🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İşte anlatmak istediğim böyle.bu şekil olsa çok güzel olur.o arda çocuklar rahatça yemek yer bizde ufak tefek islerimizi yapabiliriz.biz ü harfindeyiz.
Bide bizim hoca artık heceleme istemiyor.benim gibi okuyacaklar diyo
3tane metin verdi yarın hecelemeden okuyan a arti verecek.10 artisi olanada hediye verecekmis

Eba üzerinden ders verilince böyle olmuyor . Bizim idare esnek davrandı nasıl çocuklar icin verimliyse öyle olsun dedi .
cocuklarin çoğu okumaya geçti . Bi 10 tane öğrencim onlar bende onlarda sıkıntı yaşıyorum

Oh bu haftanın yemekleri hazır
Sebze ağırlıklı yemeklerin canım çok iyi

Ohhhh menuler de belli aflyet olsun canim
Tamam canim ekliyorum listeye,
Bu sene ben birikim yapabilrimiyim bilmiyorum , çok zor bir ihtimal. Eğer pandemi biraz sakinlerse belki tatil parasını çıkartabilirim sadece . Neyse sağlık olsun, kimseye muhtaç olmayalım yeter .
Burda birbirimizi tesfik ederiz canim bir basla ufak buyuk demeden devami gelir

Ohhhh menuler de belli aflyet olsun canim

Tamam canim ekliyorum listeye,

Burda birbirimizi tesfik ederiz canim bir basla ufak buyuk demeden devami gelir
Ah keşke gelse . Bi bakıyorum bişey çıkıyor aha diyorum hesapta biraz para vardı borç almaktansa onu kullanayım . Sonra para uçup gidiyor. Para artınca illaki kullanılacak bir alan çıkıyor

Ah keşke gelse . Bi bakıyorum bişey çıkıyor aha diyorum hesapta biraz para vardı borç almaktansa onu kullanayım . Sonra para uçup gidiyor. Para artınca illaki kullanılacak bir alan çıkıyor
Tabiki borca girmektense nakit kullanmak daha iyi geliyor ama cok sukur para geliyor ki gidiyor❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…