Selam canım iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeliCanlarım herkes iyi mi ses verin
Geçmiş olsun kuzumGünaydındiş doktoruna geldim implant için 2 ay beklemek lazımmış ama bekleyemedim en azından tarih verirse ona göre gelirim.İyiyim bu ara işler yoğun hesap kitap işleri var tüm personelin bilgilerini tek tek kontrol etmeye başlıcam geriye dönük yanlış hesaplamalar var
Gelmiyorlar bacımmm kulaklarını cekelimSelam kızlar nerdesinizzzz huhuhuuuuuuu yoklama alacam ha artık yeter da gelinnnnn
bencede yoklaöa şart oldu artıkSelam kızlar nerdesinizzzz huhuhuuuuuuu yoklama alacam ha artık yeter da gelinnnnn
sağol canım diş çekilen yer kapanmamış temmuzda başlarız dedi doktor ölçü almayaGeçmiş olsun kuzum
hayırlısı olsun hakkınızda canım Seneye çıkar ailecd gidersiniz inşallahGünaydın kızlarGece tayinler belli oldu çıkmamış bize hakkımızda hayırlısı.
Geçmiş olsun canımsağol canım diş çekilen yer kapanmamış temmuzda başlarız dedi doktor ölçü almaya
Yaa canım benim inşallah hakkınızda hayırlısıGünaydın kızlarGece tayinler belli oldu çıkmamış bize hakkımızda hayırlısı.
Offff bende öyleyim yaaaSelam hanımlar nasılsınız benim diyet yapmam lazım yine çok kilo aldım