- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
Ben her ay alıyorum derin dondurucum yok diye birer kilo kıyma kuşbaşı haşlamalik et . Bide kavurmada alıştım burda guzel oluyor yemeklerde tavsiye ederimBiZimde köfte kuşbaşı et sucuk peynir alınacaklar listesinde.Peyniri 2 teneke alacağım.3 Kangal sucuk 3kg kuşbaşı 3 kg köfte alacağım atacağım şoka uzun süre almamKıymam. Var tavuk var kemikli kuzu et var mangallı kuzu et var onlar baya yeter babamlar gelirken tavuk ve kuzu kestiler onlar stokta iyi
Ocak zamları 4 ocakta netleşecekmişBende ay sonunda ekders yatacak onunla alacağım. Bakalım asgari ücret ne kadar olacak enflasyon farkı ne olacak
hava guzel burada ,çocukları bahçeye çıkarırım gelince de yemek Faslı başlar .
Canım kahve istiyor söyle açık havada karşılıklı kahvelerimizi içsek çocuklar oynasa
En az yüzde 25 olması lazım ama imkansizOcak zamları 4 ocakta netleşecekmiş
Şimdiden % 6 zam görünüyor aralık enflasyonu ile 7 yi bulabilir
Bende de yok derin dondurucu 2 ser kilo alırım biraz yer açıldı buzluğu kullanmaya başladık.Ben her ay alıyorum derin dondurucum yok diye birer kilo kıyma kuşbaşı haşlamalik et . Bide kavurmada alıştım burda guzel oluyor yemeklerde tavsiye ederim
Nerdee canım 7 ye bile sevinir olduk ancak yeme içme faturalara yetiyor maaşEn az yüzde 25 olması lazım ama imkansiz
Alım gücümüz cok düştü .
Bence sen yarın çok güzel eksiyi göreceksin canım yediklerin hafif yemeklerYoğurtlu ıspanak yedim geldim bide sade Türk kahvemi içtimAkşam yine yerim ispanak yararlı sonuçta
Anladım canımKitap okuyanlar kitaplarını yazdırıyor hem tavsiye olur diye.Yıllık birikim hedeflerimizi yazdırıyoruz.Bide aylık birim.aylık birikim listesi her ay değişecek yenilenecek.Yıl sonunda bakıyoruz yıllık hedefi yakalayabildik mi ne birikimler yaptık diye.1 yıl okuduğumuz kitap sayısı belli olacak bide
Her gün düzenli okumak istiyorum.Günaydın canım
Yine Zeynom güldürdün beni
Hoş geldin canım senelik hedef yqzıcam önce sonra aydan aya yaptığımız birikimler grm olarak mı yazayım
Kitap okuma listesi yaptım canım ilk sayfada okuyabildiğimiz kadar kitap okuyalım dedik istersen listeye eklerim düzenli okuyorsan
Afiyet olsun canım akşam yazarsın beğenip beğenmediğiniziMerhaba kızlar canlı dersim bitti .
benim menü deKmsl Hnd gecen günkü tavuk ve patates
Çerez alışverişi 378 lira tuttu
200 de bal
Her hafta bu hafta harcama olmaz diyorum daha cok oluyor
Benim büyük kızda yemeklerin içindeki eti yemiyorBende de yok derin dondurucu 2 ser kilo alırım biraz yer açıldı buzluğu kullanmaya başladık.
Eti zor yediriyoruz biz çocuklara tavuğu güzel yiyorlar kıymayıda bir nebze kuşbaşı haşlama kemikli et zorla yediriyoruz
Tamam canı. Ekliyorum listeyeAnladım canım
Yeni yılda mı başlayacak liste ?
Her gün düzenli okumak istiyorum.
Ben biraz sizi izleyeyim ama okudukça bildirim yaparım
2021 hedefim ayda bir kitap olsun 12 kitap .
Artarsa güncelleriz.
Canım seni 6. Takımda gördüm listede misin yoksa koruyor musun kilonu ?Bugun bende yediklerime dikkat edeceğim.
En azından ödemi atayım.
Şimdi kahvaltı yaptım.
2 haş.yum.
3 zeytin
Biraz eski kaşar
2 salatalık ve çay bardağı elimde bakınıyorum foruma .
Bende sadakatsizin başını izleyemedim onu izliyorumKızlar yatağa geçti bende masumlar apartmanını izleyeceğim
Benimkilerde aynı. Yemekte sevmiyorlar ama lahmacun köfte falan seviyorlar . Bende bol bol onları yapıyorum .Bende de yok derin dondurucu 2 ser kilo alırım biraz yer açıldı buzluğu kullanmaya başladık.
Eti zor yediriyoruz biz çocuklara tavuğu güzel yiyorlar kıymayıda bir nebze kuşbaşı haşlama kemikli et zorla yediriyoruz
Aslında günlük okuma hedefi belirledik iyi olur bencede herkes yazsa iyi olurKmsl Hnd canım günlük okuma hedefi var mı?
Birde sayfa neden ekonomi sayfasına taşındı?
Başlık çok güzel çünkü hayata dair herşey gerçekten
Canım 23 Aralık da 2 ay olacak korumaya geçtim ben .Canım seni 6. Takımda gördüm listede misin yoksa koruyor musun kilonu ?
Aslında günlük okuma hedefi belirledik iyi olur bencede herkes yazsa iyi olur
Benim kitapçıya çıkmam lazım şuanda elimde kitap yok alınca başlayayım
Evet ekonomi sayfasına taşındı canım. Birbirimizi birikim için motive etmek adına
Kitap okumaya da teşvik edeceğiz
Şimdilik aklımıza gelenler bunlar
Başka önerisi olan varsa ekleyebiliriz ama başlıktan da anlaşıldığı gibi herşey konuşabiliriz