🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

BiZimde köfte kuşbaşı et sucuk peynir alınacaklar listesinde.Peyniri 2 teneke alacağım.3 Kangal sucuk 3kg kuşbaşı 3 kg köfte alacağım atacağım şoka uzun süre almam😂Kıymam. Var tavuk var kemikli kuzu et var mangallı kuzu et var onlar baya yeter babamlar gelirken tavuk ve kuzu kestiler onlar stokta iyi😂
Ben her ay alıyorum derin dondurucum yok diye birer kilo kıyma kuşbaşı haşlamalik et . Bide kavurmada alıştım burda guzel oluyor yemeklerde tavsiye ederim 👍🏼

Bende ay sonunda ekders yatacak onunla alacağım. Bakalım asgari ücret ne kadar olacak enflasyon farkı ne olacak 🤷‍♀️
hava guzel burada ,çocukları bahçeye çıkarırım gelince de yemek Faslı başlar .
Canım kahve istiyor söyle açık havada karşılıklı kahvelerimizi içsek çocuklar oynasa ☀️☀️
Ocak zamları 4 ocakta netleşecekmiş
Şimdiden % 6 zam görünüyor aralık enflasyonu ile 7 yi bulabilir

Ben her ay alıyorum derin dondurucum yok diye birer kilo kıyma kuşbaşı haşlamalik et . Bide kavurmada alıştım burda guzel oluyor yemeklerde tavsiye ederim 👍🏼
Bende de yok derin dondurucu 2 ser kilo alırım biraz yer açıldı buzluğu kullanmaya başladık.
Eti zor yediriyoruz biz çocuklara tavuğu güzel yiyorlar kıymayıda bir nebze kuşbaşı haşlama kemikli et zorla yediriyoruz 😡😡😡

Kitap okuyanlar kitaplarını yazdırıyor hem tavsiye olur diye.Yıllık birikim hedeflerimizi yazdırıyoruz.Bide aylık birim.aylık birikim listesi her ay değişecek yenilenecek.Yıl sonunda bakıyoruz yıllık hedefi yakalayabildik mi ne birikimler yaptık diye.1 yıl okuduğumuz kitap sayısı belli olacak bide😊
Anladım canım 🥰
Yeni yılda mı başlayacak liste ?

Günaydın canım😘

Yine Zeynom güldürdün beni🤣🤣

Hoş geldin canım senelik hedef yqzıcam önce sonra aydan aya yaptığımız birikimler grm olarak mı yazayım😁😁

Kitap okuma listesi yaptım canım ilk sayfada okuyabildiğimiz kadar kitap okuyalım dedik istersen listeye eklerim düzenli okuyorsan🤩
Her gün düzenli okumak istiyorum.
Ben biraz sizi izleyeyim ama okudukça bildirim yaparım 🥰
2021 hedefim ayda bir kitap olsun 12 kitap .
Artarsa güncelleriz.

Merhaba kızlar canlı dersim bitti .
benim menü de Kmsl Hnd Kmsl Hnd gecen günkü tavuk ve patates
Çerez alışverişi 378 lira tuttu
200 de bal 🙄🙄
Her hafta bu hafta harcama olmaz diyorum daha cok oluyor 😂
Afiyet olsun canım akşam yazarsın beğenip beğenmediğinizi🙄🙄
Bende de yok derin dondurucu 2 ser kilo alırım biraz yer açıldı buzluğu kullanmaya başladık.
Eti zor yediriyoruz biz çocuklara tavuğu güzel yiyorlar kıymayıda bir nebze kuşbaşı haşlama kemikli et zorla yediriyoruz 😡😡😡
Benim büyük kızda yemeklerin içindeki eti yemiyor
Ama mangalda 2 kilo pirzola yer😁😁

Benimkilerde aynı. Yemekte sevmiyorlar ama lahmacun köfte falan seviyorlar . Bende bol bol onları yapıyorum .

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım günlük okuma hedefi var mı?

Birde sayfa neden ekonomi sayfasına taşındı?

Başlık çok güzel çünkü hayata dair herşey gerçekten 🤭
Aslında günlük okuma hedefi belirledik iyi olur bencede herkes yazsa iyi olur

Benim kitapçıya çıkmam lazım şuanda elimde kitap yok alınca başlayayım

Evet ekonomi sayfasına taşındı canım. Birbirimizi birikim için motive etmek adına

Kitap okumaya da teşvik edeceğiz

Şimdilik aklımıza gelenler bunlar

Başka önerisi olan varsa ekleyebiliriz ama başlıktan da anlaşıldığı gibi herşey konuşabiliriz🤗🤗🤗

Aslında günlük okuma hedefi belirledik iyi olur bencede herkes yazsa iyi olur

Benim kitapçıya çıkmam lazım şuanda elimde kitap yok alınca başlayayım

Evet ekonomi sayfasına taşındı canım. Birbirimizi birikim için motive etmek adına

Kitap okumaya da teşvik edeceğiz

Şimdilik aklımıza gelenler bunlar

Başka önerisi olan varsa ekleyebiliriz ama başlıktan da anlaşıldığı gibi herşey konuşabiliriz🤗🤗🤗
🤗🤗🤗
Canım benim hedef 30 olsun.
Üstünü okursam ne ala 💕

X