🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Pazara gittim 50 tl harcadım

1 kilo nar
Yarım kilo çilek
1 kilo mandalina
1 kilo salatalık
Yarım kilo çeri domates
1 kilo pırasa
2 kilo patates
Maydanoz, roka, taze soğan

Dünden yemeğim var yanına mercimek köftesi yapacağım

Çok şükür eksiğimiz yok , buzluktan da takviye yapıyorum tabi.

hafta sonuna girerken belki yumurta ve ekmek alırız o kadar.

Haftanın geri kalanını harcamasız geçirmeyi umut ediyorum ☺️
Benimde canım çok nar cekti. Şöyle iri taneli sulu 😋

Hoş geldin canım gözlerim yollarda kaldı seni gönderdiler bugün uzağa😥😥😥
Ay sorma hep sorunlu işler🤪2de geldim mesaiye gitmedik evlere dağıldık.Balık aldım 3 tane çupra 100tl tuttu.Sonra manava gittim.
Ispanak,roka,dereotu,marul,havuç,elma,mandalina,nar,turp,brokoli,kereviz,salatalık,kivi,kırmızı lahana aldım 100tl de bunlar. Tahin helvası aldım.Eve geldim kamburum çıkmış vaziyette😂Bugün karnabahar yapacaktım dün haşladım ama dursun Menü değişti balık salata helva menüm.Ispanakları ayıkladım onlar pişiyor dolaba atarım yemeği yarına iyi olur çorbada var onlarda yarın yeter.Karnabahar cumaya kaldı😂

Sende beni gördüm bir an :confused:
Allah kolaylık versin birinci sınıf yorucu oluyor ilgilenmek gerekiyor 2 de rahatlarsınız benim oğlum da seneye birinci sınıf😥😥😥
Ay evet ya.oğlumda hiç zorlanmamiştim.zaten herseyi biliyordu.çok zekiydi.kızımın öyle olmayacağını tahmin etmiştim ama şimdi okula gitmeyin ce bütün yük bize kaldı.
Seneye okullar açılırsa ki inşallah açılır bu kadar zorlanmazsiniz.

Naz bizde çok var ama eksi nar.Çocuk yemiyor ona başka aldım bunlar tatlıdır inş. Ekşileri sıkıp içiyoruz.Yarın portakal alırım barla karışık sıkar eşim.
Bende ekşi nar hastasıyım . Ama ekşisini hele iyisini bulmak çok zor 😞. Kızımda çok seviyor , her market alışverişinde istiyor benden ama buraya herzaman gelmiyor maalesef .

Yaprak dökümünde alı Rıza bey açmış plağını takılıyor 💕💕 okyonus okyonus
Biraz etrafı toparladım yarına hazırlık yaptım kahvemi içiyim okumaya çalışacağım .
Kızlar yıllık birikim hedeflerimizi de yazalım mi ?
benim hedefim aylık bir ceyrek 12 ceyrek .
Geçen yaz tatil falan yapamadık o yüzden bu sene sağlık olurda acısını çıkarmak istiyorum . Taksitlerimiz de var 12 ceyrek yeterli 👍🏼

karamelli_turta karamelli_turta bak okuduğum kitap bu diğer aldıklarım gelince paylaşırım onlarıda.Kenarını oğlan kemirmiş ama içi sağlam😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 25
Canli dersim bitti ama bende bittim kafam davul gibi . Birazdan idev göndermeye başlarlar onları kontrol etmem lazım .1 sınıf cok zor canlı derste
Canım 1.sıniflarimi okutuyorsun.benimde kız 1.sınıf bizede çok zor eminim sizede zor.6saat boyunca yanında oturuyor um.bi kahvaltı yapisimiz var görmen lazim😊10 dk aralarda atıyor uz agzimiza bişiler.
Geçen kızın çorbasını kalktım bi daha ısıttım. Çocuk bi kaç Kasıik alıyo ders basliyo
10 dk ara sizcede az değilmi hani 3 ders arası 10 dk olsa 3.dersten sonra bi yarım saat mola olsa daha iyi olmazmi. Hiç öyle bi talep varmı

Biraz etrafı toparladım yarına hazırlık yaptım kahvemi içiyim okumaya çalışacağım .
Geçen yaz tatil falan yapamadık o yüzden bu sene sağlık olurda acısını çıkarmak istiyorum . Taksitlerimiz de var 12 ceyrek yeterli 👍🏼
Bu sene ben birikim yapabilrimiyim bilmiyorum , çok zor bir ihtimal. Eğer pandemi biraz sakinlerse belki tatil parasını çıkartabilirim sadece . Neyse sağlık olsun, kimseye muhtaç olmayalım yeter .

Bende ekşi nar hastasıyım . Ama ekşisini hele iyisini bulmak çok zor 😞. Kızımda çok seviyor , her market alışverişinde istiyor benden ama buraya herzaman gelmiyor maalesef .
Annemlerin bahçesinde var biz 20-30kg kadar yüklendik geldik.Çocuk eski sevmiyor bunlar nasıl çıkacak bakalım.Meyve sebze çok pahalı ya haftalık 100tl gidiyor en az.

Aaa plak artık hayat tarzım😂Çocuk Ajda Pekkan şarkılarını ezberlemiş😂

Canım 1.sıniflarimi okutuyorsun.benimde kız 1.sınıf bizede çok zor eminim sizede zor.6saat boyunca yanında oturuyor um.bi kahvaltı yapisimiz var görmen lazim😊10 dk aralarda atıyor uz agzimiza bişiler.
Geçen kızın çorbasını kalktım bi daha ısıttım. Çocuk bi kaç Kasıik alıyo ders basliyo
10 dk ara sizcede az değilmi hani 3 ders arası 10 dk olsa 3.dersten sonra bi yarım saat mola olsa daha iyi olmazmi. Hiç öyle bi talep varmı
Cnm ben söyle yapıyorum ;
Dersi eba degil zoom üzerinden yaptığım icin saatleri ben belirliyorum.
8.30 dan 10 a kadar iki ders (kirk dakika ders 10 dakika mola)
10-11 arası kahvaltı molası dinlenme
11.den 1230 a kadar ders yine
Pazar günüde bir saat okuma dersi yapıyorum .
Çocuklar üst üste cok zorlanır .
Hangi sestesiniz ? Ben bugün d yi bitirdim

Ay evet ya.oğlumda hiç zorlanmamiştim.zaten herseyi biliyordu.çok zekiydi.kızımın öyle olmayacağını tahmin etmiştim ama şimdi okula gitmeyin ce bütün yük bize kaldı.
Seneye okullar açılırsa ki inşallah açılır bu kadar zorlanmazsiniz.
Çocuklar evde olunca insan neye yetişeceğini bilmiyor. Hafta sonları aynı şeyleri bende yaşıyorum . Hafta basını iple cekiyorum 🙈

Cnm ben söyle yapıyorum ;
Dersi eba degil zoom üzerinden yaptığım icin saatleri ben belirliyorum.
8.30 dan 10 a kadar iki ders (kirk dakika ders 10 dakika mola)
10-11 arası kahvaltı molası dinlenme
11.den 1230 a kadar ders yine
Pazar günüde bir saat okuma dersi yapıyorum .
Çocuklar üst üste cok zorlanır .
Hangi sestesiniz ? Ben bugün d yi bitirdim
Dersi online mi veriyorsun ?

X