Yani okullar hala kapalıTabiki
İşte anlatmak istediğim böyle.bu şekil olsa çok güzel olur.o arda çocuklar rahatça yemek yer bizde ufak tefek islerimizi yapabiliriz.biz ü harfindeyiz.Cnm ben söyle yapıyorum ;
Dersi eba degil zoom üzerinden yaptığım icin saatleri ben belirliyorum.
8.30 dan 10 a kadar iki ders (kirk dakika ders 10 dakika mola)
10-11 arası kahvaltı molası dinlenme
11.den 1230 a kadar ders yine
Pazar günüde bir saat okuma dersi yapıyorum .
Çocuklar üst üste cok zorlanır .
Hangi sestesiniz ? Ben bugün d yi bitirdim
Eba üzerinden ders verilince böyle olmuyor . Bizim idare esnek davrandı nasıl çocuklar icin verimliyse öyle olsun dedi .İşte anlatmak istediğim böyle.bu şekil olsa çok güzel olur.o arda çocuklar rahatça yemek yer bizde ufak tefek islerimizi yapabiliriz.biz ü harfindeyiz.
Bide bizim hoca artık heceleme istemiyor.benim gibi okuyacaklar diyo
3tane metin verdi yarın hecelemeden okuyan a arti verecek.10 artisi olanada hediye verecekmis
Oh bu haftanın yemekleri hazırAy sorma hep sorunlu işler2de geldim mesaiye gitmedik evlere dağıldık.Balık aldım 3 tane çupra 100tl tuttu.Sonra manava gittim.
Ispanak,roka,dereotu,marul,havuç,elma,mandalina,nar,turp,brokoli,kereviz,salatalık,kivi,kırmızı lahana aldım 100tl de bunlar. Tahin helvası aldım.Eve geldim kamburum çıkmış vaziyetteBugün karnabahar yapacaktım dün haşladım ama dursun Menü değişti balık salata helva menüm.Ispanakları ayıkladım onlar pişiyor dolaba atarım yemeği yarına iyi olur çorbada var onlarda yarın yeter.Karnabahar cumaya kaldı
Okullar kapalı açıldı da bizim mi haberimiz yokYani okullar hala kapalı
Canım idareyle alakalı.esimde hep eba dan veriyor . Geçen gün 19.30 da dersi vardı . Onunkiler büyük ama o saatte ders olmaz .
Hayır canım , benim haberim yok :) . Türkiye gündeminden bihaberim şu surlarOkullar kapalı açıldı da bizim mi haberimiz yok
6 ders 10 dk ara ekrana baka baka gözlerini kırpmaya başlamıştı okul açılınca geçti şimdi yine aynı set olacak diye korkuyorumCanım idareyle alakalı.esimde hep eba dan veriyor . Geçen gün 19.30 da dersi vardı . Onunkiler büyük ama o saatte ders olmaz .
Helva kavur benceİyi akşamlar kızlar canım sürekli tatlı bişeyler istiyor evde sadece çikolata var. Eşim nöbetçi yarın kızımın kontrolü var onu götürür eşim büyük kızın canlı dersi sabah sabahtan başlıyor ben yanında dururum
Sağol canım valla aklıma hiç gelmemişti şimdi yapayım çayın yanına yerimHelva kavur bence
Ohhhh menuler de belli aflyet olsun canimAy sorma hep sorunlu işler2de geldim mesaiye gitmedik evlere dağıldık.Balık aldım 3 tane çupra 100tl tuttu.Sonra manava gittim.
Ispanak,roka,dereotu,marul,havuç,elma,mandalina,nar,turp,brokoli,kereviz,salatalık,kivi,kırmızı lahana aldım 100tl de bunlar. Tahin helvası aldım.Eve geldim kamburum çıkmış vaziyetteBugün karnabahar yapacaktım dün haşladım ama dursun Menü değişti balık salata helva menüm.Ispanakları ayıkladım onlar pişiyor dolaba atarım yemeği yarına iyi olur çorbada var onlarda yarın yeter.Karnabahar cumaya kaldı
Tamam canim ekliyorum listeye,Yaprak dökümünde alı Rıza bey açmış plağını takılıyorokyonus
Biraz etrafı toparladım yarına hazırlık yaptım kahvemi içiyim okumaya çalışacağım .
Kızlar yıllık birikim hedeflerimizi de yazalım mi ?
benim hedefim aylık bir ceyrek 12 ceyrek .
Geçen yaz tatil falan yapamadık o yüzden bu sene sağlık olurda acısını çıkarmak istiyorum . Taksitlerimiz de var 12 ceyrek yeterli
Burda birbirimizi tesfik ederiz canim bir basla ufak buyuk demeden devami gelirBu sene ben birikim yapabilrimiyim bilmiyorum , çok zor bir ihtimal. Eğer pandemi biraz sakinlerse belki tatil parasını çıkartabilirim sadece . Neyse sağlık olsun, kimseye muhtaç olmayalım yeter .
Canim birikim hedefin ne kadar listeye eklicemSağol canım valla aklıma hiç gelmemişti şimdi yapayım çayın yanına yerim
Ah keşke gelse . Bi bakıyorum bişey çıkıyor aha diyorum hesapta biraz para vardı borç almaktansa onu kullanayım . Sonra para uçup gidiyor. Para artınca illaki kullanılacak bir alan çıkıyorOhhhh menuler de belli aflyet olsun canim
Tamam canim ekliyorum listeye,
Burda birbirimizi tesfik ederiz canim bir basla ufak buyuk demeden devami gelir
Tabiki borca girmektense nakit kullanmak daha iyi geliyor ama cok sukur para geliyor ki gidiyor❤❤Ah keşke gelse . Bi bakıyorum bişey çıkıyor aha diyorum hesapta biraz para vardı borç almaktansa onu kullanayım . Sonra para uçup gidiyor. Para artınca illaki kullanılacak bir alan çıkıyor
Neyse bari bende şimdi heveslendim. Bende yazayım bari . Bu ay 500skr kenara koyuyorum. Bakalım gelecek aya kadar kalacak mıTabiki borca girmektense nakit kullanmak daha iyi geliyor ama cok sukur para geliyor ki gidiyor❤❤
500 tl miNeyse bari bende şimdi heveslendim. Bende yazayım bari . Bu ay 500skr kenara koyuyorum. Bakalım gelecek aya kadar kalacak mı
Hayır canım İsveç kronu ama hemen hemen okadar yapıyor .500 tl mi
Bende balıktan sonra 1 dilim tahin helvası yiyeceğim onun hayalini kuruyorumSağol canım valla aklıma hiç gelmemişti şimdi yapayım çayın yanına yerim