşır yıkandı biri kurutmada diğeri bekliyor1 makina katladım yerleştirdim
Mutfağı topladım
Kızlara krep yaptım yiyorlar
Birazdan robotu açarım
Selam kızlar ben de bir ugrayayim buralara dedim...Kızlar helloooooo
Sıcaklardan mayıştık değil mi
Annemin yanındayım güzel geçiyor ama bizim buralar kavruluyor .
Güle güle kullanin.. evet para olayları bu ara hepimiz ayniyizSelam kızlar nasılsınız ? Sıcak , tatil derken pek bi uzaklaştık . Tatilin de bitmesine çok az kaldı . Bu hafta beş günlük kuşadasina gideceğiz , sonra dönüş hazırlıkları başlıyor . Para olayına girmiyorum zaten tatilde herkes coşuyor kışın toparlayacağız artık .
Dün eşim 10. Evlilik yıldönümün nedeniyle Dyson airwrap aldı pek mutlu oldum
Yanmayan yer mi kaldı kızzzzzSelam millet herkes iyimiİzmir yanıyor eriyoruz amanın
Canım hangi şehirde yaşıyorsun bir adana ya gel de bak yazın tadı çok başkaHer yer yanıyor ama işte yazın tadı da başka. Daha cıvıl cıvıl. Kış biraz daha kasvet...
Keşke bikaç gün önce dönseydin canım dinlenirdin biraziyi akşamlar kızlar nasılsınız yıllık izne geldim annemlere köye gittik canım çıktı resmen.Sular yok gün boyu çeşmeden doldurma suyla idare etmek çok zor.Yarın eve dönüyorum nasıl izin anlamadım dinlenmeden işe terkar başlıyorum
Evet ya herkes tatildeSelam kızlar nasılsınız ? Sıcak , tatil derken pek bi uzaklaştık . Tatilin de bitmesine çok az kaldı . Bu hafta beş günlük kuşadasina gideceğiz , sonra dönüş hazırlıkları başlıyor . Para olayına girmiyorum zaten tatilde herkes coşuyor kışın toparlayacağız artık .
Dün eşim 10. Evlilik yıldönümün nedeniyle Dyson airwrap aldı pek mutlu oldum
Güle güle kullanin.. evet para olayları bu ara hepimiz ayniyiz
Çok sağolun kızlar , bayiden aldım canisi Trendyol da daha pahalıYanmayan yer mi kaldı kızzzzz
Canım hangi şehirde yaşıyorsun bir adana ya gel de bak yazın tadı çok başka
Keşke bikaç gün önce dönseydin canım dinlenirdin biraz
Evet ya herkes tatilde
Ohhh misss tatil eğlenin bakalım ç
Musmutlu yıllarınız olsun canım bende büyük kıza alacam bayiden mi aldın trendyoldan mı
Dimi bende bayide daha uyguna görmüştümÇok sağolun kızlar , bayiden aldım canisi Trendyol da daha pahalı
Doğum gününe az kalmış fıstık
Benimde Eylül de , altın isteyeceğim