offfffff 15 gündür çamaşırlar birikiyor muSelam canımlar
Allah 1. Sınıf öğretmenlerine ve annelerine sabır versinKmsl Hnd
Çok çok yorgunum eve gelip yatıyorum
Ben v savaş alanı
15 gundur Arçelik’ten parça bekliyoruz çamaşır makinemiz bozuldu , korkunc yorucu sıkıcı bir donemdeyim
Günaydın canım benimGünaydın kızlar.Bu ay bir çeyrekte olsa almak istiyorum bütçemiz çok kötüydü kartları bile tam yatıramadım ama bu ay topluyoruz inş. Eşimle ayrı sehirlerdeydik kavuşmayı beklerken Eylül atamasıyla eşim yine tayin oldu çok canım sıkkın 2 yıl yine ayrılıkNapalım sağlık olsun diyoruz
Tefal bende var çok memnunum kek bile yapıyorum içerisinde küçük boy tencereninCanım kızlar nasılsınız ?
Koltuk takımı , mutfak masası aldım alfemodan
Çok içime sindi insallah güzel olur .
Şimdi aklımda kalan şarjlı süpürge ve tefal 6x tencere seti kullananlar bilgi versin şekerler
Çok saol cnm benim .Tefal bende var çok memnunum kek bile yapıyorum içerisinde küçük boy tencereninYeni mobilyalarını güle güle iyi günlerde kullan kuzum
Ben elde yıkıyorum tahta kaşık silikon spatula kullanıyorum bende birsey olmadı kuzumÇok saol cnm benim .
Yasa işiymiş evet fırında da kullanıyormuş .cizilme falan oldu mu hiç sende bazıları hiç memnu kalmamış
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullanınCanım kızlar nasılsınız ?
Koltuk takımı , mutfak masası aldım alfemodan
Çok içime sindi insallah güzel olur .
Şimdi aklımda kalan şarjlı süpürge ve tefal 6x tencere seti kullananlar bilgi versin şekerler
Ben ne alacaksam hep makinaya girenlerden olsun diyorumBen elde yıkıyorum tahta kaşık silikon spatula kullanıyorum bende birsey olmadı kuzum
Makineye girmeyen herseye dusmanizHayırlı olsun canım benim güle güle kullanın
Dik süpürge dyson derim
Tefalin tencereleri çok güzel bende alacaktım ama şuan bekkemedeyim
Aklıma takılan tek konu makinaya atanlar var atmayanlar var
Ben ne alacaksam hep makinaya girenlerden olsun diyorum
Hayırlı uğurlu olsun cnm benim ya ilk zamanlar zor olur ama alışırsınSelamssssss günoooooo
Kızlar biz taşındık dün
Ayyy ne yorucuymuş ya 8 senedir taşınmayan ben öldüm millet nasıl her sene ev taşıyor anlamıyorum
Dün ikametgah doğalgaz okulu filan hallettik
Bugün de biraz ev yerleştirmesi biraz da dışarda işlerim var
Bulaşık makinası arıza veriyordu onu getirmedim yeni alacam
2 odaya perde lazım bikaç ıfak işler de var
Kızlara dolap aldım ayın 8 gibi gelecek
Benimde kombici gelecekti hala yol ortada aramadıysa.Petrk temizliği yapacaklar kombinin bir parçasını aldı gitti 4 gün önce onura getirecek.Evde onu bekliyorum çarşıya çıkacaktım yalan oldu.4 gündür sıcak suda yok gelir inşallah bugunMakineye girmeyen herseye dusmaniz
Hayırlı uğurlu olsun cnm benim ya ilk zamanlar zor olur ama alışırsın
Selam kızlar nasılsınız ?
Bugün temizlikçi gelecekti gelmedi , aramadı sinir oldum . Kendimi temizliğe verdim canım çıktı birkaç şey kaldı onlari da yarın halledeceğim .
Bizim d kombi bakımı Petek temizliği yapmamız lazım ,Benimde kombici gelecekti hala yol ortada aramadıysa.Petrk temizliği yapacaklar kombinin bir parçasını aldı gitti 4 gün önce onura getirecek.Evde onu bekliyorum çarşıya çıkacaktım yalan oldu.4 gündür sıcak suda yok gelir inşallah bugun
Hala yoklar valla ortadaBizim d kombi bakımı Petek temizliği yapmamız lazım ,
Sağol canım benimMakineye girmeyen herseye dusmaniz
Hayırlı uğurlu olsun cnm benim ya ilk zamanlar zor olur ama alışırsın
Selam kızlar nasılsınız ?
Bugün temizlikçi gelecekti gelmedi , aramadı sinir oldum . Kendimi temizliğe verdim canım çıktı birkaç şey kaldı onlari da yarın halledeceğim .
seni üzmek gibi olmasın da mangal çok özleyeceksinSağol canım benim
Netten bulaşık makinası sipariş verdim boyun masaj aleti de aldım
Büyük kız a da boy aynası ,,,led ışık cilt bakım ürünleri aldım
Mangalımı da getirdim yanımda annem diyor ki yakacak bir yer buluruzseni üzmek gibi olmasın da mangal çok özleyeceksin
Mangalsiz alsaMangalımı da getirdim yanımda annem diyor ki yakacak bir yer buluruz
Kurular daha uzun ömürlü oluyor sanki canımMangalsiz alsaçok tatlısınız ailecek
Kızlar sizce ıslak kuru süpürge mi alayım yoksa duz kuru olan mı kararsız kaldım