🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun. Kan pıhtılaşması rahimde okadar süre kalmaz , dr herhalde hemen adet olursun sanmıştır . Artık paranın adı kaldı , değeri yerlerde sürünüyor resmen 😫
Evet sanırım doktor normal döngüye döneceğini sandı ama ben ilk dogumumda da 11 ay sonra ilk reglimi olmuştum ama tabi doktor bunu bilmiyor 🤗gerçekten öyle bugünde bebek bezi ve çamaşır sepeti aldık 120 TL gitti yine 🥴

İlk adetler yogun ve agrılı oluyor ama birkac adetten sonra yine kontrole gitmeni öneririm canım pıhtı gecmis mi baktır

Cocuklar babaanneye gitmeyi cok istiyor ozlediler ama esim korona konusunda cok dikkatli davraniyor bizde olur belirti olmaz anneme bulastiririz diyor gôtürmüyor :KK43:
Ya benim genel bir sorunum var hep var yıllardır ağrıli oluyor malesef.sirf bu yüzden yıllardır D.kont.hapi kullandım doktor tavsiyesi ve gözetiminde sırf ağrılı ve kötü gecirmemek için.suan emzirme döneminde olduğum için kullanamiyorum.Yoksa gerçekten cekemiyorum baş ağrısı vücut ve karın ağrısı mide bulantısı falan.hatta sabahtan beri eşime hazır zeryana girmisken keşke rahim yumurtalik falan aldirsaydim kökten çözüm olsaydı diyorum 😄Kv konusunda da bize zaten kv kanaliyla hastalık bulasmisti hep beraber hasta olduk. şimdi bizimde onlara bir tane geçirme hakkımız var 😂tabi işin şakası canm.Yine bizden onlara onalardan bizlere gecmiyeceginin garantisi yok ama haftalık ihtiyaçlarını eşim hallediyor buarada bizden başka kimseleri yok gorustukleri bizde onlardan başka kimseyle görüşmüyoruz inşallah birşey olmaz diye her seferinde dua ediyoruz canm.
Bebek zaten çok fena geldiğimizden beri yapıştı kucağıma bakıp bakıp ağlıyor covit bebesi kimseyi gormedigi için bizden başka evimizdeyken kapıya gelen sutcuyu görse kucagimdayken ona bile ağlıyor 😭

Selam herkese 🥰
✔️Evi sil ,süpür,kapı kollarını sil,çamaşır, bulaşık,yemek hepsini hallettim.
✔️32 sayfa kitap okudum.
Alışveriş yok bugün.
Selam :)
Bir ara banada beklerim 😅
Bende hazır işler sakinken aldığım e-kitabı okuyayım bari. Biraz sıkıcı bişeye benziyor ama bir çok kişi de tavsiye etmiş 🙄

X