Yaaa çok sevindimmmmmGünaydın kızlar.İkinci kez İngiltere vizesine başvurdum bu sefer onaylandı çok mesudumAnneme çıkmıştı bana eşime çocuğa red gelmişti.Annem yalnız gitmesin diye ben bu sefer tek başvurdum onayladılar Martta annemle gidiyoruz kısmetse Eşimde bir hafta çocuğa bakacak 30 bin masraf oldu vizeye ama olsun değdi be
Selam tatlımSelam kızlar mutlu haftalar
Son iki saatim boş ama nöbetçiyim diye okuldayım
Ne yemek yapsam bilemedim
Selama güzellerBüyük kızıma netten 2 spor ayakkabı aldım
Küçüğe de 3 kutu oyunu uygun fiyatlı ama çok beğendi
Ayyyy foto at bakayımSelama güzeller
Spordan geldim yemek yemiyecegim tek kahve içeceğim , belki bir elma yerim .
Kilo vermedim ama sanki inceldim gibi
İki tane çöp bilezik aldım bugün
Ama hiç bilezik takmadım bu yaşıma kadar utanıyorum takmakta
Saol cnm benim şeninde hayırlı uğurlu olsunAyyyy foto at bakayımhayırlı olsun
Bende çeyrek aldım bugün
Ohh anne kız günü yapmışsınız , sefanız olsun .Selam kızlar bugün büyük kızla anne kız günü yaptık küçüğü okula bırakıp çarşıya gittik kitap alışverişi vardı onu yaptık
Telefon kılıfı aldım kendime
Yemek yedik gezdik tozduk o dershaneye gitti bende küçüğü almaya gittim
Evr geldik akşam için yemek vardı yanına pilav salata yaptım
Çamaşır astım
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Kızla oyun oynadık biraz
Şimdi yatıl ve dinlenmeye geçeceğim inşallahhh
Benim çok arkadaşım netten aldı ama ben hiç almadım , sanki görmem karşımda bir muhattap gerekiyor gibi geliyor . Alan arkadaşlarımda hiç sıkıntı yaşamadılar .Bu arada kurutma makinası bakıyorum hiç netten büyük beyaz eşya almadım bilmiyorum mağazaya mı gitsem yoksa netten mi sipariş versem
Ayyy hadi bakalım inşallah istediğin kiloya inersinSaol cnm benim şeninde hayırlı uğurlu olsun
Ohh anne kız günü yapmışsınız , sefanız olsun .
Benim çok arkadaşım netten aldı ama ben hiç almadım , sanki görmem karşımda bir muhattap gerekiyor gibi geliyor . Alan arkadaşlarımda hiç sıkıntı yaşamadılar .
Selam kızlar
Haftayı yarıladık , büyük kızımın biraz ateşi var o yüzden okula geç gideceğim .ingilizce zaten dersim boş.
Spor güzel gidiyor hedefim 15 mayısta 65 kilo olmak
Herkese sağlıklı mutlu günler
Çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versinÇok güzel bir ömrü olsun fıstığın
Selam kızlar çok kötüyüm , kızımın sınıfından bir öğrenci bes gündür yoğun bakımdaydı hayatını kaynetti . Karşıdan karşıya geçerken annesinin elini bırakıyor ,
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yavrumun , ailesine de sabır versin çok acı .
Amin cnm Allah kimseyi evladıyla sınamasınÇok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin
Kuzum geçmiş olsun umarım salgına yakalanmamışsınızdırAmin cnm Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Selam kızlar büyük kızım kötüydü bugün okula gitmedim evi toplarım , hafta sonuna iş bırakmam ,
Çocuklara dolma yaoacagim , kendime mantar .
Saol cnm benim sanki bu kış hep hastaydık değişik bir yıl oluyorKuzum geçmiş olsun umarım salgına yakalanmamışsınızdır
Ablamlar 3 hafta oldu daha atlatmadılar
Hani mangal pilav ne yafuuuuSelamssss sabah kahvaltıya bayat ekmekler vardı tost yaptım yedik
Çamaşır katla ser rutin
Kızı okula bıraktım
Öğleden sonra annemle babam gelecek
Fırında tavuk hazırladım
Pilav salata brokoli haşlayıp ayran yapacağım
Merhaba canım
Öğlene ablama gitmişlerdi mangalı orda yemişlerSaol cnm benim sanki bu kış hep hastaydık değişik bir yıl oluyorsizinkilere de geçmiş olsun .
Hani mangal pilav ne yafuuuu
Selam kızlar okuldan sonra spora gittim yürek yedim sanki canım çıktı .
Akşam bize yemek var , kızlara da kısır yapacağım . Eşim çocuklara biseyler almış 3000 tutmuş . Adam durduğu yerde alışveriş yapıyor.
Esimle iddiaya girdim 15 mayısa kadar 65 olursam bana iki tane Ajda alacak
Olmazsam ben ona Ajda parası vereceğim
Diyor mi para vermemek için hırsından zayıflarsın.
Canım benim arada yaz merak ediyoruzMerhaba canımiyiyiz çok şükür geçen gün etiketini gördüm aslında yazmıştım ama cevaplamaya basmamisim Sen nasilsin sağol aklına geldigim için
Hanımlar sizler nasılsınız umarim herkes iyidir
Arada girip yarım yamalak okumaya çalışıyorum ama konuya dahil olamıyorum ordan burdan okuduğum için
Benim hayatım ciddi bir koşturma içinde geçiyor.Buyuk oğlum bu sene lgs ye giricek çok tempomuz yoğun okul dersane takviye derken peşinde kosturmasi çok zor ne hafta sonumuz var bu sene nede aksamimiz
Kucugumde hafta 3 yarım gün oyun atölyesine gidiyor bir taraftan onu getir götür.
Eşimde vardiyalı olunca bütün hepsi üstüme kaldı gibi bişey oldu.Ruhen ve bedenen Cook yoruldum