- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.697
Haha geldimGeliyorrrrr. okyonus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha geldimGeliyorrrrr. okyonus
Hoş geldin canım gözlerim yollarda kaldı seni gönderdiler bugün uzağaHaha geldim
Benimde canım çok nar cekti. Şöyle iri taneli suluPazara gittim 50 tl harcadım
1 kilo nar
Yarım kilo çilek
1 kilo mandalina
1 kilo salatalık
Yarım kilo çeri domates
1 kilo pırasa
2 kilo patates
Maydanoz, roka, taze soğan
Dünden yemeğim var yanına mercimek köftesi yapacağım
Çok şükür eksiğimiz yok , buzluktan da takviye yapıyorum tabi.
hafta sonuna girerken belki yumurta ve ekmek alırız o kadar.
Haftanın geri kalanını harcamasız geçirmeyi umut ediyorum
Ay sorma hep sorunlu işler2de geldim mesaiye gitmedik evlere dağıldık.Balık aldım 3 tane çupra 100tl tuttu.Sonra manava gittim.Hoş geldin canım gözlerim yollarda kaldı seni gönderdiler bugün uzağa
Naz bizde çok var ama eksi nar.Çocuk yemiyor ona başka aldım bunlar tatlıdır inş. Ekşileri sıkıp içiyoruz.Yarın portakal alırım barla karışık sıkar eşim.Benimde canım çok nar cekti. Şöyle iri taneli sulu
Ay evet ya.oğlumda hiç zorlanmamiştim.zaten herseyi biliyordu.çok zekiydi.kızımın öyle olmayacağını tahmin etmiştim ama şimdi okula gitmeyin ce bütün yük bize kaldı.Sende beni gördüm bir an
Allah kolaylık versin birinci sınıf yorucu oluyor ilgilenmek gerekiyor 2 de rahatlarsınız benim oğlum da seneye birinci sınıf
Bende ekşi nar hastasıyım . Ama ekşisini hele iyisini bulmak çok zor . Kızımda çok seviyor , her market alışverişinde istiyor benden ama buraya herzaman gelmiyor maalesef .Naz bizde çok var ama eksi nar.Çocuk yemiyor ona başka aldım bunlar tatlıdır inş. Ekşileri sıkıp içiyoruz.Yarın portakal alırım barla karışık sıkar eşim.
Canım 1.sıniflarimi okutuyorsun.benimde kız 1.sınıf bizede çok zor eminim sizede zor.6saat boyunca yanında oturuyor um.bi kahvaltı yapisimiz var görmen lazim10 dk aralarda atıyor uz agzimiza bişiler.Canli dersim bitti ama bende bittim kafam davul gibi . Birazdan idev göndermeye başlarlar onları kontrol etmem lazım .1 sınıf cok zor canlı derste
Bu sene ben birikim yapabilrimiyim bilmiyorum , çok zor bir ihtimal. Eğer pandemi biraz sakinlerse belki tatil parasını çıkartabilirim sadece . Neyse sağlık olsun, kimseye muhtaç olmayalım yeter .Yaprak dökümünde alı Rıza bey açmış plağını takılıyor okyonus
Biraz etrafı toparladım yarına hazırlık yaptım kahvemi içiyim okumaya çalışacağım .
Kızlar yıllık birikim hedeflerimizi de yazalım mi ?
benim hedefim aylık bir ceyrek 12 ceyrek .
Geçen yaz tatil falan yapamadık o yüzden bu sene sağlık olurda acısını çıkarmak istiyorum . Taksitlerimiz de var 12 ceyrek yeterli
Annemlerin bahçesinde var biz 20-30kg kadar yüklendik geldik.Çocuk eski sevmiyor bunlar nasıl çıkacak bakalım.Meyve sebze çok pahalı ya haftalık 100tl gidiyor en az.Bende ekşi nar hastasıyım . Ama ekşisini hele iyisini bulmak çok zor . Kızımda çok seviyor , her market alışverişinde istiyor benden ama buraya herzaman gelmiyor maalesef .
BeniM kızımda nar hastası tabi bende .biz bigünde 3 büyük nar yiyoruz.hemde bayağı buyukBende ekşi nar hastasıyım . Ama ekşisini hele iyisini bulmak çok zor . Kızımda çok seviyor , her market alışverişinde istiyor benden ama buraya herzaman gelmiyor maalesef .
Aaa plak artık hayat tarzımÇocuk Ajda Pekkan şarkılarını ezberlemişYaprak dökümünde alı Rıza bey açmış plağını takılıyor okyonus
Biraz etrafı toparladım yarına hazırlık yaptım kahvemi içiyim okumaya çalışacağım .
Kızlar yıllık birikim hedeflerimizi de yazalım mi ?
benim hedefim aylık bir ceyrek 12 ceyrek .
Geçen yaz tatil falan yapamadık o yüzden bu sene sağlık olurda acısını çıkarmak istiyorum . Taksitlerimiz de var 12 ceyrek yeterli
Cnm ben söyle yapıyorum ;Canım 1.sıniflarimi okutuyorsun.benimde kız 1.sınıf bizede çok zor eminim sizede zor.6saat boyunca yanında oturuyor um.bi kahvaltı yapisimiz var görmen lazim10 dk aralarda atıyor uz agzimiza bişiler.
Geçen kızın çorbasını kalktım bi daha ısıttım. Çocuk bi kaç Kasıik alıyo ders basliyo
10 dk ara sizcede az değilmi hani 3 ders arası 10 dk olsa 3.dersten sonra bi yarım saat mola olsa daha iyi olmazmi. Hiç öyle bi talep varmı
Çocuklar evde olunca insan neye yetişeceğini bilmiyor. Hafta sonları aynı şeyleri bende yaşıyorum . Hafta basını iple cekiyorumAy evet ya.oğlumda hiç zorlanmamiştim.zaten herseyi biliyordu.çok zekiydi.kızımın öyle olmayacağını tahmin etmiştim ama şimdi okula gitmeyin ce bütün yük bize kaldı.
Seneye okullar açılırsa ki inşallah açılır bu kadar zorlanmazsiniz.
Kolay gelsin bayağı bir iş yapmışsın
Simit mi hiç sevmem
Tabi canım hiç sever misin☺☺küçük cadı da çok seviyordu.napıyor yine yaramazlik son hızıyla devam mı ediyoKolay gelsin bayağı bir iş yapmışsın
Simit mi hiç sevmem
Ohhh yiyin bol bol benim yerimedeBeniM kızımda nar hastası tabi bende .biz bigünde 3 büyük nar yiyoruz.hemde bayağı buyuk
Dersi online mi veriyorsun ?Cnm ben söyle yapıyorum ;
Dersi eba degil zoom üzerinden yaptığım icin saatleri ben belirliyorum.
8.30 dan 10 a kadar iki ders (kirk dakika ders 10 dakika mola)
10-11 arası kahvaltı molası dinlenme
11.den 1230 a kadar ders yine
Pazar günüde bir saat okuma dersi yapıyorum .
Çocuklar üst üste cok zorlanır .
Hangi sestesiniz ? Ben bugün d yi bitirdim
TabikiDersi online mi veriyorsun ?