Senin çocuk da kunduz haGeçen sene benim laptopa şarj kablosu almıştı, oda baya pahalı. Ama daha çok kendisi kullanıyor diye
Benim oğlan yemez kesinSadece pizzanın ana malzemeleri , peynir domates sos gibi ve ton balıgı. İstersen zeytinde ekleyebilirsin ve biber .harika oluyor
Başak Burcu, ama hiç özelliklerini taşımıyor. Çok dagınık hatta pasaklı . Aldım aldım , çift gövdeli elektrikli diş fırçası aldım. Biri ona biri banaSenin çocuk da kunduz ha
Burcu ne ?
Aç kalmaz kız
Sen bu doğumgünü ne ortak kullanacak iyi bir şey iste
Artık her şey pahalı zaten az önce broşür gözüme ilişti bulgur bile indirimde 7 lira olmuş gariban ne yesin?
Sizin para birimi kron mu?
Ben kendim yapmadım hiç , pizzeriadan alırım hep. Onlar taş fırında ve incecik yapıyorlar süper oluyor. Kasar ve mozarella karışımı oluyor .Benim oğlan yemez kesin
Kaşar yok mu?
Ya da mozzarella?
Bu ara pizza yapmadım bayadir istediler de canım çekmiyor ama denerim
Hadi ya pasaklı başak ilk kez duydumBaşak Burcu, ama hiç özelliklerini taşımıyor. Çok dagınık hatta pasaklı . Aldım aldım , çift gövdeli elektrikli diş fırçası aldım. Biri ona biri bana
Ben titiz değilim ama temizim . Ama o bildiğin pasaklı . Odasına gitmeye çekiniyorum, resmen kokuyor .Hadi ya pasaklı başak ilk kez duydum
Belki sen daha titiz olabilirsin
Diş fırçası da iyiymiş
Dışarda satılan yemeklerin çoğunu evde yaparımBen kendim yapmadım hiç , pizzeriadan alırım hep. Onlar taş fırında ve incecik yapıyorlar süper oluyor. Kasar ve mozarella karışımı oluyor .
Kız daha küçük yaşı 13 muydu 11 mi?Söylemiştin de şimdi hatırlayamadımBen titiz değilim ama temizim . Ama o bildiğin pasaklı . Odasına gitmeye çekiniyorum, resmen kokuyor .
Çok iyi yapıyorsun. Bende dışardan pek yemem ama burası babalarına ait o yüzden çocukları bahane edip alıyorum arada . Beleş yaniDışarda satılan yemeklerin çoğunu evde yaparım.
Malum dışarı çıkmıyoruz.
Bazen üst üste yapıyorum birer gün aralıklarla.
Sen yazınca aklıma geldi kahve içmediğim :) yarın cuma oturmak biraz surelerden dua etmek istiyorum çocuklar fırsat verirse inşallah. Haftada 1 gün mü babalarındalarİyi akşamlar . Yoğun bir akşam olmuş . Bende uyanır uyanmaz kahvemi içirtim tekrar yatağa geçtim. Çocuklar bu gün babalarında söyle biraz rahatça tembellik yapayım dedim işe gitmeden önce :)
13. Ay yok ne küçüğü. Şimdiden öğrenmezse hic bir zaman sorumluluk almayı öğrenemez . O yüzden o oda temiz olmadan asla arkadaş çağırmayacaksın kuralı koydum. Ben malum herseye yetişemiyorum. Hani sadece dağıttıklarını toplasalar o da yeter.Kız daha küçük yaşı 13 muydu 11 mi?Söylemiştin de şimdi hatırlayamadım
Nerde beleş oraya yerleşÇok iyi yapıyorsun. Bende dışardan pek yemem ama burası babalarına ait o yüzden çocukları bahane edip alıyorum arada . Beleş yani
Hayır canım , normalde haftanın iki günü tamamen babalarında ama ben gece çalıştığım icin akşamları babalarına bırakıyorum. Orda yatıyorlar sabahta okula ve kreşe gidiyor çocuklar . Bende uyanınca tekrar alıyorum ve döngü böyle devam ediyor .Sen yazınca aklıma geldi kahve içmediğim :) yarın cuma oturmak biraz surelerden dua etmek istiyorum çocuklar fırsat verirse inşallah. Haftada 1 gün mü babalarındalar
Benim kızımda başak 7 yaşını bitirdi odasını hergün 2 defa süpür sil yapıyorum dolabının içini ellemiyorum günde en az 4 defa kıyafet giy çıkar yapar hiç bana çekmemiş düzen yok temizlik yok pasaklısın diyorum kime çekmişim diyince pasaklı halana diyemiyorum dilimi ısırıyorum inşallah çekmez büyüyünce düzelirBaşak Burcu, ama hiç özelliklerini taşımıyor. Çok dagınık hatta pasaklı . Aldım aldım , çift gövdeli elektrikli diş fırçası aldım. Biri ona biri bana
Yok her gün olmaz , ozaman tamamen kovar adam beni. Cumadan Cuma’ya diyelimNerde beleş oraya yerleş
Pizzadan başka ne var?
Her gün bir çeşit pizza söyle sende
Bir gün sebzeli.
Bir gün sucuklu.
Bir gün balıklı
Sanırım mutasyona uğramış bir jenerasyon bunlarBenim kızımda başak 7 yaşını bitirdi odasını hergün 2 defa süpür sil yapıyorum dolabının içini ellemiyorum günde en az 4 defa kıyafet giy çıkar yapar hiç bana çekmemiş düzen yok temizlik yok pasaklısın diyor kime çekmişim diyince pasaklı halama diyemiyorum dilimi ısırıyorum inşallah çekmez büyüyünce düzelir
İyi yapıyorsun gece yalnız kalmasınlar ben gündüz yalnız bırakıyorum ama aklım hep evdeHayır canım , normalde haftanın iki günü tamamen babalarında ama ben gece çalıştığım icin akşamları babalarına bırakıyorum. Orda yatıyorlar sabahta okula ve kreşe gidiyor çocuklar . Bende uyanınca tekrar alıyorum ve döngü böyle devam ediyor .
Kaç yaşında seninkiler ?İyi yapıyorsun gece yalnız kalmasınlar ben gündüz yalnız bırakıyorum ama aklım hep evde
7 ve 4Kaç yaşında seninkiler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?