🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gerçekten güvenilir mi ?
Evet yıllardır kullanılan bir kripto para çeşidi. Güvenilir. Tabi ki her yatırım çeşidinde olduğu gibi zarar da edebilirim bilemiyorum.

Ama uzun vadede yatırımcısını hiç üZmedi bugüne kadar , alan arkadaşlarımız ihya oldu hep

Bakalım bende daha yeniyim alım konusunda

IMG_20201208_225001.jpg Kitabímı sectim ilgi alanımla baslayayım

Oooooo ne kadar kazanmış öyle ama nasıl takip edicez ki
Adamlar mesaide çalışır gibi bilgisayar başında takip ediyorlar devamlı piyasayı her an

O görevi eşime verdim şuan çalışmıyor zaten takip ediyor devamlı 😂

Zaten aylardır gümüş altın dolar takip ediyordu anlıyor bu işlerden. Şimdi de bitcoin takip ediyor sevdiceğim 🤣

Adamlar mesaide çalışır gibi bilgisayar başında takip ediyorlar devamlı piyasayı her an

O görevi eşime verdim şuan çalışmıyor zaten takip ediyor devamlı 😂

Zaten aylardır gümüş altın dolar takip ediyordu anlıyor bu işlerden. Şimdi de bitcoin takip ediyor sevdiceğim 🤣
Çok iyi kız biraz araştırıp bende açayım senden de fikir alırım🤩🤩🤩

Emmeyince sagiyorsun, sağinca azalıyor, bitmesin diye ne bulduysan yiyorsun döngüsüne kapılmıştım ben🤣
Bende yedim ne bulduysam kiz
Kendimi bildim bileli gobekliyim hatta hayatmda ilk kez dogmdan 1 2 yi zayiftim 49 50 ler benim icin bir hayal bile degil yani oyle diyeyim . Acaba bidha dogm yapsam yine oyle olurmuym cok merak ediyorum ama bu meraktan bebek yapmicam 🤣🤣 suan en azndan
6 kilo aldm ama hamileyken ben

Evet yıllardır kullanılan bir kripto para çeşidi. Güvenilir. Tabi ki her yatırım çeşidinde olduğu gibi zarar da edebilirim bilemiyorum.

Ama uzun vadede yatırımcısını hiç üZmedi bugüne kadar , alan arkadaşlarımız ihya oldu hep

Bakalım bende daha yeniyim alım konusunda
Ben pek sevmiyorum borsa işlerini. Hep tedirgin olmusumdur. Az katsın üstene ama güvenilir olsun. Eski eşimle ev almıştık üç yıl önce . Ozaman evi 2 milyon 500 bin İsveç kronu gibi bir fiyata aldık şimdi değer bictirmiş 3 milyon 200 bin olmuş . Bence bu daha güvenilir bir yatırım . En azından içinde oturuyorsun da. Ayrıca coronadan dolayı ev fiyatları fırlamış diyordu emlakçı bugün

Son düzenleme:
Bende yedim ne bulduysam kiz
Kendimi bildim bileli gobekliyim hatta hayatmda ilk kez dogmdan 1 2 yi zayiftim 49 50 ler benim icin bir hayal bile degil yani oyle diyeyim . Acaba bidha dogm yapsam yine oyle olurmuym cok merak ediyorum ama bu meraktan bebek yapmicam 🤣🤣 suan en azndan
6 kilo aldm ama hamileyken ben
Ben hep kilolu olduğum için çokta anlasilmadi ama ben de ne zaman zayiflasam ki aslında zayıf değil bana göre düşük kilo😂 hamile kaldım. Korkumdan bir daha zayıflamaya teşebbüs edemeyebilir🤣

X