• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yiyelim güzelleşelim valla karnımız gönlümüz gözümüz heryerimiz doysun😂
Ayyy sesli güldüm eşim bana tuhaf tuhaf bakıyor 😂😂
Valla yedikçe ben yayılıyorum hiç de güzelleştiğim söylenemez 😤😤
22 kasımda başladık ben kaçamak yaptım mı hatırlamıyorum cumartesi 2 lahmacun arasına bol yeşillik ayran yicemm😋😋😋

Cankusunannesi Cankusunannesi hoşgeldin gecelerin kadını
Maşallah hasılat iyi dede dediğin sizinki gibi olur 👏👏👏
Valla aynen öyleyim gececiyim gündüz telefon bakacak fırsatım hiç olmuyor canm ya.Birde şimdi bebiş artık farkında telefon görünce ışıklı falan ya merak ediyor almak istiyor eline şimdiden alismasin bilinç altına yerlesmesmesin diye yanında telefon falan almamaya çalışıyoruz elimize.
Tek dedemiz var bizim sağolsun yapıyorlar birde gorumcelerimin çocuklar uzakta yılda bir iki görüyorlar bizimkiler hep yanlarında benim büyük oglanda aşırı asırı dedeci kanka gibiler 🥰küçük hiç öyle değil anne baba ve abiden başka kimseyi tanimiyor yüzlerine bakıp bakıp ağlıyor 2 gündür.Diyorum oğlum azıcık sende sevdir kendini bak abine yagdiriyorlar sen mahrum kalacaksın bu imkanlardan torunculuk kazandırır diyorum yanlarinda 🤣ben öyle konuşurken bakıp bakıp gülüyor bebis🤣

Acıktım bende ama cemicem bağırmayan anneler kitabını almıştım 4 sene önce gidip okuyun biraz saçma sapan gelmişti başta belki ilerleyen kısımlar yol gösterir

Back