- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
Şekil A11 ay sağdım ben çok zor oluyor ama ücretsiz izindeydim sağa sağa alıştımKimin de sütü olmasına rağmen bebeler emmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekil A11 ay sağdım ben çok zor oluyor ama ücretsiz izindeydim sağa sağa alıştımKimin de sütü olmasına rağmen bebeler emmiyor
Benimkiler mesela . Emzirip geri kalanını sağdım ve hastaneye bağışladım. Üç ay sadece bağış yapabiliyordum . Toplam 25 lt süt bağışı yapmışımKimin de sütü olmasına rağmen bebeler emmiyor
Evet yıllardır kullanılan bir kripto para çeşidi. Güvenilir. Tabi ki her yatırım çeşidinde olduğu gibi zarar da edebilirim bilemiyorum.Gerçekten güvenilir mi ?
İlk kızım 7 ayŞekil A11 ay sağdım ben çok zor oluyor ama ücretsiz izindeydim sağa sağa alıştım
Adamlar mesaide çalışır gibi bilgisayar başında takip ediyorlar devamlı piyasayı her anOooooo ne kadar kazanmış öyle ama nasıl takip edicez ki
Çok iyi kız biraz araştırıp bende açayım senden de fikir alırımAdamlar mesaide çalışır gibi bilgisayar başında takip ediyorlar devamlı piyasayı her an
O görevi eşime verdim şuan çalışmıyor zaten takip ediyor devamlı
Zaten aylardır gümüş altın dolar takip ediyordu anlıyor bu işlerden. Şimdi de bitcoin takip ediyor sevdiceğim
Bende yedim ne bulduysam kizEmmeyince sagiyorsun, sağinca azalıyor, bitmesin diye ne bulduysan yiyorsun döngüsüne kapılmıştım ben
Ben pek sevmiyorum borsa işlerini. Hep tedirgin olmusumdur. Az katsın üstene ama güvenilir olsun. Eski eşimle ev almıştık üç yıl önce . Ozaman evi 2 milyon 500 bin İsveç kronu gibi bir fiyata aldık şimdi değer bictirmiş 3 milyon 200 bin olmuş . Bence bu daha güvenilir bir yatırım . En azından içinde oturuyorsun da. Ayrıca coronadan dolayı ev fiyatları fırlamış diyordu emlakçı bugünEvet yıllardır kullanılan bir kripto para çeşidi. Güvenilir. Tabi ki her yatırım çeşidinde olduğu gibi zarar da edebilirim bilemiyorum.
Ama uzun vadede yatırımcısını hiç üZmedi bugüne kadar , alan arkadaşlarımız ihya oldu hep
Bakalım bende daha yeniyim alım konusunda
Ben hep kilolu olduğum için çokta anlasilmadi ama ben de ne zaman zayiflasam ki aslında zayıf değil bana göre düşük kilo hamile kaldım. Korkumdan bir daha zayıflamaya teşebbüs edemeyebilirBende yedim ne bulduysam kiz
Kendimi bildim bileli gobekliyim hatta hayatmda ilk kez dogmdan 1 2 yi zayiftim 49 50 ler benim icin bir hayal bile degil yani oyle diyeyim . Acaba bidha dogm yapsam yine oyle olurmuym cok merak ediyorum ama bu meraktan bebek yapmicam suan en azndan
6 kilo aldm ama hamileyken ben
Pko filan varmi sendeBen hep kilolu olduğum için çokta anlasilmadi ama ben de ne zaman zayiflasam ki aslında zayıf değil bana göre düşük kilo hamile kaldım. Korkumdan bir daha zayıflamaya teşebbüs edemeyebilir
Hoşgeldin canım gecelerin kadını ✌Herkese iyi geceler.topigin hayırlı olsun Kmsl Hnd
Hoşgeldin canımHerkese iyi geceler.topigin hayırlı olsun Kmsl Hnd
Hoşbulduk canm.muhabbetimiz bol olsun inşallah.NasilsinHoşgeldin canım
Sağol canım.Çok şükür iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl?Hoşbulduk canm.muhabbetimiz bol olsun inşallah.Nasilsin
Ben bir türlü ayarlayamıyorum 1 fincan için 1 yemek kaşığı kahve koyuyorum 400 ml su hem soguk oluyor hemde tadı güzel olmuyor nasıl yapıyorsun filtre kahveyiBende sabah koca fincan filtre kahve daha kahvem bitmeden hopp tuvalete
Hoşgelsin canım nasılsın aklıma geldin etiketleyemedim akşam ne zaman halsiz düşsem söylediklerin aklıma geliyorHoşbulduk canm.muhabbetimiz bol olsun inşallah.Nasilsin
Sen bu saate kalmszdın canımSağol canım.Çok şükür iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl?
Bende yapmak istiyorum bankaya gidip mi açtırıyoruzKızlar 50 liralık bitcoin ile açılışı yaptım
Her ay düzenli alacağım