🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hepsini güle güle kullanın cnm 🌸🌸
Nasıl kolye aldın resim at , bende günden geleceklerle biseyler almak istiyorum .

Barbie karavanını bizimkilerde çok istiyor çok pahalı 🤑

Ohhhh afiyet olsun bizimde menü balık 😍😍

Nerde o mangallı menüler 😁😁
Sağol kuzum attım özelden 🤣
Ayy hadi sende al gün parandan👏👏

Bayağıdır istiyor aslında unutur diye bekliyorum ama unutmuyor cadı🤣🤣🤣

Ayyy hiç sorma ya tatil olsa da adanaya gitsek mangal yesek😭😭😭

Ayyy ajdaları kaçladın söyle bakim günlük takabiliyor musun eğilme yapıyor mu 🤪
4. Yü alacağım 😁Ocaktada bir tane almak istiyorum 5-6tane olsun.Eğilme olmuyor 10gr alıyorum ben 20gr da çıkmış az daha kalın daha ağır ama ben 10gr olanları daha çöl beğeniyorum.

Al al bilezik çok hoşuma gidiyor ajdalar şık duruyor takarsın

Evet ajdalar çok güzel duruyor kız al al🤣🤣
Ben iki tane çöp aldım ama keşke Ajda alsaymışım , daha güzel .

Ocakta kredim bitiriyor , birkaç borç dışında bitecek Allah izin verirse birikim yapmak istiyorum .

Uc yıldır köşeye doğru düzgün bisey koymedim .

Ocakta kredim bitiriyor , birkaç borç dışında bitecek Allah izin verirse birikim yapmak istiyorum .

Hadi hayırlısı kuzum hayat pahalı canım benim ondan birikim zor oluyor çocuklar büyüyor masraflar artıyor

Hadi hayırlısı kuzum hayat pahalı canım benim ondan birikim zor oluyor çocuklar büyüyor masraflar artıyor
Çok haklısın , bugün uyandık elektrik yoktu dışarda sevdiğimiz bir tostçu var oraya gidelim dedik , iki tost çay 600 lira ödedik 😱😱

Migros’a uğradım iki uç parça 3 bin tuttu , et yok yağ yok içinde . Anlamıyorum ne olacak sonumuz

3.5 gr bi altinim var 10 gr dan az ajda olur mu yaptirsam hedefimi yakinlastirsam 😊

Şu

bizde öyle kuzum hep masraf çıkıyor bide eşimle ayrı iki büyük sehirlerdeydik biliyorsun iki ev birden çok zorlandık gel git yol paraları.Şimdi görevde masrafı yok ancak toparlıyoruz.Ocakta kasko sigorta vergi şubatta çocuğun okul açıklanır ücreti hep bir kısır döngü😁Allah bugünlerimizi aratmasın çok şükür sağlıklıyız çalışıyoruz düzenli gelir var Allah herkesin yardımcısı olsun

Şu

bizde öyle kuzum hep masraf çıkıyor bide eşimle ayrı iki büyük sehirlerdeydik biliyorsun iki ev birden çok zorlandık gel git yol paraları.Şimdi görevde masrafı yok ancak toparlıyoruz.Ocakta kasko sigorta vergi şubatta çocuğun okul açıklanır ücreti hep bir kısır döngü😁Allah bugünlerimizi aratmasın çok şükür sağlıklıyız çalışıyoruz düzenli gelir var Allah herkesin yardımcısı olsun
Millete göre çift masalıyız falan ama cidden geldiği gibi gidiyor , çocuklar ev masrafları besleme kıyafet derken gidiyor . Eski zamanlardaki gibi değiliz .

Allah hayırlı birikimler nasip etsin hepimize .

Çok haklısın , bugün uyandık elektrik yoktu dışarda sevdiğimiz bir tostçu var oraya gidelim dedik , iki tost çay 600 lira ödedik 😱😱

Migros’a uğradım iki uç parça 3 bin tuttu , et yok yağ yok içinde . Anlamıyorum ne olacak sonumuz
Dimi ya adım atsan para rabbim kesemize bereket nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Iyiyim canom sizler nasilsini diye bakaym dedim akista gordum de yakalandim hemen 😄
Hahahhah yakalarım tabikisi de🤣🤣🤣

İyiiyz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl❤️

X