🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dimi bende bayide daha uyguna görmüştüm👍👍

Bende altın aldım🤣🤣🤣
Güle güle kullan cnm , resim at bekliyorum 😍😍
Bunda orijinal olmama durumları oluyormuş bayiden al en güvenilir .

Bir spor ayakkabı bir sandalet aldım ama Tamer tanca dan bir ayakkabı beğendim onu da alacağım . Diyetteyim diye çok kıyafet almıyorum kendimi , ayakkabı , çantaya vurdum 😂😂

Güle güle kullan cnm , resim at bekliyorum 😍😍
Bunda orijinal olmama durumları oluyormuş bayiden al en güvenilir .

Bir spor ayakkabı bir sandalet aldım ama Tamer tanca dan bir ayakkabı beğendim onu da alacağım . Diyetteyim diye çok kıyafet almıyorum kendimi , ayakkabı , çantaya vurdum 😂😂
hahahahhaha bende guess den spor ayakkabı aldım şimdi de çantasını alacağım

Kız bende diyete girdim inşallah bir ileri 2 geri bakalım ne olursa

Geçen gün awm ye gittik polo da kot pantolanlar indirimdeydi 2 tane aldım kendime 🤣🤣🤣

Hemen atıyorum özelden🫢🫢

hahahahhaha bende guess den spor ayakkabı aldım şimdi de çantasını alacağım

Kız bende diyete girdim inşallah bir ileri 2 geri bakalım ne olursa

Geçen gün awm ye gittik polo da kot pantolanlar indirimdeydi 2 tane aldım kendime 🤣🤣🤣

Hemen atıyorum özelden🫢🫢
Güle güle giy cnm ben de kıyafet aldım ama küçük beden 😄😄😄insallah zayıflarım elimde patlamaz .
Hedefim 55 kilo olmak 😍😍😍😍biraz abarttım ama yapacak bisey yok ilkbahara 55 kilo gireceğim ( suan 75 sayılırım )

Güle güle giy cnm ben de kıyafet aldım ama küçük beden 😄😄😄insallah zayıflarım elimde patlamaz .
Hedefim 55 kilo olmak 😍😍😍😍biraz abarttım ama yapacak bisey yok ilkbahara 55 kilo gireceğim ( suan 75 sayılırım )
Teşekkür ederim kuzum ayy hadi yaaa bende 55 olayım🤣🤣🤣

Selamssss🤣🤣🤣

Bugün temizlik yaptım biraz regl olduğum için küçük kızıma konuşma yaptım çünküm havuzu ve denizi istiyordu

Annelerin özel günü olur o zamanlarda denize havuza giremez diye ama ben seni izlerim girersin dedim👍👍

Ve gelen cevap

Anne benim özel günüm ne zaman🤣🤣🤣

Neyse akşam yemekten sonra sahilde gezdik beraber bu cadı çok para harcıyor yavvvvv ne görse istiyor
Biraz toka takı filan aldık bişeyler yedik parka gittik

Eve gelince de dedi ki anne bugün çok güzel bir gündü🤣🤣her istediği oldu tabi🫢🫢

Kmsl Hnd Kmsl Hnd ya çok tatlı kızınız maşallah 🙏
Evet dışarı cikiknca çok istekleri oluyor alınca harika bir gün oluyor. Sahil deniz falan diyorsunuz. Ege de misiniz
Hemde ne cadı bir laflar var valla büyük kızımdan duymadığım laflar🤣🤣🤣

Biz adana da yaşıyoruz canım
Ama mersinden ev tuttuk deniz kenarı

Selamssss🤣🤣🤣

Bugün temizlik yaptım biraz regl olduğum için küçük kızıma konuşma yaptım çünküm havuzu ve denizi istiyordu

Annelerin özel günü olur o zamanlarda denize havuza giremez diye ama ben seni izlerim girersin dedim👍👍

Ve gelen cevap

Anne benim özel günüm ne zaman🤣🤣🤣

Neyse akşam yemekten sonra sahilde gezdik beraber bu cadı çok para harcıyor yavvvvv ne görse istiyor
Biraz toka takı filan aldık bişeyler yedik parka gittik

Eve gelince de dedi ki anne bugün çok güzel bir gündü🤣🤣her istediği oldu tabi🫢🫢
Yerim ben o fıstığı 😍😍😍akıl küpü masallah
Bizim de otel tatilimiz bugün bitti kusadasina gelmişken Denizli’ye de gidelim pamukkaleyi görelim dedik , suan Nazilli de pide yiyoruz 😂😂😂

Günaydın kızlar iyi hafta sonları ❤️🤪🩷🌺
Tatil Faslı’nı kapattık , son haftamız eksiklerimizi alacağım , haftaya pazartesi yola çıkarız uzun bir yol bizi bekliyoruz 🥹🥹

Selamsssss🤣🤣🤣

Geç uyanıyoruz yaaaa hemen akşam oluyor ama oturamadan kahvaltı yaptık akşam için döner hazırladım

Kızı havuza indirdim çıkana kadar geç oluyor çok acıkıyoruz

Gün geçmiyor ki masraf çıkmasın saatim düştü ekranı kırıldı 3 bin istiyor yaptıracam mecbur🫢🫢

Kasım tatili için bilet aldım 2 gün Prag 3 gün Viyana😃Çocuğun kontrolü var İstanbul’a gidince oradan bineceğiz.İnşallah güzel bir tatil olur zaten ailece geçirdiğimiz zamanlarımız kısıtlı.Her yıl 2 ülke gezmek istiyoruz.Yaz için aldığımız otel rezaletti çocuk hastalandı bir daha yurtiçi otele para harcamam yurtdışı gezisi ile aynı paraya geliyor en azından ülke geziyorsun.

3 hafta izin aldım.1 hafta Antalya’da ailece tatil yaptık.Ablam geldi Londra’dan 2 haftada ablamla gezdik Gökçe’ada’da falan kaldık kuzenler ile iyi oldu.Hastane işlerini hallettik çocuğu göz,çocuk doktoru,çocuk kardiyolojisine götürdüm ünide özel muayene aldık proflara.Kendimde kadın doğum endokrin falan hastane işleride çıktı aradan.Yarın mesai başlıyor çocuk annemde 2 hafta sonra artık alırım bir hafta benimle mesaiye gelir kitap kıyafet alırız sonra okul açılacak.Kitap paraları daha belli değil bakalım 40 falan bekliyoruz.Tatilde çok harcama oldu.

Yanmayan yer mi kaldı kızzzzz🤣🤣

Canım hangi şehirde yaşıyorsun bir adana ya gel de bak yazın tadı çok başka🤣🤣

Keşke bikaç gün önce dönseydin canım dinlenirdin biraz🥰

Evet ya herkes tatilde😍😍

Ohhh misss tatil eğlenin bakalım ç

Musmutlu yıllarınız olsun canım❤️ bende büyük kıza alacam bayiden mi aldın trendyoldan mı
geçti gitti şükür bu yıl bir şey anlamadım tatilden.Hediyen hayırlı olsun canım

benimde zayıflamam lazım ama hiç umrumda değil gibi yiyorum sürekli

X