🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın gençlik :rapci:

Dün geceden beri sağ kolum çok ağrıyor . Eşimin dahiyane fikri ile süreç ile sardık sonuç mükemmel hiç bir ise yaramadı 😂😂😂

Bugün artık kolumu bile kaldıramam herseyi kocama yaptıracağım 😁😁

Kalkın çaylar hazır 😎😎😎
Yaaa geçmiş olsun şimdi nasıl kolun

İyi akşamlar❤️❤️

Kızı okula bırakıp dışarı çıktım mağaza gezdim biraz

Kendime 2 eşofman ,,1 pantolon,,1 kapşonlu ceket 1 kupa aldım
Ev içi kazak filan almam lazım

Yemeğim dünden vardı beşamelli tavuklu spagetti🥰🥰🥰

Yarın ablamla anneme gideceğiz😍😍

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sabah burda deprem oldu o nasıl bir depremdi ben hayatımda öyle bir şey görmedim bina hopladı resmen geri oturdu yerine devam etseydi kesin birşey olurdu.İstanbulda falan mı oldu biz böyle etkilendik dedim bizim oldugumuz yerde olmuş 3.7 dediler ama en az 5.5 gibiydi kendime gelemedim yarım saat 😔 rabbim korusun afatından.İşe bir saat geç gittim çocuklar çok korkunca okula ben yolcu ettim sonra hazırlanıp çıktım.İşte sakindim aslında ders çalışsam diyorum ama içimden gelmiyor

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sabah burda deprem oldu o nasıl bir depremdi ben hayatımda öyle bir şey görmedim bina hopladı resmen geri oturdu yerine devam etseydi kesin birşey olurdu.İstanbulda falan mı oldu biz böyle etkilendik dedim bizim oldugumuz yerde olmuş 3.7 dediler ama en az 5.5 gibiydi kendime gelemedim yarım saat 😔 rabbim korusun afatından.İşe bir saat geç gittim çocuklar çok korkunca okula ben yolcu ettim sonra hazırlanıp çıktım.İşte sakindim aslında ders çalışsam diyorum ama içimden gelmiyor
Canım benim geçmiş olsun rabbim korusun🤲🤲

İyi geceler😘😘

Kızı okula bırakıp anneme gittim ablamda geldi
Kendime kadife pijama takımı aldım 1 takım da ablama aldım çok beğendi😍😍

Kızlar geldi yemek yedik yedik çay kahve meyve derken eve geldik

Yarın küçüğümde okulla sinemaya gidecekler🥰

Selamsss❤️❤️❤️

Kızı biraz erken bıraktım bugün okula sinemaya gittiler❤️❤️

Dönüşte kuyumcuya gittim 2 yarım 1 çeyrek aldım 👍👍

Haydi kızlar canlanın altın biriktirmeye başlayalım🤲🤲😘

Selam kızlar bir delilik yaptık uyguna uçak bileti bulduk İngiltere’ye vize için uğraşıyorum şimdi😀4 kişi uçak 9bin tuttu ama vize olayı çok stres ya.Haftasonu 30bin işlemlere ödedim randevu aldık bakalım hayırlısı inş sorunsuz şekilde atlatırız alırız vizeyi.Ablama gideceğiz mart ayında eğer kısmet olursa.Oğlum çok heyecanlı bizimde ilk birlikte yurtdışımız olacak.Annemde geliyor bizle❤️sterlin almam lazım az az marta kadar😁

Çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
Selamsss❤️❤️❤️

Kızı biraz erken bıraktım bugün okula sinemaya gittiler❤️❤️

Dönüşte kuyumcuya gittim 2 yarım 1 çeyrek aldım 👍👍

Haydi kızlar canlanın altın biriktirmeye başlayalım🤲🤲😘
Altınların bol olsun canisi❤️
Selam kızlar bir delilik yaptık uyguna uçak bileti bulduk İngiltere’ye vize için uğraşıyorum şimdi😀4 kişi uçak 9bin tuttu ama vize olayı çok stres ya.Haftasonu 30bin işlemlere ödedim randevu aldık bakalım hayırlısı inş sorunsuz şekilde atlatırız alırız vizeyi.Ablama gideceğiz mart ayında eğer kısmet olursa.Oğlum çok heyecanlı bizimde ilk birlikte yurtdışımız olacak.Annemde geliyor bizle❤️sterlin almam lazım az az marta kadar😁
Çok çok sevindim canisi benimde teyzem orada çok istiyor geçen hatta baktık biletlere çok pahalı bir ülke . Git gez bize de bol bol foto at 🤣🤣

