🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Nerde benim canımcım kızlarım 🤣🤣🤣

Sabah erken ıyandık büyüğüm dershaneye gitti

Küçüğümle kahvaltı yaptık ortalığı topladım çarşafları değiştirdim evi süpürdüm
Balkonu yıkadım

Annemler gelecek mangala😅😅😅
Kızı jimnastiğe bıraktım birazdan annemler gelirken alıp gelecekler👍👍👍

Eşim büyük kıza hediye apple watch almış🤣🤣🤣sınav motivasyonu💕💕💕

Zaten kızımda vardı ama üst modelini almış neyse kızdaki de bana geçti huaweim emekli oldu 👏👏👏

Mutlu pazarlar 😍😍😍

Lgs sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar ❤️❤️❤️

Haftaya da benim kızın sınavı var🧐🧐🧐

Küçüğüm sabahın 5 buçuğunda uyandı😃😃😃

Dünde awm ye gitmiştik çok yoruldu halbuki 😀😀

Neyse erkenden 2 makina çamaşır yıkandı biri kurutmada diğeri bekliyor👍👍1 makina katladım yerleştirdim

Mutfağı topladım
Kızlara krep yaptım yiyorlar

Birazdan robotu açarım

Mutlu pazarlar 😍😍😍

Lgs sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar ❤️❤️❤️

Haftaya da benim kızın sınavı var🧐🧐🧐

Küçüğüm sabahın 5 buçuğunda uyandı😃😃😃

Dünde awm ye gitmiştik çok yoruldu halbuki 😀😀

Neyse erkenden 2 makina çamaşır yıkandı biri kurutmada diğeri bekliyor👍👍1 makina katladım yerleştirdim

Mutfağı topladım
Kızlara krep yaptım yiyorlar

Birazdan robotu açarım
Rabbim yardımcısı olsun sınav işi zor iş stres sıkıntı.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yıllık izne geldim annemlere köye gittik canım çıktı resmen.Sular yok gün boyu çeşmeden doldurma suyla idare etmek çok zor.Yarın eve dönüyorum nasıl izin anlamadım dinlenmeden işe terkar başlıyorum

Selam kızlar nasılsınız ? Sıcak , tatil derken pek bi uzaklaştık . Tatilin de bitmesine çok az kaldı . Bu hafta beş günlük kuşadasina gideceğiz , sonra dönüş hazırlıkları başlıyor . Para olayına girmiyorum zaten tatilde herkes coşuyor kışın toparlayacağız artık .
Dün eşim 10. Evlilik yıldönümün nedeniyle Dyson airwrap aldı pek mutlu oldum 😊😊😊

Selam kızlar nasılsınız ? Sıcak , tatil derken pek bi uzaklaştık . Tatilin de bitmesine çok az kaldı . Bu hafta beş günlük kuşadasina gideceğiz , sonra dönüş hazırlıkları başlıyor . Para olayına girmiyorum zaten tatilde herkes coşuyor kışın toparlayacağız artık .
Dün eşim 10. Evlilik yıldönümün nedeniyle Dyson airwrap aldı pek mutlu oldum 😊😊😊
Güle güle kullanin.. evet para olayları bu ara hepimiz ayniyiz

Selam millet herkes iyimi😃İzmir yanıyor eriyoruz amanın
Yanmayan yer mi kaldı kızzzzz🤣🤣
Her yer yanıyor ama işte yazın tadı da başka. Daha cıvıl cıvıl. Kış biraz daha kasvet...
Canım hangi şehirde yaşıyorsun bir adana ya gel de bak yazın tadı çok başka🤣🤣
iyi akşamlar kızlar nasılsınız yıllık izne geldim annemlere köye gittik canım çıktı resmen.Sular yok gün boyu çeşmeden doldurma suyla idare etmek çok zor.Yarın eve dönüyorum nasıl izin anlamadım dinlenmeden işe terkar başlıyorum
Keşke bikaç gün önce dönseydin canım dinlenirdin biraz🥰
Evet ya herkes tatilde😍😍

Ohhh misss tatil eğlenin bakalım ç

Musmutlu yıllarınız olsun canım❤️ bende büyük kıza alacam bayiden mi aldın trendyoldan mı

Selam kızlar biz ev tuttuk yazlıktan sabah kahvaltı havuz deniz derken zaman geçiyor valla

Geçen hafta awm ye gittik biraz kıyafet filan aldık
Küçüğüm oyuncak istedi onu aldık

16 sında doğumgünüm eşim de bana hediye aldı❤️❤️❤️❤️

Güle güle kullanin.. evet para olayları bu ara hepimiz ayniyiz

Yanmayan yer mi kaldı kızzzzz🤣🤣

Canım hangi şehirde yaşıyorsun bir adana ya gel de bak yazın tadı çok başka🤣🤣

Keşke bikaç gün önce dönseydin canım dinlenirdin biraz🥰

Evet ya herkes tatilde😍😍

Ohhh misss tatil eğlenin bakalım ç

Musmutlu yıllarınız olsun canım❤️ bende büyük kıza alacam bayiden mi aldın trendyoldan mı
Çok sağolun kızlar , bayiden aldım canisi Trendyol da daha pahalı 😃😃
Doğum gününe az kalmış fıstık ❤️❤️
Benimde Eylül de , altın isteyeceğim 😂😂

X