Kızz canımı lahmacun istettinBenimkilerde aynı. Yemekte sevmiyorlar ama lahmacun köfte falan seviyorlar . Bende bol bol onları yapıyorum .
Eşim 6bucuk gibi geliyor biz öyle yiyiyorım 7de kalkıyoruz sofradan.Yemekler pisiyor 4 gibi yeriz 5 de yürüyüşe cıkarım
Biz erken yiyoruz 5 i gecirmemeye çalışıyoruz ama cocuklar küçük yine acıkıyorlar pasta poğaça süt kuruyemiş meyve bişeyler yediriyorum bizde yemek faslı hiç bitmiyor aslındaEşim 6bucuk gibi geliyor biz öyle yiyiyorım 7de kalkıyoruz sofradan.
Yaaa kıyamam üzgünüm cnmKızz canımı lahmacun istettinKöfteye benim oğlanda bayılıyor.Köfte makarna patates oldumu takla atacak kıvama geliyor sevinçten
1 yıldır yemiyordum artık hakettim diye yaptım ben deCanım mercimekli köfte istiyor 75 i görünce yapacağım
Bizim de 329 tl geldiGünün harcaması 18tl 3 kg süt aldım yogırt mayalayacağım.Bu arada gaz faturası geldi 340tlGeceleri bazen yatarken kapattık gündüzleri yandı hep.
Teşekkür ederim canımmerhaba toipin hayirli olsun handecim :)
Woow çok az gelmişBana da 37 TL su faturası geldi şok oldum geçen ay 75 gelmişti ne oldu da yarı yarıya fark ettii
Teşekkürlerbin muhteşem güneş, kızım olmadan asla, gerilim seversen tess gerritsen cerrah-çırak serisi, canan tan piraye, gülseren budayıcıoğlu kitapları, kişinin zevkine göre değişiyor biraz da.
Hayırlı olsun yeni işinslm kızlar, ben de katılabilir miyim? benim aylık hedefim 1500 tl atabilmek, yeni işe başladım, daimi olur da inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim. bana 2021 için 18 000 tl yazabilirsin canım. daha sonra altına çevirip, hedefimi değiştiririm, normalde maaş yatınca direk grama çeviriyorum. aylık 3 gr.civarı sanırım, yani 36 gr. etmesi lazım, şimdiki hesaba göre.
Kış geldi duş sayın azaldıBana da 37 TL su faturası geldi şok oldum geçen ay 75 gelmişti ne oldu da yarı yarıya fark ettii
Bizdede bi azalsa ya . Benim kız bi giriyor çıkarmak mümkün degil. Suyu böyle şuursuzca harcaması beni deli ediyorKış geldi duş sayın azaldı
Parayı kendisi kazanmaya başlayınca düzelir bence.Zira bende öyle oldu her kurusu hesaplar oldumBizdede bi azalsa ya . Benim kız bi giriyor çıkarmak mümkün degil. Suyu böyle şuursuzca harcaması beni deli ediyor
Doğru diyorsun da bizim sıpaların analarının eteğinden ayrılacağını sanmıyorum. Para kazanmaya başlayınca onlardan kira alırım diye düşünmüştümParayı kendisi kazanmaya başlayınca düzelir bence.Zira bende öyle oldu her kurusu hesaplar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?