🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sağol canım.Çok şükür iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl?
Teşekkür ederim canm.Ben 2 gündür fenayim dün 7.5 ay sonra ilk reglimi oldum basım ve vücudum fena ağrıyor haliyle 🥺birde doğumdan sonra benim 10.gunde regli olayı bitmişti 40 gün sürmedi.1.aylik olunca doktorum kont. Çağırmıştı ozamanda içeride hala biraz kan pıhtısı duruyor demişti regli olduğunda gidecek demişti haliyle biraz yoğun geciyor.
Bebişim ve oğluşum iyi çok şükür 🥰
Ama harcamalar fena dün e bebekte 480 TL makrete de 320 TL bıraktık🤯
Bugünde ilk kez bebeği eşime bırakıp arkadaşım hamile ona yardımcı olmak için birlikte e bebeğe gittim ona hediye biseyler aldım 180 de bugün yine e bebeğe bıraktım.
2 gün kv kalıcaz 0 harcamayla birlikte bol dinlenme mutfaktan 2 gün uzaklaşma ve ogluslarima ve bana dedesi harçlıklarını verir + parayla eve dönmeyi hedefliyorum 🤩

Ben bir türlü ayarlayamıyorum 1 fincan için 1 yemek kaşığı kahve koyuyorum 400 ml su hem soguk oluyor hemde tadı güzel olmuyor nasıl yapıyorsun filtre kahveyi
Kahve makinasında mı yapıyorsun ? O kahve o kadar su icin çok az en az iki yemek kaşığı koymalısın?

Teşekkür ederim canm.Ben 2 gündür fenayim dün 7.5 ay sonra ilk reglimi oldum basım ve vücudum fena ağrıyor haliyle 🥺birde doğumdan sonra benim 10.gunde regli olayı bitmişti 40 gün sürmedi.1.aylik olunca doktorum kont. Çağırmıştı ozamanda içeride hala biraz kan pıhtısı duruyor demişti regli olduğunda gidecek demişti haliyle biraz yoğun geciyor.
Bebişim ve oğluşum iyi çok şükür 🥰
Ama harcamalar fena dün e bebekte 480 TL makrete de 320 TL bıraktık🤯
Bugünde ilk kez bebeği eşime bırakıp arkadaşım hamile ona yardımcı olmak için birlikte e bebeğe gittim ona hediye biseyler aldım 180 de bugün yine e bebeğe bıraktım.
2 gün kv kalıcaz 0 harcamayla birlikte bol dinlenme mutfaktan 2 gün uzaklaşma ve ogluslarima ve bana dedesi harçlıklarını verir + parayla eve dönmeyi hedefliyorum 🤩
Geçmiş olsun. Kan pıhtılaşması rahimde okadar süre kalmaz , dr herhalde hemen adet olursun sanmıştır . Artık paranın adı kaldı , değeri yerlerde sürünüyor resmen 😫

Penguen Penguen nasılsın?kendini yormuyorsun inşallah🙏
Çok iş yapmıyorum temizlemiştim evi camlarıda silmiştim hergün süpürge yapıyorum özellikle çocuk odası mutfak koridor çok batıyor bugün eşim dışarıdan aldı yemeği başım çok agrıdı şimdi iyiyim eskiden 10 dk sonra geçerdi ilaç içtikten sonra şimdi etki etmiyor korkuyorum bazen yinede çok şükür nefes alabiliyorum agrılarım bitti ara ara yoklasada
Sağol canım 🥰
Sudem ben 35 yaş.
8 yaş bir oğlum var.
Öğretmenim.
Boğa burcuyum.
Hoşgeldiniz

Çok iş yapmıyorum temizlemiştim evi camlarıda silmiştim hergün süpürge yapıyorum özellikle çocuk odası mutfak koridor çok batıyor bugün eşim dışarıdan aldı yemeği başım çok agrıdı şimdi iyiyim eskiden 10 dk sonra geçerdi ilaç içtikten sonra şimdi etki etmiyor korkuyorum bazen yinede çok şükür nefes alabiliyorum agrılarım bitti ara ara yoklasada

Hoşgeldiniz
Sağol canım 🥰
Nil ben
Yaş 37,5 🥴
3,5 - 11 -13 yaşlarında üç tane çocuğum var.
Hemşireyim
Oglak burcuyum
Tanıştığımıza memnun oldum 😌
Oo maşallah 🥰
Oğlak yönetici ruhlu 🤭
En küçük yaşı çok tatlı tam sevmelik elden çıkma zamanı 🤭
Seneye iyice rahatlarsıniz🥰

Sağol canım 🥰

Oo maşallah 🥰
Oğlak yönetici ruhlu 🤭
En küçük yaşı çok tatlı tam sevmelik elden çıkma zamanı 🤭
Seneye iyice rahatlarsıniz🥰
Sanırım biraz diktatörlüğüm ve dik kafalılıgım var her ne kadar kabul etmesemde...
Evet tam sevmelik , ayrıca bizimki konuşmayı biraz geç söktü çok tatlı oluyor peltek peltek konuşunca ☺️
Seninki kocaman olmuş , bende bi görseydim o günleri ... Özgür olduğum günleri özlüyorum 😫

Sanırım biraz diktatörlüğüm ve dik kafalılıgım var her ne kadar kabul etmesemde...
Evet tam sevmelik , ayrıca bizimki konuşmayı biraz geç söktü çok tatlı oluyor peltek peltek konuşunca ☺️
Seninki kocaman olmuş , bende bi görseydim o günleri ... Özgür olduğum günleri özlüyorum 😫

Oğlaklar tatlı tatlı da yönetebilirler ama ipler kontrol kendilerinde olsun isterler severler olmayınca hoşlanmazlar 🤩

Ha ha tam büyüdü gezeriz derken pandemi çıktı 🤭

Küçükken aman hasta olmasın diye pek gezemedik şimdi kimse gezemiyor🤪🤪

Oğlaklar tatlı tatlı da yönetebilirler ama ipler kontrol kendilerinde olsun isterler severler olmayınca hoşlanmazlar 🤩

Ha ha tam büyüdü gezeriz derken pandemi çıktı 🤭

Küçükken aman hasta olmasın diye pek gezemedik şimdi kimse gezemiyor🤪🤪
Evet aynı ben 😂😂
Bizimkiyle bir yere çıkılmıyor ki . Bi kedi görsün hemen arkasından koşar. İlla onu kucağına alıp mıncıklamayana kadar rahat etmez şaşkın 😂

Günaydın arkadaşlar.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Sefa getirdiniz☺️Şimdi kalkıyorum güzelce bir kahvaltımı ederim saat 9da kurumda olacağım normalde 10da gidiyoruz ama bugün uzak bir diyara göreve gidiyorum dün aradılar haber verdiler erken gel diye🤪Salı günüde görev bar o daha uzak bir dıyar😂Dünden tarhana çorbam var birde karnabahar haslamıstım gelince onu beşamal soslu pişiririm.

X