- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
Günaydın , kış size gelmedi bize uzun zaman oldu geleliGünaydın kızlarr
Güneş doğmaya başladı bugün de
Kışın gelmeye niyeti yok
Sular azalmaya başlamış
Sen yazdıkça ekran fotosu alıyorumKeyifle okursun umarim
Akyüz''ün kalemini seviyorum.
Okumadıysan şahika &feraye de çok güzel.
Piruze,
Piruze ve oğulları da şahane.
Tamam canımBen müsait zamanda yazacağım canm.suan evimizde değiliz toparlayıp yazamıyorum
E kitabı nasıl okuyorsun canım program mı indirddinSelam :)
Bir ara banada beklerim
Bende hazır işler sakinken aldığım e-kitabı okuyayım bari. Biraz sıkıcı bişeye benziyor ama bir çok kişi de tavsiye etmiş
Selam canım kitap okuma listeyi yapıyoruz istersen seni de ekleyebilirimSelam herkese
Evi sil ,süpür,kapı kollarını sil,çamaşır, bulaşık,yemek hepsini hallettim.
32 sayfa kitap okudum.
Alışveriş yok bugün.
Evet programı var . Örneğin rakuten kobu. Ordan hem satın alıp hemde okuyabilirsin . iPhone’un kendi programı da var ordanda okuyabilirsin .Sen yazdıkça ekran fotosu alıyorum
Tamam canım
E kitabı nasıl okuyorsun canım program mı indirddin
Benide ekleyin. Bu gece 160 sayfa okudumSelam canım kitap okuma listeyi yapıyoruz istersen seni de ekleyebilirim
Tamam canım ekliyorumBenide ekleyin. Bu gece 160 sayfa okudum
Kıs benim mevsimim sıcağı sevmiyorumGünaydın , kış size gelmedi bize uzun zaman oldu geleli
Okudum hepsini hatta en beğendiğim incir kuşları olduKeyifle okursun umarim
Akyüz''ün kalemini seviyorum.
Okumadıysan şahika &feraye de çok güzel.
Piruze,
Piruze ve oğulları da şahane.
Ozaman burası tam senlik. Kayak yapmayı da severmisin?Kıs benim mevsimim sıcağı sevmiyorum
GünaydınGünaydın kızlar
Bayılırım her sene palandökendeyiz :))))Ozaman burası tam senlik. Kayak yapmayı da severmisin?
Evet herzamanki gibi fakat ....neyse seneye insallah. Burda öyle kayak merkezine gitmeme gerek yok . İnsanlar kendilerince uygun yerlere kayak yerleri yapmışlar . Çok ta eğlenceli oluyor. Hatta belediyeler fıskıyeli alanları kışın buz pateni sahası yapıyor çocuklar bayram ediyor. Yapay tepeler var ordanda güzel kızak kayılırBayılırım her sene palandökendeyiz :))))
Canım hic yapmadım ama yapsaydím severdim karda debelenirdim :)))
Korona olmasaydı bu kıs gidecektim kardesim erzurumda gôrev yapiyor gidecektik
Cocukken onu cok yaptık biz 4 kardesiz evimizde yokus basındaydı dördümüz peş peşe oturur kayardık ah ah beni cocukluğuma götürdün ne güzel günlerdi azcık ağlayasım geldiEvet herzamanki gibi fakat ....neyse seneye insallah. Burda öyle kayak merkezine gitmeme gerek yok . İnsanlar kendilerince uygun yerlere kayak yerleri yapmışlar . Çok ta eğlenceli oluyor. Hatta belediyeler fıskıyeli alanları kışın buz pateni sahası yapıyor çocuklar bayram ediyor. Yapay tepeler var ordanda güzel kızak kayılır
Şimdide yapabilirsin :))Cocukken onu cok yaptık biz 4 kardesiz evimizde yokus basındaydı dördümüz peş peşe oturur kayardık ah ah beni cocukluğuma götürdün ne güzel günlerdi azcık ağlayasım geldi(