🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar kahvaltı hazırlıyorum eşim nöbetçiyken çocuklarla yatıyorum hiç uyumuyorum desem yalan olmaz heryeri mi tekmeliyor büyük kızım sırtım karnım arıyor
Günaydın canım! Yeni uyanlara günaydın, işe gidecek olanlara hayırlı işler bol kazançlar ve herkese mutlu günler . Bende yatar 💤

slm kızlar, ben de katılabilir miyim? benim aylık hedefim 1500 tl atabilmek, yeni işe başladım, daimi olur da inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim. bana 2021 için 18 000 tl yazabilirsin canım. daha sonra altına çevirip, hedefimi değiştiririm, normalde maaş yatınca direk grama çeviriyorum. aylık 3 gr.civarı sanırım, yani 36 gr. etmesi lazım, şimdiki hesaba göre.

slm kızlar, ben de katılabilir miyim? benim aylık hedefim 1500 tl atabilmek, yeni işe başladım, daimi olur da inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim. bana 2021 için 18 000 tl yazabilirsin canım. daha sonra altına çevirip, hedefimi değiştiririm, normalde maaş yatınca direk grama çeviriyorum. aylık 3 gr.civarı sanırım, yani 36 gr. etmesi lazım, şimdiki hesaba göre.
Tabikiii hoşgeldeniz😊Yeni işiniz hayırlı olsun inş güzel birikimler yaparız birlikte🌸

Selam :)
Bir ara banada beklerim 😅
Bende hazır işler sakinken aldığım e-kitabı okuyayım bari. Biraz sıkıcı bişeye benziyor ama bir çok kişi de tavsiye etmiş 🙄
Ha ha.
Arada tutuyor hamaratlik🤭🤭
Selam canım kitap okuma listeyi yapıyoruz istersen seni de ekleyebilirim🤩🤩
Liste yi tam anlamadım canım .
İlk sayfayı inceledim ama 😁😁

Ha ha.

Kitap okuyanlar kitaplarını yazdırıyor hem tavsiye olur diye.Yıllık birikim hedeflerimizi yazdırıyoruz.Bide aylık birim.aylık birikim listesi her ay değişecek yenilenecek.Yıl sonunda bakıyoruz yıllık hedefi yakalayabildik mi ne birikimler yaptık diye.1 yıl okuduğumuz kitap sayısı belli olacak bide😊

Günaydın kızlar🌸
Günaydın canım😘
Bayılırım her sene palandökendeyiz :))))

Canım hic yapmadım ama yapsaydím severdim karda debelenirdim :)))

Korona olmasaydı bu kıs gidecektim kardesim erzurumda gôrev yapiyor gidecektik
Yine Zeynom güldürdün beni🤣🤣
Hoş geldin canım senelik hedef yqzıcam önce sonra aydan aya yaptığımız birikimler grm olarak mı yazayım😁😁
Ha ha.

Kitap okuma listesi yaptım canım ilk sayfada okuyabildiğimiz kadar kitap okuyalım dedik istersen listeye eklerim düzenli okuyorsan🤩

Hosgeldin caním

X