Selam güzeller 🌺🌺
Haftanın son günü ama yarın iki tane sınav görevim , pazar kursum var 🤯🤯
Yorulacağım ama olsun ihticamiz var Allah güç kuvvet versin

Çok çok sevindim canisi benimde teyzem orada çok istiyor geçen hatta baktık biletlere çok pahalı bir ülke . Git gez bize de bol bol foto at 🤣🤣

Selam güzeller 🌺🌺
sağol canım.Allah sağlık-sıhhat, güç-kuvvet versin ek gelir olur sanada sınav görevleri

Yaaaa çok güzellll❤️❤️❤️
Bereketli olsun ben artık altının şeklini unuttum görmeye görmeye😂Acaba en son nezaman gittim kuyumcuya😀
Bende bayağıdır gitmiyorsum özlemişim😅😅

Selam güzeller 🌺🌺
Teşekkür ederim kuzum 🥰

İyi akşamlar❤️❤️
Küçüğümü okula bırakıp büyük kızımla ve annemle awm ye gittik gezdik kendime biraz alışveriş yaptım kızlara aldım bir yarım parası daha gitti😀😀

Yemeğimizi yedik eve geldik

Kız alıştı hergün akşam sinema keyfi yapıyoruz 😜😜

Selam kızlar
Bugün sınav görevlerim vardı , bogazim kötü fena hasta olacagim kendimi hiç iyi hissetmiyorum .

12 şehidimiz var , çok üzgünüm , Allah rahmet eylesin , ailelerine sabır versin .

günaydın kızlar🥰🥰

Dün kızı jimnastiğe bırakıp aldığım pantolonu değiştirmeye gittim elim durmadı yine bişeyler aldım

Sonra gratise girdim orda da bir dünya harcadım

Sonra kızı alıp eve geldim
Peynirli d börek
yaptım çay demledim öyle yedik

Bugünde ne yemek yapsam bilmiyorum 😅😅

Yalnız daha kahvaltı yapmadık kahvemi içtim👍👍

günaydın kızlar🥰🥰

Dün kızı jimnastiğe bırakıp aldığım pantolonu değiştirmeye gittim elim durmadı yine bişeyler aldım

Sonra gratise girdim orda da bir dünya harcadım

Sonra kızı alıp eve geldim
Peynirli d börek
yaptım çay demledim öyle yedik

Bugünde ne yemek yapsam bilmiyorum 😅😅

Yalnız daha kahvaltı yapmadık kahvemi içtim👍👍
Günaydın canımcim
Bende ufak bir kahvaltı yapıp dışarı çıkacağım . Gel kahveyi beraber içeriz ❣️❣️

Bende ev için birkaç bisey almam lazım vakit bulursam onları halledeyim 😎😎

Günaydın canımcim
Bende ufak bir kahvaltı yapıp dışarı çıkacağım . Gel kahveyi beraber içeriz ❣️❣️

Bende ev için birkaç bisey almam lazım vakit bulursam onları halledeyim 😎😎
Yaaaaa ne güzel olurdu valla❤️❤️

Dünden biraz hamur vardı hemen sıkma yaptım çayla beraber yiyoz😅😅

Benimde evde istediklerim var ama alsam mı karar veremedim yoksa çeyrek mi alsam🤣🤣

Yaaaaa ne güzel olurdu valla❤️❤️

Dünden biraz hamur vardı hemen sıkma yaptım çayla beraber yiyoz😅😅

Benimde evde istediklerim var ama alsam mı karar veremedim yoksa çeyrek mi alsam🤣🤣
Kız sıkma ne Adanalıca konuşma 🤪🤪
Çeyrek sanki daha mantıklı 😄😄
Bende koltuklarımın yüzünü değiştireceğim sanırım . Baya yıprandılar yeni koltuklar 50 binden başlıyor

X