- 7 Ocak 2018
- 27.430
- 79.685
- 35
Gidecek canım gidecek akşamı hafif geçirBende yürüyüslerime acıyorum :)))kendimi parcaladım bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidecek canım gidecek akşamı hafif geçirBende yürüyüslerime acıyorum :)))kendimi parcaladım bu hafta
Ay aksam dedin menümu yazayımGidecek canım gidecek akşamı hafif geçir
Çok güzel canım güle güle giysin küçük hanımEki Görüntüle 2736703
Arkadasìm kızıma yelek örmüs :))cok begendim
Tamam pilav yeme bamya yoğurt ya da salata yeAy aksam dedin menümu yazayım
Bamya pilav :))
AynenTamam pilav yeme bamya yoğurt ya da salata ye
Mekik çek hoşşş ne göbeğin varsaBenim göbek aynı
Mekik cekiyorım o an eridi gibi oluyor uyuyunca yine yağlanıyor ben anlamadımMargarın gibi herhalde sporda eriyor hareket bitince katılaşıyorMekik çek hoşşş ne göbeğin varsa
Ahahahh ha çok tatlısın şişkinliktir o canım netten sıkılaştırma videolarına bak canım o zamanMekik cekiyorım o an eridi gibi oluyor uyuyunca yine yağlanıyor ben anlamadımMargarın gibi herhalde sporda eriyor hareket bitince katılaşıyor
Canım mercimekli köfte istiyor 75 i görünce yapacağımSelam kızlar
Gün erken başladı ama ancak yazabiliyorum.
Kahvaltı ettik mutfağı yatakları vs topladım
Bugün temizlik yapmam lazım bakalım üşenmezsem
Akşama biber dolması ve mercimek köftesi var dün yapmıştım , köz patlıcan çıkarıcam buzluktan sarımsaklı yoğurt ile onu da yaparım yenir
Günü harcamasız kapatırız diye umuyorum
Foto istiyorum bende yapacağımMerhaba kızlar canlı dersim bitti .
benim menü de Kmsl Hnd gecen günkü tavuk ve patates
Çerez alışverişi 378 lira tuttu
200 de bal
Her hafta bu hafta harcama olmaz diyorum daha cok oluyor
Bende ay sonunda ekders yatacak onunla alacağım. Bakalım asgari ücret ne kadar olacak enflasyon farkı ne olacakFoto istiyorum bende yapacağım
Mecbur ihtiyaçlar
Bende buzluğa bir göz gezdirdim 5 poşet kemikli et 1 poşet kıyma kalmış
Tavuk kuşbaşı ve kıyma alınacak
BiZimde köfte kuşbaşı et sucuk peynir alınacaklar listesinde.Peyniri 2 teneke alacağım.3 Kangal sucuk 3kg kuşbaşı 3 kg köfte alacağım atacağım şoka uzun süre almamKıymam. Var tavuk var kemikli kuzu et var mangallı kuzu et var onlar baya yeter babamlar gelirken tavuk ve kuzu kestiler onlar stokta iyiFoto istiyorum bende yapacağım
Mecbur ihtiyaçlar
Bende buzluğa bir göz gezdirdim 5 poşet kemikli et 1 poşet kıyma kalmış
Tavuk kuşbaşı ve kıyma alınacak