- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
Güle güle kullan cnm , resim at bekliyorumDimi bende bayide daha uyguna görmüştüm
Bende altın aldım
hahahahhaha bende guess den spor ayakkabı aldım şimdi de çantasını alacağımGüle güle kullan cnm , resim at bekliyorum
Bunda orijinal olmama durumları oluyormuş bayiden al en güvenilir .
Bir spor ayakkabı bir sandalet aldım ama Tamer tanca dan bir ayakkabı beğendim onu da alacağım . Diyetteyim diye çok kıyafet almıyorum kendimi , ayakkabı , çantaya vurdum
Güle güle giy cnm ben de kıyafet aldım ama küçük bedenhahahahhaha bende guess den spor ayakkabı aldım şimdi de çantasını alacağım
Kız bende diyete girdim inşallah bir ileri 2 geri bakalım ne olursa
Geçen gün awm ye gittik polo da kot pantolanlar indirimdeydi 2 tane aldım kendime
Hemen atıyorum özelden
Teşekkür ederim kuzum ayy hadi yaaa bende 55 olayımGüle güle giy cnm ben de kıyafet aldım ama küçük bedeninsallah zayıflarım elimde patlamaz .
Hedefim 55 kilo olmakbiraz abarttım ama yapacak bisey yok ilkbahara 55 kilo gireceğim ( suan 75 sayılırım )
Hemde ne cadı bir laflar var valla büyük kızımdan duymadığım laflarKmsl Hnd ya çok tatlı kızınız maşallah
Evet dışarı cikiknca çok istekleri oluyor alınca harika bir gün oluyor. Sahil deniz falan diyorsunuz. Ege de misiniz
Yerim ben o fıstığıSelamssss
Bugün temizlik yaptım biraz regl olduğum için küçük kızıma konuşma yaptım çünküm havuzu ve denizi istiyordu
Annelerin özel günü olur o zamanlarda denize havuza giremez diye ama ben seni izlerim girersin dedim
Ve gelen cevap
Anne benim özel günüm ne zaman
Neyse akşam yemekten sonra sahilde gezdik beraber bu cadı çok para harcıyor yavvvvv ne görse istiyor
Biraz toka takı filan aldık bişeyler yedik parka gittik
Eve gelince de dedi ki anne bugün çok güzel bir gündüher istediği oldu tabi
Ohhhhh iyi gwzmeler canım benimYerim ben o fıstığıakıl küpü masallah
Bizim de otel tatilimiz bugün bitti kusadasina gelmişken Denizli’ye de gidelim pamukkaleyi görelim dedik , suan Nazilli de pide yiyoruz
Offf sorma diyet dün yakan oldu ama tam gaz devam eve geldikten beridir , akşam da yürüyüş yapacağım . 2 Eylül e kadar 2 kilo vereceğimOhhhhh iyi gwzmeler canım benim
Diyet nerde diyettt
Hadi bakalım valla bu hafta kimse yok diye bende güzel beslendimOfff sorma diyet dün yakan oldu ama tam gaz devam eve geldikten beridir , akşam da yürüyüş yapacağım . 2 Eylül e kadar 2 kilo vereceğim
Ay benimde tatil bitti yarın mesai başlıyorYerim ben o fıstığıakıl küpü masallah
Bizim de otel tatilimiz bugün bitti kusadasina gelmişken Denizli’ye de gidelim pamukkaleyi görelim dedik , suan Nazilli de pide yiyoruz
Beni niye davet etmedin yazlığa gelirdim bende oğlanı kapıpHemde ne cadı bir laflar var valla büyük kızımdan duymadığım laflar
Biz adana da yaşıyoruz canım
Ama mersinden ev tuttuk deniz kenarı
geçti gitti şükür bu yıl bir şey anlamadım tatilden.Hediyen hayırlı olsun canımYanmayan yer mi kaldı kızzzzz
Canım hangi şehirde yaşıyorsun bir adana ya gel de bak yazın tadı çok başka
Keşke bikaç gün önce dönseydin canım dinlenirdin biraz
Evet ya herkes tatilde
Ohhh misss tatil eğlenin bakalım ç
Musmutlu yıllarınız olsun canımbende büyük kıza alacam bayiden mi aldın trendyoldan mı
benimde zayıflamam lazım ama hiç umrumda değil gibi yiyorum sürekliGüle güle giy cnm ben de kıyafet aldım ama küçük bedeninsallah zayıflarım elimde patlamaz .
Hedefim 55 kilo olmakbiraz abarttım ama yapacak bisey yok ilkbahara 55 kilo gireceğim ( suan 75 sayılırım )