🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canlar selam
Sevgililer günümüz kutlu olsun 😁😁😁
Eşim kızların baş harfiyle altın kolye almış çok hoşuma gitti ben ona bisey almadım param yok 😃😃

Dünden nohut sarma vardı onları yedik , yarına da et haşlama yapayım diyorum yada balık var aklımda .
Regli oldum karnım ağrıyor 😣
Oooooo romantik enişte beyyyy😅😅😅

Eşimde sabah soruyor ne alayım sana dedim bişey istemiyorum ne istiyorsan git al diyor🤪🤪🤪

Oooooo romantik enişte beyyyy😅😅😅

Eşimde sabah soruyor ne alayım sana dedim bişey istemiyorum ne istiyorsan git al diyor🤪🤪🤪
Bana böyle bir teklifle gelseydi hiç affetmezdim kuyumcuyu alırdım 🤣🤣
ne güzel benim eşimde biz sevgili değiliz evliyiz dedi çıktı geçen ay kibrit çöpü bilezik aldık onu saysak olur mu diyor olur canım dedim 😂
Çöp kırmızı çizgimiz 😃😃

Dün çiçek gönderme onun yerine 200 gram buryan yerim dedim romantiklik seviyem 😁😁

Selam kızlar 🧒
Mayıslar alındı borçlar ödendi , Allah bereket versin hepimizin kazançlarına .

Bugün sabah buryan yedik okulda ekmeksiz yedim bu da benim için büyük bir adım 😁😁
Akşama da yemek yemeyeceğim 😃😃

Selam kızlar 🧒
Mayıslar alındı borçlar ödendi , Allah bereket versin hepimizin kazançlarına .

Bugün sabah buryan yedik okulda ekmeksiz yedim bu da benim için büyük bir adım 😁😁
Akşama da yemek yemeyeceğim 😃😃
Bereketli olsun canım

Spor nasıl gidiyor🧐🧐

Selam kızlar yarın büyük kızımın. Doğumgünü kendi aramızda yapacaz

Babasından spor ayakkabı
Benden cilt bakım ürünleri istedi
Kendine de kazak ve ceket aldı hediye😀😀😀

Yalnız laroshe nin ürünleri ne kadar pahalanmış
Yüz temizleme jeli,,,nemlendirici,,,tonik ve güneş kremi aldım

Selam kızlar yarın büyük kızımın. Doğumgünü kendi aramızda yapacaz

Babasından spor ayakkabı
Benden cilt bakım ürünleri istedi
Kendine de kazak ve ceket aldı hediye😀😀😀

Yalnız laroshe nin ürünleri ne kadar pahalanmış
Yüz temizleme jeli,,,nemlendirici,,,tonik ve güneş kremi aldım
Çok güzel bir ömrü olsun fıstığın ❤️❤️
Selam kızlar çok kötüyüm , kızımın sınıfından bir öğrenci bes gündür yoğun bakımdaydı hayatını kaynetti . Karşıdan karşıya geçerken annesinin elini bırakıyor ,
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yavrumun , ailesine de sabır versin çok acı .

Selam kızlar çok kötüyüm , kızımın sınıfından bir öğrenci bes gündür yoğun bakımdaydı hayatını kaynetti . Karşıdan karşıya geçerken annesinin elini bırakıyor ,
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yavrumun , ailesine de sabır versin çok acı .
Allah ailesine sabır versin çok zor yarabbim Allah kimseyi evladıyla sınamasın 😞

Yaaaaaa kuzum benimmmm😭😭😭

Allah ailesine sabır versin çok zor yarabbim Allah kimseyi evladıyla sınamasın 😞

Yaaaaaa kuzum benimmmm😭😭😭
🥲🥲🥲

günaydın kızlar , bugün kurs yapmadım aileye taziye için gideceğiz ,

Sabah büyüğümü yüzme kursuna götürdüm , geldik kahvaltı falan evi güzelce temizleyeceğim , kafam doluyken üzgünken temizlik yapmak bana çok iyi geliyor , terapi gibi .

Öğleden sonra kendimi iyi hissedersem spora gideceğim .
Herkese iyi hafta sonları

Günaydın kızlar.İkinci kez İngiltere vizesine başvurdum bu sefer onaylandı çok mesudum😄Anneme çıkmıştı bana eşime çocuğa red gelmişti.Annem yalnız gitmesin diye ben bu sefer tek başvurdum onayladılar🤲Martta annemle gidiyoruz kısmetse:KK19:Eşimde bir hafta çocuğa bakacak😬30 bin masraf oldu vizeye ama olsun değdi be:halay:

Günaydın kızlar.İkinci kez İngiltere vizesine başvurdum bu sefer onaylandı çok mesudum😄Anneme çıkmıştı bana eşime çocuğa red gelmişti.Annem yalnız gitmesin diye ben bu sefer tek başvurdum onayladılar🤲Martta annemle gidiyoruz kısmetse:KK19:Eşimde bir hafta çocuğa bakacak😬30 bin masraf oldu vizeye ama olsun değdi be:halay:
Çok güzel olmuş gözün aydın tatlım anne kız takılın bir hafta 🤩🤩🤩
Benimde iki teyzem orada bazen gidelim diyoruz vize başvurusu bu kadar pahalı mı ya hayallerim suya düştü resmen 😁😁

Çok güzel olmuş gözün aydın tatlım anne kız takılın bir hafta 🤩🤩🤩
Benimde iki teyzem orada bazen gidelim diyoruz vize başvurusu bu kadar pahalı mı ya hayallerim suya düştü resmen 😁😁
Sağol kuzum gidin sizde değiliklik olur.Vize kişi başı 151 dolar ama anlaşmalı olduğu yerler var İzmir Adana Bodrum falan 78pound ücret alıyor hizmet bedeli diye.İstanbul Ankara Bursa hizmet bedeli almıyormuş.Eşim istanbuldan başvurdu hizmet bedeli ödemedi ama annem ben çocuk ödedik.bizim kişi başı 8bin tuttu ben iki kez bas vurdum 30u buldu o yüzden.

Sağol kuzum gidin sizde değiliklik olur.Vize kişi başı 151 dolar ama anlaşmalı olduğu yerler var İzmir Adana Bodrum falan 78pound ücret alıyor hizmet bedeli diye.İstanbul Ankara Bursa hizmet bedeli almıyormuş.Eşim istanbuldan başvurdu hizmet bedeli ödemedi ama annem ben çocuk ödedik.bizim kişi başı 8bin tuttu ben iki kez bas vurdum 30u buldu o yüzden.
Çok sevindim cnm sana çok iyi gelecek , biraz borçlar hafiflesin çok istiyorum . Bol bol gez bize de anlat 😁😁

X