🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamssssss kızı okula bıraktım geldim başladım temizliğe şimdi bitirdim yemejleri de yaptım kızı almaya çıkacağım nerde dinlenme

Dimi ya adım atsan para rabbim kesemize bereket nasip etsin inşallah

Hahahhah yakalarım tabikisi de

İyiiyz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl
Bizler de iyiyiz cnm ayni kosturmaca iste bu sene kizim sabahci erken kalkmak zor olsada gun daha bereketli geciyor sukur .

Bizler de iyiyiz cnm ayni kosturmaca iste bu sene kizim sabahci erken kalkmak zor olsada gun daha bereketli geciyor sukur .
Sabahçılıkta vakit daha iyi ya
Benim kız akşam geç yatıyor sabah da geç uyanıyor bazen kahvaltı yapmaya zaman bulamıyoruz

İyi akşamlar bizde yemek yedik mutfağı topladım ödevleri bitirdik şimdi dinlenme moduna geçeceğim

Bugün iskender yaptım uedik

Üfff hergün ne yemek yapsam derdi
Yarında kolay olsun yoğurtlu makarna mı yapsam acaba

Selam kızlar napiyorsunuz
Büyük kızım beni çok zorluyor , sürekli isyankar bağırıyor kitap okumak odev yalmak
İstemiyorum diyor .terzi kendi söküğünü dikemez derer ya bizimki o hesap , anne baba öğretmen güya . Dersleri çok iyi ama asla çalışmıyor , çalışmak istemiyor . Hadi şimdi yapıyor ama üst sınıflarda böyle olmaz .

Kocayla da tartıştım , gündüz 12 de evde . Ben sabah 8 de çıkıp 4.30 da geliyorum , yemek yapmamış oluyor .yas ilerleyince tahammülüm de kalmıyor milletin saf oğlunu eğitmemem

Ayyyy ne çok sızlandım kusura bakmayı kızlar

Neden acaba ki canım kaça gidiyordu

Eşinde yardımcı olması lazım aslında ufak ufak görevler versen belki yapar

Selamssssssslarrrr

Bi uyandık saat 12 kızı jimnastiğe de götüremedim

Kargolalarımız vardı hepsi aynı anda geldi

Çarşafları değiştirdim kahvaltı yaptık mutfağı topladım kahvemi içtim şimdi ödeve geçtik

Aklama menü tavuk midye,,,karnabahar graten,,,makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…