- 7 Ocak 2018
- 27.428
- 79.685
- 35
Tamam canim listeye ekliyorumHayır canım İsveç kronu ama hemen hemen okadar yapıyor .
Yilbasindan sonra takibindeyim parayi at ve unut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim listeye ekliyorumHayır canım İsveç kronu ama hemen hemen okadar yapıyor .
OkiTamam canim listeye ekliyorum
Yilbasindan sonra takibindeyim parayi at ve unut
Huhuhuhuvvvvvvvv birikime gellllll❤❤❤Pandemiden dolayı ben kuyumcu gezemem bankadan gram alırım.Baharda fiziki alırım belki. Kmsl Hnd hedefim 50gr altın+1000$
Su pandemi bitsin sen bi Memleketi keşfet gior bakalımPandemiden dolayı ben kuyumcu gezemem bankadan gram alırım.Baharda fiziki alırım belki. Kmsl Hnd hedefim 50gr altın+1000$
Kaç aylık bir birikim planı ?Pandemiden dolayı ben kuyumcu gezemem bankadan gram alırım.Baharda fiziki alırım belki. Kmsl Hnd hedefim 50gr altın+1000$
Aralık biriki mi mi canım 2021 miCanim birikim hedefin ne kadar listeye eklicem
2021 canımAralık biriki mi mi canım 2021 mi
12ay. Büyük ihtimal tutmaz altın uçuyor hergun. Geçen yıl 200 gr demişim çok uçmuşumKaç aylık bir birikim planı ?
50 gram altın yaz canım inşallah yapabiliriz2021 canım
Tamam canım ekliylrum50 gram altın yaz canım inşallah yapabiliriz
Biriktirebildin mi peki ? Bence önemli olan başlamak , sonrasında illaki bişeyler birikiyor .12ay. Büyük ihtimal tutmaz altın uçuyor hergun. Geçen yıl 200 gr demişim çok uçmuşum
Evet cancağızım biraz işlerimi toparlayım gelicem dizi de var bugünZeynolin44 yürüyüşe mi gittin kız nerdesin
Cedric1003 kız bitmedi mi daha işlerin
okyonus spor yapıyorsun herhallll
Ayyy evet hadi bitir işleriniEvet cancağızım biraz işlerimi toparlayım gelicem dizi de var bugün
He heyyyyyyy listeye bakHaydi kızlar sohbete
Davete gerek yokkkk herkse gelebilir
2021 yılı birikim hedef listemiz
1- okyonus 50 grm +1000 dolar
2- Kmsl Hnd 12 çeyrek +12 gram
3- Zeynolin44 6 çeyrek
4- Cedric1003 12 ceyrek
5- @zerya271210
6- Penguen 50 gram
7- Hadi bea
Ocak ayı birikim listesi
okyonus ===
Zeynolin44 ===
Kmsl Hnd ===
@zerya271210 ===
Cedric1003 ===
Penguen ===
Haftalık 20 TL kumbara birikimi
Kmsl Hnd ===
Kitap okuma listesi
okyonus
Zeynolin44
Kmsl Hnd
@karamelli_turta
Cedric1003
Bizim hocamız bi hafta geç geldi. Ondan da geciktik.ama yinede okuyoruz çok sükurEba üzerinden ders verilince böyle olmuyor . Bizim idare esnek davrandı nasıl çocuklar icin verimliyse öyle olsun dedi .
cocuklarin çoğu okumaya geçti . Bi 10 tane öğrencim onlar bende onlarda sıkıntı yaşıyorum
Yok altın çok arttı bide 5ay biriktirdiğim altınları eve bozduk.Sonra taşınma falan oldu bütçe sarsıldıBiriktirebildin mi peki ? Bence önemli olan başlamak , sonrasında illaki bişeyler birikiyor .